Life is life

Nu har jag jobbat varje dag denna vecka och är gaaaanska trött... Men trots detta ska jag till Harrys ikväll! Ska äntligen träffa Elin bla. för första gången sedan studenten :D Saknar henne och Julia ♥ Hihi. 
Men ja, jobbet går bra, jag har kommit in i arbetet och personalen är underbar för det mesta. Så det känns bra, men nu kommer det dröja lite innan jag ska jobba igen, så den tiden får jag lägga på att plugga teori! ^___^
 

jobbjobbjobb

Helluuuuuuuuu! 
Har jobbat i två dagar nu, och får väl säga att det är blandade känslor om allting, men de boende är så himla söta :D Får ont i kinderna för att man ler så mycket! Haha, och imorgon är det grillfest och "raggarbil-cruisning" för de gamla, hahah hur sjukt?? Men de kommer säkert tycka att det är riktigt roligt så :D 
Är helt slut efter dagarna dock, har dessutom riktigt ont i ryggen och sover riktigt dåligt de senaste dagarna :/ Men min aptit är i varje fall tillbaka nu! :D 
 

update

Midsommar var sjukt najs, kom fler än jag trodde och alla var så jävla glada och pepp och allt blev liksom roligt! :D Dock drack jag alldeles för mycket och hade inte ätit något på hela dagen, har ju inte haft någon aptit på snart en vecka, så kan ju säga att i lördags mådde jag åt helvete hela jävla dagen.. skulle egentligen åkt med Lisa och Julia til Lysekils crusingen, men det var nog bra att jag åkte hem igen när vi kommit fram till Uddevalla.. härligt att spy 6 gånger på en dag.. Euw. Så nu känner jag inte för alkohol på ett tag... ( tss ska ut på fredag igen, ni ska med.)
 
Anyway, idag hade jag en mardröm om att jag hade uppkörningen idag.. och det var snö och is på vägen och gubben som skulle åka med mig visst inte att det var min uppkörning så vi satt stilla i bilen i 20 minuter eller något.. alltså jag blev jättearg på honom och när jag vaknade var jag rikigt upprörd..hahaha :----)
 
Oh well, tagga första introduktions/arbetsdagen idag då! Ska gå brevid personalen på mitt jobb de följande tre dagarna och jag är så sjukt trött så det är inte sant.. Tur att jag bara jobbar från 15.30-21.00 idag! Får väl fräsha till mig lite snart känner jag.. Har just tvingat i mig frukost (ingen aptit än, så mår illa så fort jag äter mat.. härligt.), så nu får jag änna vila upp mig o sluta må illa känner jag.. haha.. 
 
 
 

Denna spelas igen o igen.

Best shit ever. 
 
 
 

dumi dumdum

Det är fett varmt, hoppas det är lika fint väder imorgon, men kanske lite svalare. Hm. 
Håller på att städa huset, damsuger och shit. Det får mig att känna att jag inte vill ha fest imorgon, för att det är så jävla jobbigt att städa huset. Usch. Men det är väl ingen bra anledning att ställa in för antar jag, hahah. :(((((
 
 
Oh well, imorgon tänker jag dansa ungefär såhär och vara så jävla glad. 
 
imdownwithotp:

Nominating this as best GIF of the year.

Wiiii

Idag har jag städat mitt rum, imorgon ska jag städa min altan, för på fredag är det midsommar. Fett.
Väntar på att babe ska komma snart, då ska vi åka ut på en biltur någosntans, härligt. Wiii
 
Alltså saknar Agneberg och SP10E och alltså allting jag vill tillbaka.. Gick förbi Agneberg igår och kände "det där är ändå mitt andra hem." Meeeeen jag går ju inte där längre hahahhahah Jessica goes miserabel. 
 
Ha det bra! 
 
 

Good day

Idag har jag knappt  varit hemma, vilket är väldigt skönt. 
Åkte till Uddevalla o var där vid 8, mötte upp Henrik o hängde med han och David på deras skola när de pluggade matte. Hade en dubbel körlektion vid kvart i tio, vilket gick bra. Hade säkerhetskontroll och tack vare att Henrik gått igenom vissa grejer innan så klarade jag det bra, så repeterade jag praktiskt taget allt jag gjort med. Tycker det gick väldigt bra faktiskt! Gick tillbaka till Henrik och David sen, åkte o köpte blommor till Davids tjej och lite annat. 
Fick ett fint samtal från babe med som tycktes vara påverkad eftersom hon var så glad ahha ♥
vid 4 mötte vi upp Davids tjej och gick och åt frukost, var inte så hungrig dock.. knäppt. Men ah, efter det så drog vi till strandpromenaden och gick fram o tillbaka där haha, lite skoj. Sedan klättrade vi upp på ett berg, himla.. jobbigt!  Men det var fin utsikt osv så aja, lite mys. 
Åkte hem, kände ångest, och nu ska jag försöka fixa på mitt rum. Imorgon ska jag vara med Eve så ska jag få henne att hjälpa till att städa inför midsommar! :D 

är så less

Den här dagen har varit både bra och rent åt helvete. Åh! Just nu är jag så jävla arg och ledsen att jag inte vet vart jag ska ta vägen! Vill helst bara gå ut och skrika och gråta men jag är ju en sån där som inte går ut själv liksom, och Evelyn kunde inte ses heller. 
 
 

cacaca


Gillar du tjejer eller killar? boys.
Vem kysste du senast? Ssscchh
Är du ihop med någon? Nej. 
Gillar du någon nu? Vet inte
Den yngsta du hånglat med? Osäker. 
Den äldsta du hånglat med? 23
Vad är viktigt i ett förhållande? Tillit. och kommunikation. 
Har du haft ett långt förhållande? Ja
Har du många killar efter dig?  alltså fråga någon som vet
Har du många tjejer efter dig? Nej. </3
Har du haft sex med fler än 5 personer? Nej. 
Kan man vara vän med sitt ex? Ja. 
Hur många har du varit ihop med? 3. 


PERSONER: 
Vem saknar du? Vet inte
Vem ringde dig senast? Pappa 
Vem ringde du senast? Älsklings Julia. 
Vem smsa dig senast? henrik
Vem litar du mest på? Chrille kanske. 
Vem drack du med senast med? Alla på smögen
Vem festar du helst med? Migsjälv
Vem vill du träffa? ALLA SAKNAR ER ALLA
Vem ska du träffa imorgon? familjen antar jag
Vem umgås du mest med? Julia och Elin
Vem kramade du senast? Gosade med Elina föut
Vem bråkade du med senast? Mamma och pappa. 
Vem såg du senast? Syster

I ÅR HAR DU: 
[x] Lärt känna någon ny 
[ ] Rökt vattenpipa 
[ ] Varit på en festival 
[x] Blivit kär 
[/] Gjort slut med någon 
[/] Blivit dumpad 
[x] Kysst en främling 
[ ] Varit på en konsert 
[x] Slagit någon 
[x] Sagt "jag älskar dig" till någon ( ok alltså typ när jag friade till Julia sa jag ju typ det hihi) 
[x] Erkänt dina känslor för någon 
[ ] Haft en trekant 
[ ] Sovit i tält 
[ ] Flyttat 
[x] Gråtit över en pojke/flicka 
[x] Varit vaken en hel natt 


HAR DU NÅGONSIN: 
Blivit kär i en kompis? Ja. 
Sårat en kompis? Ja. 
Kallat någon för "bög"? ja
Kallat någon fittjävel? hahahahhah 
Slagit en tjej? Ja. 
Retat någon? jävla tönt
Krossat någons hjärta? ja
Gjort något riktigt elakt? kanske. 
Skämts över dig själv? Ja. 
Kört bil? Ja. 
Åkt flygplan? nej
Hånglat med en tjej? Ja. 
Festat en hel natt? Ja. 

FAVORIT: 
Band: Just nu typ Metro Station kanske
Låt: ah yeah - tjr edit
Film: moulin rouge
Artist: meh. 
Färg: lila 
Maträtt:thai  
Land: england kanske
Ord: underbart
 

Vill inte

Inatt har jag smsat i sömnen och vaknat gång på gång på gång. 
Vid 12 blev jag hämtad av Jasmine så körde hon oss till Bengtsfors, där vi hade en genomgång om medicin och bemötande osv. Intressant men vi hade mer raster än vad vi fick information. Oh well. 
Har gjort tacos och spelat sims smat kollat på pokémon.  Njuter verkligen utav sommaren känner jag, hah. 
 

Längtar.

Idag har jag åkt till Bengtsfors och gått på förflyttningsteknik- och brandövnings-kurser. Det var så roligt att jag somnade till under båda föreläsningarna, hihi. Men ah, det var helt okej. 
Ska åka bil med Jasmine imorgon igen, men då ska vi ha medicin och läkemedels-introduktion på Björkåsen. Längtar.
 
Är faktiskt inte naken under koftan. 
 

älskart

Idag har jag gått runt och haft tråkigt, kollat på pokémon, och möblerat om mitt rum. Och kollat på pokémon och spelat sims 3. 
Jag ska gå upp om sisådär 6 och en halv timme, och åka bil med en tjej till introduktionskurser. (Hon är förövrigt skitsnygg, kollae upp henne lite på fb, jävlar vad snygg. Kommer ju känna mig och se ut som en säck potatis brevid henne. Härligt säger jag.) 
Men jaja, ska lägga mig o sova snart. Ha de gött guys! 

smögen bitches

Woho, igår var det smögenbryggan! Grillning och mys med klassen först, det var ju trevligt och roligt. Sedan för att jag säger vad jag tycker till en person så blir jag tydligen jätteelak :--) För helvete, så jävla löjligt beteende. 
Men på bryggan var det riktigt roligt! Först hamnade jag, Elin, Frida, Ella, Pernilla, Karin och Fiffi på en båt med våldtäcktsmän haha! Men jag och Elin drog därifrån efter några glas vin för det var så weird allting haha, träffade upp Henrik efteråt och sedan träffade vi på Julia och de andra haha :D lägger upp några bilder senare :)
Kvällen slutade bra iallafall, jag och Julia försökte frivilligt komma in i en polisbil haha, fick skjuts hem och sov i husvagnen, och idag vaknade jag 15 minuter innan min buss gick hem.. haha lyckat.. Men jag hann! :D 

FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN!!!!!!!!!!!

 

Det är inte möjligt

Jag har gått i skola i 13 år, och det har varit både roligt, läskigt, förjävligt, intressant, och mycket mer. Men de sista 2 åren utav min skoltid måste ha varit den bästa av dessa 13 år. 
SP10E, en helt underbar klass. 22 elever som aldrig har varit i skolan på samma dag, förhoppningsvis kommer alla 22 pedagoger att infinna sig på flaket klockan 3 imorgon. Annars kommer det kännas hemskt ju. 
Vad finns det att säga, jag kommer nog aldrig glömma våra stunder, i början utav 3:an när vi var några som festade tillsammans som klass.Eller då när Erika kom in full efter lunchen och höll en egen geografi lektion när Annette var frånvarande. Alla blickar som Pia gett oss när halva klassen kommit bakis på torsdagarna eller att Cattis alltid var så himla ungdomlig. Den bekmrande känsla som spreds i klassen när någon utav oss varit borta från skolan länge och den kärlek som spridits varje vecka i sal 516. All ångest och alla skratt, hur vi hållit ihop och funnits där för varandra. Jag har fått många vänner under mina skolår, men den här klassen är väl den enda klassen där jag känt mig hemma. Jag kan prata med alla i klassen och det är underbart. 
Om 14 timmar står vi och väntar på att få gå ut från Agnebergs portar och sjunga studentsången, som jag förövrigt inte kan, hahhaha. Jag vill inte lämna dessa underbara människor.
 
 
Julia G, Elin, Erika, David, Rachel, Linnea Josefin F, Julia H, Malin, Maria, Antigona, Rebecka ET, Patrick, Rebecka E, Karin, Ella, Frida, Pernilla, Josefin O, Anna, Alexandra -  ni är underbara och jag kommer aldrig glömma er. ♥
TÄGGI
 

Förtära alkohol

Imorgon är det student. 
Vet inte om jag ska skratta eller gråta alltså, så hemskt att skiljas från alla fina klasskamrater. Buhuhu.
 
 
I söndags söp studenterna på skeppsviken, hade himla skoj. Fick en glasflaska i ansiktet, det gjorde ont.
Igår söp studenterna på landbadet, det var inte lika roligt.
Imorgon är det studenten tjalalalla

Ni suger

Älskar att få skit från allt och alla på samma dag. Underbart. Ska sluta göra saker, sluta säga saker och sluta vara, allt blir ju ändå bara fel tydligen vad man än gör. Härligt.


Najs

Det känns helt hemskt att gå upp 9 på en söndag, bara för att hinna åka till torp och för att sedan dra till skeppsviken ikväll för att förtära alkohol med Uddevallas studenter. Kanske dags att jag börjar tagga, för just nu är jag fruktansvärt trött! :( Oh well. 
 
kör en repris av en annan gång när jag var trött. 

Hörde att det var en bra torsdag

 

gött

Tjänare, vaknade tjugo i 1 idag och blev uppbokade utav Evelyn direkt! Planen var att hon skulle komma hit o sola, men hon fick besök utav BIlly så jag fick dra dit istället, hähä. Så har solat o hängt hos Eve i ungefär 6 timmar tror jag, fick hjälpa billy som byggde en ny trappa/grej till lektsugan, har solat och ätit mat. Himla gött hähä, har även fått se bilder och höra nya detaljer från i fredags, hahah alltså gud, inte igen. :D Stackar babe.. 
Ska se om pappa kan öva på fickparkeringar o sånt senare :D 

livet

Jupp. Var som sagt lite onykter när förgående inlägg skrevs. Oh well. 
Det var till en början och ganska bra kväll, träffade några killar som vi pratade med ett tag och så dansade vi och hade skoj. Sen gick det utför haha.. oh well. Så kan det gå ibland så meh! Allt gick ju bra ändå så, blev stoppade av polisen på hemvägen, blev lite rädd haha. Kul att vakna av blåljus liksom. :---) 
Julia hängde med mig hem, vi var väl hemma vid 3. Vid 8 vaknar jag av att hon försker klättra över mig för att hämta vatten, sen somna vi om. Sedan vakna jag vid 11 för att hon var uppe o gick. Vi hade tänkt ta 11 bussen till Uddevalla egentligen för att träffa Kevin, vi var ju lediga idag, himla gött! Men ah, vi kom upp ganska sent, pratade med mamma och pappa och blev uppassade. De tyckte så synd om oss som var bakis, hihi. Åt frukost, sen solade vi på vår altan och diskuterade midsommar. Överväger att ha fest då så hihi. 
Åkte till Uddevalla klockan 3, åkte upp till skogslyckan lite fort för att lämna grejer och sen åkte vi tillbaka ner. Hängde lite i museumparken  i väntan på Kevin, sen hängde vi med honom resten av dagen i stort sett. Jag var hungrig och åt thai, försökte få komma till Kevins lägenhet men den var tydligne för stökig..hm. Vid tjugo över tio åkte jag hem, är fruktansvärt trött nu alltså,. hahaha! :---))
Insåg idag att jag festat/förtärt alkohol varje veckan under maj månad, och jag har gåt toch undrat över varför jag inte har kvar några pengar, ah hej 

RSS 2.0