Good weekend

Jamen tjenare. Igår gick jag och syster vilse i skogen när vi var ute på våran dagliga gå/joggingtur. 6,3 km blev det tillslut, kunde knappt gå för fötterna värkte efter det hahaha! Men fint väder iallafall, 33,6 grader var det som mest när jag kollade, så gött! 
Evelyn kom förbi efter fem och vi lockade varandras hår, vi blev så fina såå! Så kom vi på idén att ringa Helena, så när vi var färdiga åkte vi ut till henne och hängde hos henne i några timmar! Var ett väldigt trevligt slut på helgen i varjefall!
 
Nu har jag just pratat med en eventuell ny chef på ett andra sommarjobb, ska träffa henne på onsdag, så håller tummarna för att jag iallafall kan bli timvikarie där!
 
 
 
 
I lördags var på jag på överby och torp med familjen, köpte mig den vita tröjan på bilden över, en ny jacka, ett bar solbrillor ( de första jag äger sedan jag fyllde ungefär 8!) och ett spel tillsammans md syrran, får testa det när hon kommer hem från skolan! 

work bitches

Idag ska jag åka iväg och jobba 12.30.-18, ska vara dagisfröken. Trivs faktistk, ska även ringa ålderdomshemmet på måndag för att prata mer om mitt sommarjobb/vikariat där. Känns som saker typ går bra nu alltså. 
På lördagska jag åka till stan med Elina och pappa för att köpa en vårjacka och skor, behövs typ nu så.
På söndag ska jag locka Evelyn's hår för hon suger på det, höhöh. 
 
Jag har helt tappat lusten att blogga, det är hemskt. :( 

såatteh

Sedan jag sist skrev ett blogginlägg har jag, öh. Jag minns inte riktigt hahaha! Har varit nyttig med Elina och är ute och går varje dag nu! SÅ duktiga är vi! Var på födelsedagsfest hos Sofia i helgen, det är väl det haha! 
Jag fick idag veta att jag inte fick det där jobbet på Sykes,, aja, har ändå sommarjobb på Björklunda, vikariat på dagis, och erbjudande om sommarjobb på ålderdomshemmet i Ed. Så ja. tja. ja. 
Planerar att dra på sommarkryssningen med några kompisar, helskoj! :D 
 
 
idontfindyouthatinteresting:

I mean seriously, who needs to take a coat off with that much sass in a psychiatric prison. Seriously.

livet asså

Igår var jag ju på arbetsintervju, vet inte rikgit hur det gick. Babblade på och tyckte att testet var ganska svårt, men jag hoppas ändå att det går ganska bra! Skulle vara spännande att få ett heltidsjobb liksom haha! 
Sedan var det ju även min brors årsdag sedan han gick bort, 4 år. Fattar det inte. Köpte iallafall ett fint stenhjärta och lade på graven när familjen åkte dit på kvällen. 
 
 
 
Idag har jag varit på dagiset i Bäckefors och presenterat mig och hängt där i typ tre timmar??? Fick lite häng på hur det är där nu iallafall. Och så hörde Jessica av sig och vill dra ut på Lipz ikväll igen?? haha, tredje veckan i rad i såfall haha, vet inte om jag har råd dock?? Eller kan komma hem ens, får se på det känner jag!
 

bra dag!

Idag har det hänt grejer asså; börja dagen med att åka till sjukhuset och ta några prover för att se om jag åkt på ännu en släktsjukdom. 
Sedan var det nmågra timmar kvar tills jag skulle till Bengtsfors på möte, så medan jag satt hemma ringde de från Sykes och bad mig komma på arbetsintervju på onsdag! ( av alla dagar, just den dagen.), men tackade självklart ja. 
Var på möte i tre timmar i Bengtsfors ungefär. Därefter ringde jag till dagiset här i Bäckefors, så nu är jag upskriven på vikariat-listan där, så kommer bli inring där när de behöver mig, hihi!! Känns som det blir bra med saker nu ändå! 
Så imorgon ska jag gå ner till Bäckeängen och presentera mig för personalen o så, Helena var snäll o berättade vilka som jobbade där nu. Roligt att flera av dem jobbade där när jag gick där??? Hahha kommer ju bli.. kul. 

jobb

Igår följde jag med Evelyn till vänersborg/Trollhättan, köpte två tröjor och det var roligt att umgås igen! 
Idag har jag sökt två jobb, ett på Sykes och ett på dagiset i Bäckefors, hoppas de hör av sig båda två haha! Ska ut i Trollhättan idag med Jessica dessutom, hon fick körkort idag så vi får väl fira det lite sådär haha! 
 
 

Bastning och fest

Tjänare hörrni! 
Fredag var min vilodag, för igår ringde Billy och undrade ifall jag ville följa med o basta med han o några fler. Tackade ja och ringde o hörde med några andra ifall de ville med, men det blev ett nej eftersom de skulle på fest i Melleurd. Men jag drog iväg till Billy och Erik hemma hos Billy, vi gick iväg till bollhallen o lämnade drickan o kläderna där och traskade sedan hemtill Love och hämtade han och hans flickvän Rebecka. Drog till bollhallen igen o bytte om, kämpade med att få igång bastun och tillslut gick det haha, tjejerna som var smarta o fick igång värmen ;)) Duschade i varmvatten hur längesomhelst kändes det som och bastade i intervaller med en kall grogg i handen. Och alltså sjukt hur jävla skönt och roligt det var. Ska lätt göras om känner jag! Plus att alla taggade att dra på fest så jag ringde Helena och sa att vi joinar deras fest, så morsan fick aggera chaffis eftersom vi druckit allihopa, så hon hämtade mig, Billy och Erik och körde oss till Mellerud.  (Rebecka hade ont i huvudet och Love var snäll och följde med henne istället.) 
Festen var ju helt okej, kände allt några stycken där men vi drog hem runt 2 ungefär. Kände att det var snällast mot farsan så han slapp vara uppe så sent eftersom han hämtade oss haha. Men hade en helnajs lördag och idag är jag bara seg, inte bakis som tur är haha! (vilket är konstigt med tanke på allt jag drack igår haha..) 
Synd att jag inte tog några bilder alls bara :( 

RSS 2.0