There's something in your face! It was pain.

Hellu! Nu är jag framme hos kusin vitamin, eller har varit det i någon timma nu men. Vi har redan börjat vårt trevliga lilla lan! Det går sakta och säkert framåt ska jag säga. Ehe. Kommer absolut visa er hur mitt hus tar form och sådant där.. För att, ni gillar att veta hur det går för mig när jag spelar Sims!

You watch me go, go, go, ghost.

Ehehe.. Tror jag börjar bli lite för beroende utav Tumblr. Ehe.. AHAHAH LOL JOKE, finns inget bättre. :')
Ska snart packa väskan och sådant sen ker jag till Uddevalla --> Trollhättan --> kusin Vitamin. :')
Infekterad armbåge.. <///3 Buhuhuu... Oh well. Jävla cykel, ska fan inte cykla på dig på hela nästa sommarlov. HOW DOES IT FEEL NOW, BITCH!?


Let your power shine / bring back what ones was mine

Just nu, står och lyssnar på soundtracket till Tangled på mediamarkt i Gbg. Ehe. Är trött men spela roll, är glad. och imorgon drar jag till min fina kusin vitamin!<3

Jag kan inte ens stå - När du inte ser på

Ligger i sängen, lyssnar på Kent och på Fefe Dobson, och tänker sådär lite för mycket på lite för fel saker. Önskar att saker och ting hänt på andra sätt och att jag sagt sånt jag inte gjort. Som att jag tycker du är en fullständig idiot som gör sådär. Fast det är ju inget man säger till någon som man inte känner. Mitt inre är överallt medans kroppen befinner sig på samma plats. Now I'm gone in your photographs. Now I know why your never there. Jag får lägga mig tidigt idag, ska upp tidigt imorgon för att åka till IKEA och handla saker till vårt "under ombyggnad" toalletrum. Känner att jag hellre stannar utomhus, och sitter på en parkbänk och lyssnar på ord och ljud. Men det går ju inte. Ehe.   Alla människor är blanka som is. Vet att troligen ingen kommer orka läsa allt denna dystra text, så jag markerar ett ord för er. Eller en mening.
Jag mår bra. :)

Och nu tänker jag; vadfan hände egentligen?

Fick många många ocharmanta bilder tagna igår kväll. Och jag är så förvånad att jag mår så bra som jag gör, ehe. Åhja, jag hade kul. Och det tror jag att alla andra också hade!

Hör av dig till mig; jag vill inte behöva tro att du försvann från universum bara för att du var ärlig

Åh gad. Osminkat och sånt, ehe. OM TYP.. UMM.. EN TIMMA OCH TRETTIOTRE MINUTER ÅKER JAG TILL SÖTA UDDEVALLA OCH VIDARE TILL JULIA O VIDARE TILL ANDRA JULIA. Fniss. This will get awkward..

Stressen / Peppen

OMG OMG OMG HEEEEEJ.
Jag är lite stressad och sådär, så jag skriver detta i all hast.  Måste skriva klart min uppsats ( vilket jag inte hann kalrt med inatt.... ), och packa och duscha och sånt. Dock har jag nu lyckats göra mig ett trollspö! (av en galge... förlåt mamma (a)), jag har även tejpat glasögonen.. ehe..
Det är skönt att det är lov nu!!! Eller ja, sen igår. C:
Min armbåge gör ont, den som rör den dör. ♥
Um, ja. Detta kommer bli så fint. Fast hade varit mindre pressad om jag haft någon som kunde läsa min uppsats sen när den är klar. Och ja, det har jag ju inte. Aja, hejdå MVG i historia.. </3


Jag kommer alltid vara den / tänk så fort allt händer

Well well, vad har jag gjort idag.
Jo, jag har mått sådär. Jag har inte fått reda på mitt kommunikations prov. Jag har inte jobbat på mattelektionen. Jag har varit med Reno. Jag har sagt "Gud vad deprimerad jag är." och börjat kasta sockor/strumpbyxor på Reno. Jag har åkt ut till torp för ett äta på donken pga att donken inne i stan var för överbefolkat, men det var ännu mer folk ute vid torp. FAIL. Um.. Jag är ledig imorgon och ska på haloweenfest. Åh, ingen kommer fatta vem jag är. <////3
lol, måste sitta uppe hela jäkla natten troligen och skriva klart om pesten i norden, ska vara inne imorgon innan 00.00, och eh. ah. Fint.


Ta min hand eller låt bara bli.




Och när ska någon fråga om jag vill / Jag vill känna hur det känns


Have you ever liked somebody so much you just want to lock yourself up in your room, turn on sad music, and cry?



Woho, älskar att gå i tusentals med trappor när man har en känsla av att en kniv stöter in i höften för varje steg. Oh well! Fick G på förra veckans psykolgoiprov, 2 poäng från VG.. fffffuuu.  :( Men ah, dagen har annars gått bra, fram till hälsopedagogiken. Pratar ju enbart om droger och sådan idag. Dang, slutade med att Julia följde med mig ut och pratade med läraren. Gjorde därefter provet om alla jävla sjukdomar, och gud vad dåligt det gick. Kunde en fråga, eller två. Missnöjd ja. Drog hem sen, struntade helt enkelt i idrotten.
Trodde inte det skulle hända igen, men jag mår sämre igen.


Varför var det inte jag som föll / För jag trodde du var min / därav behövde jag ej / make me complete

Det var en gång för så länge sen
Du och jag slogs mot dumheten
Vi följdes åt till våra drömmars stad
Vind i håret och vår sikt låg klar
Ambitionen var ett långsamt gift
Du höll ut länge men du föll till sist
Och jag den svage jag står ensam kvar
En sista rest av en utdöd art




Ehehehehehhh...

P = Rx + 2 / 3
3P = Rx + 2
3P - 2 = Rx
3P - 2 / x = R
R = 3P-2/x

Hell yeah.. MATTE B ÄR INTE ETT DUGG SVÅRT! Har bara ingen aning om vad läraren går igenom på tavla. Shiiit. Vill åka på cafe och äta sötsaker och dylikt hela dagen. :(
Maria och Malin, och Alexandra har åkt till Egypten idag, så typ fuck them. Hoppas dom blir sjuka och sånt där :((
Skulle låna The Notebook förut, failade rätt hårt eftersom jag inte visste författarens namn och sådär.... :/ MEN JAG KOMMER TILLBAKA. Åh gud något fel på mig idag </3


I remember how I felt when you told me how you felt to me / a picture of you in my mind

Har inget särskilt vettigt att skriva om just nu känner jag, är tvugnen att studera och skriva uppsatser och sådant. Har varit upptagen hela förra veckan och kommer vara upptaen till imorgon med att råplugga i stort sett. Och har jag någon ledig tid använder jag den till att köra bil och så. Men snart är det lov, och då kommer jag allt att njuta lite mer! ;D
Men jag mår bra nu, det finns några människor som förvirrar mig och så, men jag mår bra. Jag mår inte så dåligt över Johan längre, vilket känns bra på många sätt. Jag har blivit galen i japansk punk/rock musik igen, och jag har fina vänner som är så jävla söta. Så jag är nöjd med det livet jag hinner med just nu. :)
Jag funderar dock på att färga håret snart, till brunt. Eller, så är jag snäll mot håret, och väntar med att färga håret tills vintern, då jag färgar det svart. Några förslag? För/emot? Känner att mitt hår lider lite typ.


Gårdagens filmmys! Lite fint blandade bilder.

Gårdagen var super härlig, såg på film, dampade sönder, tog fina camfoton och tafsades lagom mycket gjordes det. Tog inte så många bilder dock, så hoppas att Julia lägger upp några bilder senare så kan jag visa er dom kanske ;D

Lisa var den första som däckade ;)

Och jag, Elin, Julia och Adrian trängde så fint ihop i Julias säng. Fniss~


Julia och Elin åkte hem sent, jag minns det inte för jag var för trött och sådär. Men efter lite sömn vaknade jag också till och låg och körde sanning och konka i en 120 säng tillsammans med Julia, Adrian och Lisa! Dock somnade jag snart ifrån allt igen, ehehee..
Och idag får jag skriva och plugga och allt sånt där! Vara en duktig gurl typ.

It's friday!

Tja! It's Friday Friday Friday!
Jag väntar på att min syster ska bli klar på toaletten, sen ska jag dit och borsta tändisarna~<3
Har prov i kommunikation nu på morgonen, sen ska jag sova hos Julia i hennes läghenteh och ha disneyfilm mys och sånt med några i klassen och en till. Fniss :*
This will be awesome. HOPPAS NI TÄNKER PÅ MIG OCH HOPPAS ATT JAG KLARAR MITT PROV NU DÅÅÅ :D

Hela världen är så underbar / Om man är korkad tom och glad / Hela världens sånger samlas i mig

Beslutsångest kanske? Trejde gången jag byter ämne att skriva om på historian nu. Och den uppgiften ska vara klar och lämnas in imorgon.. fniss :$ Hoppas Nima inte misstycker om mitt val nu bara.. :]
Min rygg gör ont, börjar få ont i magen igen.
Plugga kommunikation kanske? Prov imorgon eller på fredag.. Öööh.  Bra där! Eller här, BRA JESSICA!



Omg, lever jag..?

Ja, för jag har pacman på mig. Fniss~.
Har pluggat och haft prov och sådant. Ingen tid till bloggen, då den övriga tiden gått till tumblr och sims social.. (a)
Men ah, okej, skolan har varit chill, prykologi och engelska. Sen har jag haft rast från.. någon gång till sen, i över tre timmar i varjefall. :( Öhrr.. känns jätte bra.
Köra bil hem från Uddevalla sen, peppen~

Fick åka hem, wohopi.

Hellu garls.
Fick ju en sådan otroliga jävlig magvärk på historia lektionen, vilket gjorde det svårt för mig att hänga med på matte lektionen och allt. Trodde jag var hungrig men när jag väl åt trodde jag att jag skulle spy. Kul. Och på kinesiskan hade vi tydligen ett förhör, woho. :( Kunde inget, i stort sett. Tur att Antonia satt brevid mig. Fniss.
Åkte hem, och nu sitter jag här, försöker plugga psykologi, har ju prov imorgon!? :((( Oh lord, kommer dö. :(
Hoppas magvärken kommer gfå över snart iallafall, börjar bli trött på att få de här enorma smärtorna hela tiden.. :/


Mat? :(

Pew Pew, omg. Vad hungrig jag är. :( Sitter och ska skriva om Birger Jarl igen, men kan inte koncentrera mig alls.. Så ah, jag lyssnar på fina disney låtar. Typ Aladdin. Fniss. Någon ge mig mat?


You haven't lost you smile, you just forgot it was there.


Ingen bra dag.. Om du var här / Om jag var där

Usch, idag mår jag inte bra alls. Ångest för saker jag sagt och gjort. Ensamhet och ängslighet, nä, idag kommer jag bara sitta inne. orkar knappast gå ut eller ta kontakt med någon. Fast det är typ det jag borde göra, ta kontakt med folk. För ja, det är nåot jag har blivit väldigt dålig på det sista, men det är väl mest för att jag inte orkar. Hur fan kan jag bli så korkad av det här.  Nåja, dagen får gå åt till att plugga psykologi, har prov i det på Tisdag, på typ 30 sidor och massa anteckningar och jag har inte börjat plugga än. Oh dear, jag kommer misslyackas med alla kurser i år.. <///3
Sitter och Lyssnar på The Gazette, vilket är bra ivarjefall.

Göteborg med Pekingankan!

Dang, vad mina fötter och min rygg gör ont efter en dag i Göteborg. Men ändå värt det, för jag har haft rejält kul med Pekingankan Julia!
Köpte mig enbart en bh och en godispåse,  så billigt så♥
Eeeh.. vi gick typ vilse dock.. Fniss.
Och bussen hem var überskön, först i busskön glodde en liten tjej ( som vi störde oss på..) på oss så otroligt att jag höll på att dö av skratt. Och sen på bussen berättade vi roligheter och varandras minnen/händelser. Och gjorde egna meme's planer typ. Fniss~ Challenge accepted med the beach game sound.
Tacos när jag kom hem, så nu myser vi typ, och ser på Galan för världens barn på svt. 

Julia är så satans fin..

Whopsi..

Tjenna! Eeeh... ja, igår skulle jag ju pluggat på kommunikationen, men insåg att jag hade glömt boken i skåpet, fail.  Ehe, ah, så när jag insåg att jag inte kan något gav jag mig själv en sovmorgon typ. Så ska åka till skolan om 30 minuter, för att åka till Göteborg.. Värt typ. >__>
oh well, bring it on bitch!


Tack pappa.

Jag är faktikst, så jävla lycklig över att min pappa är min pappa. För att han förstår mig, för att han tröstar mig och pratar med mig om det här. Han säger saker som andra ännu inte sagt, och han säger sånt som jag vet men inte själv förstår. Och fast det har varit jobbigt i över tre veckor, snart fyra, så förstår han och anklagar mig inte för det. Han är fin. Världens bästa pappa faktiskt.
Jag tycker inte ens det är jobbigt att gråta inför honom när han ser på mig och ser hur jag mår. Han är också väldigt fin för han har köpt mig tre chokladkakor den här veckan.
Jag älskar dig pappa. ♥


Det spelar inte längre någon roll / Jag orkar inte slåss


You found out

Skokla från halva matte lektionen när man är lite efter för att äta knäckebröd. Totally worth it.
Ååh gud, kunde typ slutat jätte tidigt idag känner jag, för kommunikationen var så värdelös. :(((
Sitter här i min säng nu, myser med mig själv ovanpå mitt täcke. :c  DET ÄR KALLT NUFÖRTIDEN.
Måste plugga kommunikation som satan idag, har prov imorgon, wohooo. Fast det är okej, för efter skolan så drar jag och Julia till Göteborg~ Varför? Ingen jävla aning. För har vi några pengar? Nej~ Äh, kul ändå.
Sen ska jag troligen sova över hos henne i hennes nyinflyttade egna lägenhet i Uddevalla, super najs! Film och tjockis mys imorgon kväll alltså!


Fina vänner jag har, så söta så de argumenterar om mig tillochmed!

Hihi, Julia ska argumentera om mig på sin retorik lektion senare idag, lätt att hon får MVG med dessa argument?

Julias blogg!
http://my-life-as-julia.bloggplatsen.se/

Birger Magnusson Jarl

Shiiiit, vad trött jag är idag. Ont i haslen har jag med. :( Men nu ska vi inte klaga här! För just nu har jag historia och ska skriva en liten text/mini uppsats/ i don't know om Birger Jarl, och det är ju jätte kul!
Sitter här och lyssnar på den mest bästa musik som finns. The click five, Every Avenue, Nero och sånt. Good life is fucking good. Fast neh.

Riktigt ful var han ivarjefall.. :(

Fikor med Reno idag!

Tjenna guuurls.
Usch, osndagar är lite jobbiga, psykologi engelska, kinesiska och samhäll B, uuuuhh...~ Fattar inte ett dyft av vad vi gör på samhälls lektionen, ekonomi och sånt är inte min grej alls. ;w;  Malin sover på lektionen btw, like a baws!
Menmen, efter skolan mötte jag upp Reno, vi gick till ett ställe där jag bokade tid, fniss. Sen gick vi till central fiket eller vad det heter, varm chokladoch biscvi blev det där! Jätte mysigt, pratade och allt sånt där, lovely~.
Sen gick vi lite i gallionen, sen fikade vi, eller jag, på donken. Tjockis~!
Kort promenad och sen åkte jag hem och missade nästan Bäckefors för jag hade somnat, fniss~.


Pew pew

Tjena! Sitter i bilan med Maria, Malin och Simon nu (: Väntar på våran kinesiska lektion typ, omg vad vi peppar! eller kanske inte.. :) Vi sitter och är jätte sociala..

Wut wut

Wut wut in the but, wut wut in the but wut wut in the but osv osv osv.  Vet inte hur länge vi höll på och säga så idag, alldeles för mycket iallafall! Inte för att något är fel på't typ~*
Shit, kände att idag skulle bli en jätte dålig dag, just för att det är idag, låg vaken jätte länge inatt och tänkte, grumlade, fick små panikattacker och lyckades sova efter x timmar. Vaknade dock av min oälskade katt på morgonen, hon älskar att sova på mitt fejs. Fast, jag försov mig ändå, rätt mycket, fniss.
Hela min klass har typ haft damp idag tror jag, god, love those days. <3
Burp, måste plugga kinesiska och kommunikation idag. Oh god, hjälp </3

Y MY LOVE :(


Tumblr, Y U NO WORK!? ;;__;;
Oh well, nu när min älskling inte vill fungera, så kan jag ju typ göra något bra, som att gå och lägga mig. :C Fast neeh. [ Och varje gång jag glömt dig dyker du upp igen och rycker sönder mina sår som godispapper ]  Jag gillar saker. En del saker känns bra, annat känns mindre bra. Som att typ, Julia ger mig stalkers. BUHHUUHHU. Did not want. Dang.

Shopidopidopi

Omg~! Slutade just min historia lektion, fick fucking VG+ på historia provet, happy moment! :]
Nu väntar vi väl typ på Björn så ska vi ha mattelektion, buhuhuh :C
Jag har jätte ont i magen igen, guck life typ... :((((
Vet inte vad jag ska skriva mer nu, eeeehh.. Julia är kort.

As time flows / why can't feelings let go

It&#8217;s like dying. 

Nu har du gjort ditt / Jag ska få göra min del av vad vi sa

Orkar inte bry mig mer.
Hopet är lika borta som sommaren, och det enda som bestämde sig för att stanna var sorgen, taaack typ.
Måste göra något åt mig själv nu.
Brb, pocahontas soundtrack download.

Lev som en gris dö som en hund

I bröstet där hoppet bor var det tomt
Länge, länge flera år
Pilla upp sår, lät inget läka
Höll mig smal genom att inte äta
Länge, länge flera år
Försvunna dar och eviga nätter
Markus Krunegård. ♥

Hela livet är ett discooo

Dåså, here we go typ.
Begravningen igår gick bra, den var liten och vi följde allihopa med hem till min farbror efteråt. Det var trevligt, pratade med min släkting Jim om väldigt mycket, han är faktiskt rätt go ändå. Stannade till på ikea på vägen hem, fick mig lite grejer, som jag ännu inte packat upp och monterat ihop. Fniss :] Därför lägger jag upp en bild på min bortgångna fasters och farbrors söta lilla hund.


Idag var det då marknad i staden där jag inte bor, i Ed. Träffade flera människor som jag inte sett på länge och som jag pratade lite med. Såg ännu någon mer person som jag känt (känner?) men inte förmådde mig att prata med dock. Jävla känslor.
Var där med ett flertal människor helt plötsligt dock, Evelyn, Matilda, David, Henrik och Jesper, även fast de sistnämnda drog rätt fort. Men ja, köpte mig endast en film på marknaden,  därefter åkte jag med Eve hem och såg på film med henne, David och hennes mamma. Sen gick vi hem till mig och David åkte hem och såg på ännu en film.


Info för er.

Bör gå och lägga mig typ nu, kommer gå upp klockan fem imorogon, sen åker familjen till Värmland, vart vet jag dock inte. Fniss. Men ja, begravning för min faster, sedan vet jag inte om vi ska stanna med min farbror eller så, men sen på vägen hem kommer vi hämta upp min brorsdotter i Bengtsfors  ivarjefall. Så yes, därav kommer jag inte blogga någonting imorgon.  Möjligen på kvällen.

lovequotesrus:  Photo Courtesy: eyesiveneverseen

I främmande farvatten. ÅSUM.

Humhum, såg på halva Arn filmen på historian idag, den sista halvan. FATTADE JU MASSOR JAAAA. Herp. Istället för att få veta våra prov liksom.. Argh. Dagen flöt på fort faktiskt, jag hann skriva ut massa bilder ( som blev svartvita, för stora, och på bägge sidor..derp på skolan skrivmaskin. D: ) Åt nog 5 knäckebröd till frukost/lunch med.. Dock hade jag roligt med Elin och Sofia(Emma,Sara,vad Elin nu mer trodde att hon hette.. :D) på kommunikationen, och sen fick jag köra bil hem från Uddevalla! Fniss, trodde inte alls att jag skulle dö hela dagen, men jag dog typ bara nästan! :]


Omg omg lyckades äntligen få min lilla syster att se på POTC 4! Lycklig och stolt blev jag! Höhö, men ja, den var bra,  prästen var dock för bra för att vara sann och Johnny var lovely. Dock hade jag något emot Angelica ( Penélope) som först agerade som en dubbelgångare eller bedragare. Det typ störde mig. <///3 But oh well, loved the movie!



My fear.

[ Vi har blivit som dom
någon tittar på oss
är det i min tanke de ser
eller är det dina röda kinder hon ser
vi har blivit som dom
som aldrig får bli
du är gift och jag är fri ]

Äckelkisseve har varit här och kissat på mig med en äckel pistol..

Så yeah, Eve kom äntligen hit när jag höll på med mitt projekt, så yeh. Hon hade med sig en påse chips, som om jag inte tröstäter nog typ :c Men yaa, vi har suttit på sängen och pratat om så mycket typ. Hon har fått mig att skratta och må bra i ett par timmar. Behövde verkligen detta känner jag.. ♥
Men nu ska jag typ sova, lyssna på Heidi och sova. Ska försöka tvinga migsjälv till skolan imorgon, är för less för att vara hemma en dag till!

Borde inte skriva sånt här.

Sitter i soffan och försöker hålla tankarna borta. Känner hur ångesten har funnits där hela dagen och hur mycket jag vill låsa in mig på mitt rum igen, som alla andra dagar. Och bara låta timmarna gå.. Men fuck that, sitter och ser på scrubs (som är superdepresivt för en gångs skull..) och väntar på att evelyn ska komma hit. Första gången jag träffar henne och pratar med henne för första gången på.. några veckor iallafall.. Hoppas jag kanske kan må bättre sen.. Har saknat henne.
Kom nuuuu..

Aim for the moon, and when you miss, you'll hit a star

Jag borde sluta med att inte gå till skolan. Börjar må sämre för alla de där roliga lektionerna som jag missar och all den goda skolmaten. Typ. Men så tänker jag såhär, att nu har jag bara två skoldagar kvar av den här veckan ( Eftersom jag åker till värmland på fredag..) så det känns inte värt att gå till skolan ändå. Men pffft, så kan man inte tänka ju?
Hursomhelst, vaknade med feber mitt i natten och när jag vaknade imorse så var mitt huvud så jävla snurrigt så ah, det blev inget.
Jag vill ha en pingvin. :(



Jag förstår inte hur alla orkat / När benen inte längre bär och lungorna inte längre andas / hur orkar man ändå tro

Trodde inte att jag skulle göra såhär
Hur fan funkar det när man förblir kär

Vet inte vad jag längre kan säga när jag inte längre får säga allt

Ty du är ändå mitt allt, och man kan inte hata allt.
Om jag hade kunnat hata dig, 
så tror jag att jag hade kunnat må så mycket bättre. 
Men jag kan inte hata dig, 
inte ens lite grann, 
därav mår jag sämre för var
dag.


My world all day

Click here for more.

Don't trust a whore / Never trust a whore / won't trust a whore

Err. Ah, happy day typ. Vaknade, mådde lika dåligt som igår så stannade hemma idag då, och insåg nyligen att jag även har fått feber nu, dang. Får dåligt samvete för att jag dissar massa lektioner och sånt däääär. :( Men fuck yeah typ. Vad gör man nu då? Juste, projektet. Fniss. ♥

Man bör inte bli beroende av någonting existerande, i slutet blir man bara sårad. Som när datorn får slut på batteri eller när någon får slut på kärlek.


Nytt för idag *

Min katt är dum i huvudet och jag orkar inte bry mig om den shitty kvaliten på bilder :(
Jag är typ magsjuk och min tumem gör ont. Nu ska jag fortsätta med mitt lovely projekt som gör att jag inte har tålamod för något just nu. Varför är det så svårt att hitta ord i en tidning?


AiluCrash, alltså nu är jag så häääääääääääääääääääääääääääääär glad.

Såatteh.. fniss.
Åkte till Torp idag och såg AiluCrash, Ludivg är fett snyggare med svart hår. Still snygg nu ändå men. Tycker jätte synd om Malin som inte kom dit. :C Och yeah, det var najs, syrran och jag mötte upp Steph och Lisa där direkt, (Lisa vann även en resa till Danmark över en dag.. pfffft.) Och precis innan de kom upp på scen så kom Anna, Linnea och Julia från min klass med. AiluCrash var najs, de spelade Everyday, Turn the tide, och en låt till.. Kommer dock inte ihåg vilken. But it was lovely. Fick en signerad planch (och signerad skiva, fniss)! Pratade super mycket med Ludvig kändes det som, omgomg.. Fast Tim och Kai, som var tvillingar, var rätt sköna med. C:


When I'm gone, and the lights are out, I'll be shining on.

Nu har jag plågat mig själv tillräcklig för idag, som min fina moderkaka sa när hon hörde vilken musik jag spelade, vilken låt, jag hade på repeat i fyra timmar.  Och nu orkar jag inte mer. Fick världens magont igen. Vadfan är det här? Går jag sönder inifrån? Lol nej troligen det där som det absolut inte får vara som Julia och jag sa. Eller mensvärk.








Tankar och Ludvig.

Jag ser hur jag själv dör ut
jag ser hur jag kämpar för att glömma och sluta minnas
jag känner hur jag försvinner
och blir något som inte är Jessica
jag vet att jag förändras
jag ser hur jag blir den ingen vill ha
jag märker själv
att jag inte ens tycker om mig själv
och om inte ens jag
tycker om mig
hur ska jag då få någon annans kärlek?


Att tänka är inte bra,
men av mitt nuvarande projekt får jag väldigt ont i min höger tumme, smärtsamt.
Jag lyssnar på Ludvig, hans röst får mig att tänka på annat. På fina saker, och smärtfulla saker.
Men jag är glad, för imorgon får jag se honom med. Jag längtar så det är konstigt att jag längtar så mycket.
Det låter som att jag ska på värsta träffen med killen jag är kär i. Som att man vore kär i Ludvig. Fast det är jag kanske. Kär alltså. Fast, inte i Ludvig, vad jag vet. JCA. Fan. Nej, Ludvig.

Du hatar mig egentligen / men du använder undanflykter / ty du vågar inte längre något säga mig

Tja, lyssnar på Still Echo och städar mitt rum. För sånt jag gör när jag blir sårad eller är arg eller vill tänka på annat. STÄDAR. Dang.
Excuse me while I fnvbfsDB)#¤RT%¤I)T¤TR%JGVN#"4T#GO)B N¤#NGNERGH#T! :(

Söta syster

Har en rätt söt lillasyster, som i sin svenska läxa skriver attt  "navigör" = "är som en gps."



If teachers had tumblr, their posts would be like this:

The moment when my student doesn’t pay attention in class:

When they don’t do their homework:

The awkward moment when i’m walking into the classroom and they are like:

Their faces when i’m correcting the tests:

When a student thinks she/he is the best and confronts me:

When i took their ipods, cellphones out and they look me like.

Outside i’m like:

But inside:


Fucking love tumblr.


Ändå stolt.



RSS 2.0