Innan semestern.

Har fått för mig att det är bra att vara glad innan man åker bort, typ till pojkvännen eller på semester. Så då är det ju typ bra att jag är tre-gånger gladare idag? :D
1. För igår fick jag mina röda älsklingar! :'>

2. För idag fick jag min supersnygga klocka! c:

3. För jag har den sötaste och snällaste pojkvännen på denna Jord. ♥


Vampyrer och Jeanne d'Arc.

Under hela dagen har jag packat, städat huset och funderat på vad som jag ska ha med till Öland. Men när jag blev klar med allt de, började jag läsa om vampyrer, Dracul, Vlad Dracula, Lillith, och om jungfrun Jeanne d'Arc. Why? För det är intressant, samt att Jeanne är en såpass betydelsefull person som alla borde känna till.
At least I think so :c
Lillith var.. är.. (?) den första vampyren. Precis som Adam skapad av lera och gjord till hans (första) fru. Men eftersom hon var lika envis som Adam blev hon utslängd från lust gården och Eva skapades därefter. Lillith svor då att mörda alla ättlingar till Adam. (varför blev hon arg på Adam? Var ju Gud som slängde ut henne..? Och det finns väl fler män än Adam? Han borde ha tusentals brister eftersom han var den första mannen, fast hon kanske hade lika många brister då hon var den första kvinnan..)
Hon avlade under tusentals år ättlingar med flera olika demoner, och med tiden fick hon även en vanbildad kropp, åsnehovar som fötter och en hårig underkropp  verkar det som. Därefter spenderade hon livet att suga blod ur människor, helst män.
Om man ville skydda sitt hus mot Lillith kunde man skriva över dörren: ”Adam och Eva är välkomna här, men inte drottning Lillith.”

Damn, måste läsa gamla testamentet snart..

Hejhejhejhejhejhejhejhejhejhej jag överlevde Kungshamn.

Eh ja, kommer bli ett långt bildinlägg här nu typ, tog överdrivet massvis bilder tror jag, så du får typ, kolla på dem, så kan du ju låtsassom att du var där med oss. (y)
Först åkte jag hem till Josefin, efter att ha sett den manliga versionen av en fitta på bussen,  där vi plockade massvis vinbär och åt korv+sokerkaka.. tillsammans alltså.
Buss till kungshamn, först helt okej med alla vinbär, men efter ett tag inte lika kul. :(
Käkade omelett när vi kom fram, därefter åkte vi och badade i  saltvatten, gick ju itne direkt så bra för mig i början..
Drog hem, fixade oss och sen fick vi skjuts till Smögen, Frida hängde med hon med. (y) Mötte upp Emma och Fredrik där.
Aaah... typ de gjorde vi på Onsdagen. (y)
Johanna jobbade till 1, så Josefin och jag fick underhålla oss själva framtills dess. (y)

jag packar!

Hoho, just nu håller jag på att packa inför morgondagen, skojeliskoj! Typ. Drar iväg klockan 9, och kommer hem Torsdag någon gång, kommer troligen inte ha tillgång till data där. Kommer troligen bara slappa och njuta av dagarna med de fina kurworna med, så inget bloggande då! :)
Godnatt, du borde sova nu!

No loverboy och kalas//

Håhå, Johan åkte hem idag :( Så nu blir det cirka två veckors väntan igen tills jag ser han igen :(
Och aah, direkt efter vi kört han åkte vi i princip till Bengtsfors  och fira min lilla kusin som fyller tretton. Kanske inte så liten längre? Oh well.. :)
Ska ringa några samtal senare i kväll, och imorgon åker jag till Uddevalla och fikar med Josefin (Gud vad jag saknar henne! :() Därefter åker vi till Kungshamn för att spendera natten med Johanna (som jag också saknar!) Vi ska bada, fiska krabbor och vara udda. As usual.

Diverse bilder från nu när Jo han varit här! :D

Vi grillade marshmallows en kväll :D Mysigt!
Mysigt att sova i tält! :'D
Vi skrev fina saker med pärlor! :D
Fick ett gulligt mobilställ av traderaidag med.. xD

Bilder från kusten*

Spenderade hela gårdagen i en bil för att åka till Torp, Lysekil och Smögen! köpte diverse saker, typ två ringar och lite annat :) Bilder nüüü!

Vi har tältat inatt!!!!!!!!!!!!!!!

Tjenna, vi var i Lysekil och i Smögen hela dagen igår! Därav ingen bloggnng 8( förlåt älsklingskvinnan<3 Bilder och sånt kommer typ sen xD men när vi kom hem igår så skulle jag och min pojk tälta, så ah, nu har vi gjort det. Jätte mysigt och inte alls så kallt som jag trodde det skulle bli C: idag ska vi typ.... Köra på gamlingar med sparkcyklar och kasta Våra överblivna marshmallows från när vi grillade i förrgår! Puss o smek fingerlek <3

Choppawhoppa! Fiska i båt? :o

Hellu :D nu har vi badat i poolen och duschat, det var jätte kallt :CCC men nu har jag nästan badat i sjön för första gången iaf! hehe..
sen kanske vi åker ut med vår båt och fiskar eller så, får se, hoppas det inte börjar regna mer :(

Hihi, han sover så sött!

Hej :) Förlåt att jag inte bloggade igår, hade inte tid helt enkelt :( Slutade jobbet igår, fick tårta och en bukett fina rosor! Gjorde tacos och gjorde klart rummet när jag kom hem, sen på kvällen åkte vi och hämtade älsklingen!<3 Nu ligger vi i min säng, nästa morgon. Han är trött och försöker sova lite mer ^^ han e jätte gullig :D idag kommer vi bada i min pool, Trots det fula vädret! Och imorgon åker vi till kusten med familjen! :D

Torsdagen då det hände. Hände vad?

Hej på er.
Har varit bra chey today, gått ut o gått, suttit i solen i ca 3 timmar med de old people på sommarjobbet och chillar som tusan! Älskar migg jobb lite grann ♥ Synd att jag slutar imorgon, en goo liten tant kommer vara enormt saknad! Hon är så söt! (Förövrigt räddade jag typ benen på henne idag!? w00000t!)

Har gjort lite grejer idag dåva!
En kompis, trycker på den cirka 1000 gånger på dag!♥ (bara för att jag måste, tralalala)




Två små fula lådor!
Solade solarium ( för första gången ever :o) Blev typ.. gråbrun? w00t?
Och..ett tips, om du har ett öppet sår, sola inte solarium då. It will hurt. I TELL YOU OF EXPERIENCE!

Men det finns inget jobb som inte Batman klarar av såklart!

Jag börjar gilla post!


Kyla

Kölden jag känt i flera veckor berodde inte på det kyliga sommar vädret som jag trott.
Inte var det snö som föll i Juni, och inte var det heller någon snö i Juli.
Min kropp är varm, men inte så varm att jag har feber, men inte så varm att jag inte är frusen.
Men nu vet jag vad det är.
Varför gör jag så här varför gör jag såhär varför gör jag såhärvarför gör jag såhär varför gör jag såhär varför gör jag såhär varför gör jag såhär varför gör jag såhär varför gör jag såhärvarför gör jag såhär varför gör jag såhär varför gör jag såhär varför gör jag såhär varför gör jag såhär varför gör jag såhärvarför gör jag såhär varför gör jag såhär varför gör jag såhär varför gör jag såhärvarför gör jag såhär varför gör jag såhärvarför gör jag såhär varför gör jag såhär varför gör jag såhär varför gör jag såhär varför gör jag såhär varför gör jag såhärvarför gör jag såhär varför gör jag såhär varför gör jag såhär varför gör jag såhärvarför gör jag såhär varför gör jag såhärvarför gör jag såhär varför gör jag såhär varför gör jag såhär varför gör jag såhärvarför gör jag såhär varför gör jag såhärvarför gör jag såhär varför gör jag såhär varför gör jag såhär varför gör jag såhärvarför gör jag såhär varför gör jag såhärvarför gör jag såhär varför gör jag såhär varför gör jag såhär varför gör jag såhär

Jag är snart tom, vår kärlek är som sanden i ett sandglas som rinner ut. Du måste fylla glaset med mer sand, få mig att inse, att jag är den det är fel på. Att det är jag som är trasig, och som har ett stort hål i mig som låter all sand slippra ut. Som låter all vår kärlek sjunka igenom våra kroppar och bort från oss.
Det är dags att jag börjar laga migsjälv nu. Du har inte tillräckligt med sand för ett trasigt sandglas som jag. Eller är det ett trasigt sandglas som inte klarar av mängden sand som du har?




Mitt rum, kind of. [Mitt hjärta är ditt att förstöra]

Inte klart än!

*glad chey*


Mina ♥Nu blir det att kolla i brevlådan efter posten vykort varje dag fram över!


Fick denna idag!


Tom Felton. *heartbroken*




Renovering pågår?

Jag önskar mig en dubbelvattensäng när jag fyller år! BUY ME ONE!

Whoopidooop!

Jag kan alltid inleda förändringar, men aldrig riktigt avsluta dem..






Nicht meine Tag.

Behöver inte säga mer än så, men för att förklara ytterligare : Dålig sömn, sov oroligt, var trött idag på jobbet, blev skadad på jobbet, things didn't go my way. Solen försvinner när jag väl kommer hem, regn och bajsväder. Fryser som vanligt ( varför fryser jag i Juli? sover med 3 täcken och går med halsduk o vantar till jobbet. WTF liksom?), bråkar med världens finaste om saker jag inte förstår, mår dåligt och gör om rummet.
Är nog lite ledsen över att jag inte badat i år än heller... Och just nu har jag ingen lust med något.
Något bra med idag : jag vann en brun/svart kajalpenna på tradera. (vilket inte väger upp allt dåligt) Den nya personalen på jobbet består av fler yngre kvigor vilka jag kan diskutera mer "min ålders intressanta ämnen" med.




Jävlapessimistinlägg.

Något jag kollar på varje söndag ?

Brittani Louise Taylor!
för jag har inget liv på söndag, någonsin?


Nu ska jag sova, ska ju upp och jobba imorgon! :((((((((((((((((((((((((

Söndags-kalas är så.. ååh
I'll be there when you're insecure. ♥

slut på kalaset - för idag.

Tårrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrta!
Kalaset var mysigt, vi satt och pratade allihopa, skönt typ.
Kollar på tv, finns inte ett skit att se på dock. VAD HAR HÄNT MED ATT DET SKA VARA BRA FILMER PÅ LÖRDAGSKVÄLLEN!!!??

Hur jag gör när jag äter frukost!

Jaa.. De som känner mig vet nog hur jag kan vara ibland.. :D




Moderkakan och pappa är så stolta över att ha en helt rubbad dotter säger de ♥


har bakat tårta, har bakat pajdeg, och gjort sallad, och ytterligare lite gojs. Nu väntar vi bara på Faster och fasterson, sen har vi kalas 8'>


Grattis! Hurray hurray!

Hurra hurra för min lillasyster som blir 13 idag! Snart fjortis.. :)


Nu kommer min syn på den sista Hp filmen då! ( var ju dötrött när jag kom hem igår så orkade inte blogga..)
Filmen var bra, inte den bästa i serien, men verkligen inte den sämsta. Absolut sevärd ( klart man måste se den!?) Jag började typ gråta två gånger under filmen, dock var det när man fick veta vilka som dog som jag typ, blev sadface, så enormt :(((((((((((( Dock såg vi på den i 3D, VILKET VAR BRUTALT VÄRDELÖST! :( Jobbigt när man var tvungen att ha dubbla par glasögon ju :( Och 3D'n kändes bara värdelös edtersom det var i princip en scen i slutet som faktiskt var 3D... :( dissapointed! </3 juste! Nevielle Longbottom, VAD HAR HÄNT MED DIG!? :(((((((((( <//3
Jag gillar Severus Snape, missförstådda krake ♥ freddie & Georgie! :'(







Hp del 2! och Dunderpatrullen!

Tjena hörrni! Jobbet gick bra idag, somnade dock i ty 5 minuter under tiden som vi hade besök av en trubadur idag! (a) Men sshhh~ har vävt vidare på matten med, och blivit milt misshandlad... :(


När som helst ska Christina och Billy komma och hämta mig och syrran, så ska vi åka och se på Harry Potter och Dödsrelikerna del 2! :D Såg del 1 igår ju, mest grym - men stör mig på det här med att de kan låna varandras stavar nu..? Hoppas 2:a delen (och slutet!) på hela Hp serien blir världsbäst! Vore synd annars.. </3
Ohh.. här, lyssna på fin musik!

Mitt hår!

Ah tjena! :D Roligt att det var några som är intresserade om min blogg faktiskt! xD :D Tänkte ju typ visa idag hur det blev med håret.  Dock blev jag inte så blond/ljushårig smo jag hoppats på, men ljusare blev håret allt! Särskilt hårbottnen!
Hårfärgen jag använde! Det var inte meningen att bli riktigt blond från början, bara göra håret ljusare. Dock lyckades inte syoss så bra med det på mörkt hår tyvärr, så nu ska jag vänta med att färga håret, ska ju färga det vinrött nu efter jag färgat håret! Woho!

färgning pågår!

Nu ska jag sitta med det här håret i 30-45 min! Det svider redan i nacken, så jaa.. min hårbotten får lida! </3

Blondie? Orangie?


Du är min klingaling, det sa bara ting!

Titelnj är en rad ur en låt som människorna på boendet har spelat väldigt mycket idag.. Hurra för gammal musik! Så ah, har vävt en matta idag (y) Duktigt .__.
Väntar på att evelynen ska komma hit så hon ska färga hgåret på mig kanske? Och för att se på harry potter och dödsrelikerna del 1 :D Ska på bio imorogn och se del 2! Woho!'
Ser på total drama island nu!♥

sova i solen, hihi!

Yes! Haft en rätt bra dag på jobbet, fått göra mycket och sånt, woho! Massor beröm har jag fått med? w00t w00t? :D *glad chey* Gick ut o solade när jag kom hem, dock råkade jag somna i solen i nästan 2 timmar? Waaaaaaoooww.... har blivit bränd pepparkaksbrun på magen nu! :o Fint.. xD
kanske borde gå å sova snart?

Fina bilder på två sofistikerade brudar!

'
I GOT HER NOSE!

eve is in dah house!

Okej, nu ska jag våldgästa jessicas bloggis lite granna..
för det första vi ska titta på new moon nu, förra veckan kollade vi eclipse o nästa vecka blir det väl twilight.. vilket betyder att vi kollar i bakvänd ordning! hihi!
jessica äter persika..
men aa.. you only live ones so take good care of what you have, have a nice kväll människor!

Dag två, mitt liv är över.

Gissa vad jag fick göra på jobet idag? Spelar ingen roll, kan ändå inte bekräfta om du hade rätt :) Men jag har varit duktig och målat möbler och äggkoppar.. ._.
Haft ryggsmärtor som fan, inte gjort något vitkgit egentligen. :C






Cupcakes with sis!

Samt försökte vi på oss att göra en orange frosting! lyckades direkt, men jag var missnöjd med färgen, så det slutar med att den blev äckligt ärtsoppgrå... :C BIG NO NO! :C

I kinda love my boyfriends bandana. ♥

Jobbet var inte alls så "inget att göra" C:

Omg jag har haft jobb i en dag!? ( och är inte arbetslös ännu! This will work out fine. :D)
Jobbet gick bra mot mina förväntningar, satt ju o fika i typ en timma de första jag gjorde xD Men ah, skrev på två kontrakt med.  Och mysiga gammla gubbar finns där! :D Har ju fått göra en hel del som jag inte alls var beredd på! Rufus!

Juste, gissa vem som har varit tillsammans med den finaste pojken on this earth i 3 månader today? Me! :D ♥
[o jag firade det med att börja jobba? Han firade det med Liseberg.. gött avis e jag! :( ]


Ny favoritlåt ja!



Nattilägg

Måste nog lägga mig snart, eller ah.. om någon timma. Börjar ju mitt sommar jobb imorgon på äldrehemmet där jag bor, ska dit vid 10, så får se hur nervös jag hunnit bli innan det xD
Men oh well, kommer nog bli roligt, lite skönt att jobba 10 dagar och nästan få 3000 :D *glad chey*
En ny säng, ja tack!

Svartvitt kan göra allt vackert, sensuellt, sorgligt and so on


Traktor pulling

Tjena! Nu åker vi från traktorpullingen (: det var faktiskt inte så tråkigt som jag trodde^_^ Nu kör vi hem, som värsta racerförarna! Blir att baka när vi kommer hem! :D cupcakes ftw!

traktorer och Mulan<3

Hey! Tänk på något fint! En tjej att kämpa för~ hon ska vara blek som månens ljus, och med en blick så härligt klar~ Min kärlek för Ling lever vidare. :]
Varför jag är vaken innan 11är för att pappa drar med mig och lillsyrran på något gojs där man ska titta på traktorer och bilar, som typ drar varandra. OR SOMETHING?! ._. (Tror min pappa missuppfattat att han har döttrar och inte söner..? :( )
typ ojojojoojj?! Jag kan ha hästsvans fortfaranade!?!?!! 8DDD (Helt patetiskt liten dock :c)

Alltså hihi<3

(I have a thingy i have to tell you guys'.)
Hihi, Johan, jag älskar dig. ♥
11-04-11 ♥
Jag gillar bilden. Nuff said. :'DDDDDDDDDD ööhöhhhh... idag, skulle jag varit med Robin, men vaknade sent och vaknade typ sjuk så neh :c Fick lite feber med, och halsen var ren plåga~ så blev att sitta och grjea med datan typ, aaah.. träffade iaf evelyn nu på kvällen i några timmar. Gosigt. Kände mig ju betydligt bättre då, nu känner jag mig dock jätte varm igen. Promenad, gunga gunga och gifta oss, samt att rosta( och bränna och samtidigt smälta brödet!) och se på Eclipse. Enda scenen vi egentligen ville se var när Bella och Jake står och kysser varandra (L) FUCK YOU EDWARD D:
(Jag gillar din fondvägg med, och grannarna bakom den.♥)

shoppat för 1100 kr? WOOOOT!? :(

Ahh, alltså idag var verkligen en rolig dag med älsklingskvinnan! Bästa partnerna när det gäller att shoppa ju! :o Hon hittade en snygg klänning (dock rosa o.O) och ett par skitsnygga skor! Kunde ju dock inte köpa något av de men ändå! :o Bäst e hon! Hittade dock massa annat! Typ underkläder o hygien/intim/ansikts saker :D jätte najs!
Bilder nu då! Whooopa!

Tänk.. att gått från det här..

till det här..
på några dagar.. tiden går fort. Vilket tydligen inte alltid är bra.
sååå... BRA/DÅLIGT ?

lunch på etage!

   NU SITTER VI PÅ RESTURANGEN I ETAGE HUSET, SKRIVER FRÅN ÄLSKLINGKVINNANS MOBIL, RÅKAT  FÅ PÅ CAPS LOCK PÅ DEN OCH KAN INTE FÅ AV DEN! VI  HAR JÄTTE KUL XD

I vbg, och hör sen!

Alltså shit! Jag har varit vaken sedan halv 7! :(
Tror inte jag vaknat såhär tidigt på sommarlovet ( bortsett från alla dagar jag sover med Johan då men ah :s) så aah.. låg o hade tråkigt till typ kvart i 8.. xD Då vaknade älsklingen 8D
Nu har jag typ.. fixat mig, eve ska platta sitt hår, übernajs!





Hoppas inte älskling har emot att jag tar ego bilder med hennes cam... (a)
Hon kommer ändå älska mig, och hon blir säkerligen bara glad av fler bilder! ( i hope.. )

Pizzamys!

Myskläder, och nu blir det godis, dricka, tydligen inget grekiskt vin, och harry potter! Ha en trevlig friday night! :D

i bussen!

hej bloggen och bloggskallar! Just nu sitter jag och Evelyn i bussen i Mellerud påväg mot Vännersborg! :) Jätte spännande! vi hade lite roligt.. så här får ni bilder på oss! :D
Mitt nya hår! (och Evelyn slog mig just för en stillastående postbil i Mellerud, så de  e okej! :( )
BIG MAMA!
Ikväll blir det Big Daddy!, hemmakväll och mys i soffan! Och imorgon blir det shüüüüüüüüpping på Överby! Peppen!!!!!! 8'3

Mobilblogg, fuck världen.

Ah tjena alla c: Jag måste skärpa mig nu asså, låg vaken till typ efter 4 inatt och tänkta massa skit och målade med akrylpennor. Verkligen inte mitt material av skisspennor dock. Men hade ett begär av att rita ner mina tankar, och hittade inte några andra skissarpennor :( (tecken på att jag borde sortera i mitt rum? Men tänker snart göra om i mitt rum igen!) Ännu är det cirka 3 timmar kvar tills jag ska klippa mig, och jag är fortfarande inte säker på vad jag ska göra med håret? Avkoppling jävla leverpastej!!! ))))): oh well, troligen kort, fast det är bara min evelyn som tycker att jag ska klippa kort. Alla andra är emot det? tydligen är det inte min ålder Att ha kort hår?! Jävla ångest. Men hursomhelst - hur jag än klipper mig så kommer evelyn att färga mitt hår efter helgen!!! Längtar! Min moderkaka längtar dock inte efter att vi färgar mitt hår blont... Pfffffffft! Dagens låtar: THE SHOW MUST GO ON - Queen & HEAR YOU ME - Jimmy eat World

Vad taskigt.

Vet inte vad jag ska skriva på bloggen dessa dagar, jag gör inget av större betydelse, typ spelar Sims, ser på pokemon, umgås med evelyn (vilket är bättre än de föregående, yeah), och nästan blivit påkörd. Jeffla tåg. Jag har tydligen namnsdag idag, bitch ;3

Tell me now, I dont know.

I don't know if I'm a boy I don't know if I'm a girl I don't know why I was born I don't know who's my mother I don't know how I got alone I don't know how I got mad I don't know how I got mad I don't know think I should get back Tell me now that you really like the show Tell me now that you really want to get high Tell me now that you really like my style, oh Tell u now that u are to commit a crime U want this Tell me how you want it to be My mind, heart is broken No one else But u was going to understand my way But from the day I found you babe U falling into me Tell me now that you really like the show Tell me now that you really want to get high Tell me now that you really like my style, oh Tell u now that u are to commit a crime U want this Tell me how u want it to be I don't know if I'm a boy I don't know if I'm a girl I don't know why I was born I don't know who my mother is I don't know how I got alone I don't know how I got mad I don't know how I got mad I don't know think I should get back I don't know if I am a boy I don't know if I am a girl I don't know why I was born I don't know who my mother is I don't know how I got alone I don't know how I got mad I don't know how I got mad I don't know think I should get back Tell me now that you really like the show Tell me now that you really want to get high Tell me now that you really like my style, oh Tell u now that u are to commit a crime U want this Tell me how u want it to be I don't know if I'm a boy I don't know if I'm a girl I don't know why I was born I don't know who my mother is I don't know how I got alone I don't know how I got mad I don't know how I got mad I don't know think I should get back

slänger upp ennnne.. Ska träffa Evelyn och Dave!

Alla klär sig på ett sätt beroende på humör beroende på omgivning och umgänge beroende på mod. Det märks väl på mig hur jag klär mig. Efter humör, gehehehe. (pacman, strumbüxor, accessoarer och no face med hår.)
Ska laga mat, därefter förgifta min fader och syster med den..How will it gooo then? I will have to kill my mother too, then maybe burn my house, and move in to yours?
Theeeeeeeeeeeeen, meetup med älsklingskvinnan och Dr. D. Eller bara D... bara D. blir bra. Dr. D låter för..fränt.
Dessutom ripoff från Scrubs, eller en annan serie, not approveable.

***** How can you not see, that the one I want to protect is you*.

Pokemon och bättre tider

Såatteh... Jag har faktiskt lyckats med en del idag. Solat, diskuterat en del och spenderat tid med moderkakan och systern. Skulle ju åka och bada vid strandviken med dem och ta årets första dopp.. Självklart blev det inte sååååå... För kallt! Men vi åt sallad och godis (y) Oh well, när Eve slutade jobbet så träffades vi upp fort, jag behövde det nog mer än hon gjorde just idag. Sååååå....vi pratade och Sånt där, tröst åt choklad och pringels gjorde vi med! ( borde komma ihåg att bjuda tillbaka någon dag..) Men ibland är det bara Sims som kan hjälpa psykiska skador

1 2 3 four

Har haft små feber och massiv mensvärk idag. Inte varit särskilt livlig av mig utan har spenderat största delen i sängen med att spela sims och titta på pokémon, för jag kan.
Dock har familjen gjort en del, som att boka sommarstuga i en vecka på Öland, en vecka efter mitt sommarjobb slutar. Vi har beslutat att jag nu äntligen ska få klippa mig och möjligen bleka håret, eller färga/ slinga det. Suveränt! Isåfall blir jag blond... (Ingen positiv respons har jag fått ännu!)





Jag vet inte vad som stör mig mest - det du gör, eller att jag stör mig på det du gör - vilket som är mest störande och uppretande är osäkert.


Tell u now that u are to commit a crime

I want you to want me
I need you to need me

Eeeeeh aaaah.. Um. Summary!~*

Skolavslutningen









fler bilder finns på min fb, för de som har mig som vän där.




West Coast Riot




The Dwarves

Sum 41 (du'h..)

Al Time Low


Mer uppdateringar kommer sen :) När jag orkar... xD




Även fast jag varit lite småsjuk idag så mår jag bättre nu, och nu sitter Evelyn hos mig, så vi ska typ,göra något nu 8D Okej :D