Nuff said.


When everything you love, just fades away, you see the effection of choices you made.

Hejsan, kan inte avgöra om det är en bra dag idag eller inte :( Har dunderont i magen, men Linnea Henriksson svarade på min tweet på twitter så det är okej, jag fick ett stort puss av henne liksom..  !!
Har just nu svenska lektion, skriver lite på boken och spelar lite sims. En fin klassisk liten blandning, hoppas innerligt att vi snart får gå och äta :c
Trött, sliten och blåst. Fin kombo.

Gårdagens helt enkelt fina köp

+ en fin säng.

Utkast: Maj 30, 2012

13.40, avslutade kinesiskaprovet för ett bra tag sen men ändå kvar i skolan, ska tydligen ut till torp sen vid 3 och köpa ny säng med mamma och pappa? NAJS. Har behövt en ny säng sen typ, förra året så det känns gött. Synd bara att kinesiska provet inte gick lika bra, är faktiskt arg för att jag inte pluggade mer. Fnys.



Hello mate

I´m talking english, preaparing for my speaking test next tuesday, so it's way to early to start talking all english actually. Så ah. Julia är dum, tar en ytterst fin bild och skickar till typ alla i min kontaktlista, fml..... Har redan förlorat Elin som vän pga det :((
Sitter och väntar på mat hur som helst, har fått veta att jag får IG i matte b och får gå om kursen nästa år, ska ha kinesiska slutprov runt 12 och sen sluta, gött!!! :DDD Hem och plugga mer sen då.. :////


Du luktar skam och sprit

Lyssnar sönder på Linnea Henrikssons debutalbum Till mina älskade och älskare och dör lite inombords av lycka, så himla himla fint och underbart och magiskt och jag sitter här och lyssnar och lyckas inte riktigt koncentrera mig på skolarbetet längre tyvärr.  HAR LÄNGTAT EFTER ALBUMET SÅ HIMLA HIMLA LÄNGE OCH NU ÄR JAG GLADARE ÄN GLAD.
(Även fast omslagt till väldigt kär/obegripligt ensam var finare så är det typ okej.)
SPOTIFYLÄNK → Linnea Henriksson – Till mina älskade och älskare ← SPOTIFYLÄNK

Gammal gif.
Men ser typ ut så här när jag lyssnar på albumet, särskilt låten Mitt rum i ditt hjärta. Seriöst, ååh..♥

You and I, forever til the end of time

Stanna hemma och skriva hemprov och träna inför andra trevliga slutprov idag, gud, vilket liv man har ändå. :( Hoppas att årskurs tre inte blir lika jävlig som tvåan har varit, säger då bara det :((

Uppdatering, jag just nu ....

(skriver hemprov och uppsatser och tränar på kinesiska och på historia och skriver svenska bok och andas och dricker cola  och äter lökringar och fryser och allt bara går sämre än vad de måste gå.)

5 månader, tiden går fort ♥


Is it real or is it a dream? Can you hear the screams?

Hej, nu är det en sån där tråkig och jobbig söndagskväll igen. Hatar typ söndagar, det är alltid så segt och bara, nä, usch. Sen är det ju ännu tråkigare att Johan åkte hem och jag måste börja plugga igen. Det suger faktistk rätt mycket. MEN DET MÅSTE GÖRAS SÅ JAJA.
Deadmau5 – The Veldt - 8 Minute Edit

Mys/plugglördag

Hej, lika varmt idag som det varit resten av veckan, INGET ATT KLAGA PÅ!!! :D
Sitter nu med Johan på altanen, vi har bestämt oss för att försöka plugga lite, eftersom vi bårda har saker att göra klart i skola innan sommarlovet! :( Men jaja, vi har gjort fruktsallad och ätit, vilket var riktiga gött och gav oss lite energi. :D
OCH IKVÄLL BLIR DET ESC! :D
pic.twitter.com/DKxSq2Ya

K.

Tjena! Gud vad varmt det har varit idag, för de kan inte vara bara jag som tycker det? :((
Jobbade övertid i skolan typ, drog till Bengtsfors och gick till tandvården och sånt, dom borra och lade på något mint-smakande äckligt medel. :( Så kom pappa och vi gick till apoteket och konsum~
Sen drog vi och hämtade Johan, och nu sitter Johan här och tvingar mig att göra mina ryggövningar så det ska jag göra nu, hörs en annan dag! :D

What you want what you feel - make it real

Körde hänga gubbe och såg på pianisten på historian, sen jobbade man typ inte på svenska lektionen, fast man borde!!!!!!!!!!1!1!! Drog och åt och sånt, hängde lite utanför något ställe där vi inte hängt förut,  i väntan på en sheep-lärare, fniss.
Sola lite och försökte sova, så otroligt segt med att vi har ställt in psykologi B kursen nu, vilket gör att varje tisdag och torsdag har vi ett stort hål mitt på dagen. :((

Min modell som jag bygger i inredning och design, whoopa!
Och en bild på Jennys modell! :D

Tänk så fort allt vänder ...

Minns att vi var lyckliga igår nu vet ingen hur jag mår och så generad fullständigt förnedrar


Svenska lektionen börjar nununu


Å så generad fullständigt förnedrad

Skrivit hemprov och sett på film, varit ute o sprungit med pappa och fick springa hem till farmor och kolla hur det är med henne då hon hade ramlat. Hon klarade sig bra som tur var! :D Helt okej dag i slutändan antar jag.
Har just ätit kvällsmat och ser nu på Elizabet: The golden age på tv, helt okej ändå~ Minus alla myggbett..

Prov och sol, likadant som i fjol

Woho! Började dagen med ett 3 timmar långt nationellt matte B prov, gick helt åt helvete som vanligt, satt mest och kollade på andra som skrev och åt godisnappar. Fniss fniss. Sen typ slutade vi, gick till Åhlens med Elin och Rebecka och köpte lite ansiktsvårdprodukter som jag tänkt köpa ett tag nu. :D Fast nu är jag ju fattig och sådär så det är ju inte så kul..
Har lite altanhäng med mig själv, ensam hemma så passar på att sola lite, var helt okej tills min granne började klippa gräset och getingarna började komma på besök hos mig. USCH.



Lite motivation bara..


Bilder från dagens bänkhäng..

Ello'!
Dagen gick fort och har varit helt okej, tur! :D Körde bil, provade nya grejer jag inte gjort förut, ååh, var i helt extas då typ, haha :D Och har kanske köpt en ny säng? Ååhh, gosigos! Utvecklingssamtalet gick bra, pratade på i fyrtio minuter.. Heh. Och så skolkade ju halva klassen idag, men vi som var där hade superkul när vi spelade volleyboll i den varma sanden o i solen! Så himla gött med värme! :D
Hahah, världens blekfis jämfört med Maria..

Du rör mig i mitt tomma bröst

Gud, skönt med sovmorgon idag! :D
Mindre skönt att jag bara har utvecklingssamtal klockan 11, och sen en enda lektion (idrott) runt klockan 1.. Ååh, inte alls värt.
Sen blir det bara att åka hem och plugga mattematik. Great.

Vid dessa tillfällen blir jag ledsen över att vara fattig..


Härlig vecka framför mig nu ...

Ska skriva ett svårt och tråkigt hemprov om politiska styren i olika länder och mer därtill, nationellt prov i matte B på onsdag, sedan ska min svenska bok vara färdigsrkiven till månadsbytet. JAG MENAR, HUR SKA MAN KLARA AV ALLT OCH GÖRA ALLT BRA?!
Ännu bättre känns det när jag inte heller fattar någonting av varken matten eller hemprovet.. hahaha :'(
Nä, men nu ska jag ut o gå, gå bort frustrationen.
Bild från helgen.♥

Och nu var det nästan en vecka sedan jag senaste uppdaterade...

.. Så nu ska jag fan sammanfatta typ allt sen i onsdags, herregud jag är typ inte klok!
But whatever, i onsdags åkte jag och min familj till Norge, färjan blev både försenad och gungade väldigt mycket. Mådde inte så bra efter 2,5 timma.. Sen var det inte så mycket med den dagen kom fram till de vi skulle sova över hos, åt mat och spelade lite Nes. :]

Den 17:e maj väcktes jag vid 8-tiden, fyfan. Vid 10 tiden gick vi ut, såg min brosdotter gå i ett stort paradtåg i regnet, sen hem och åt mycket utsäkt norsk mat (for real!), sen på eftermiddagen gick vi lite på ett nöjesfält innan vi tog färjan hem igen. Körde bil från Strömstad hem till lilla Bäckefors, det gick ju som det gick. Jag lever ju!

Fredag förmiddag satt jag på tåget till Karlstad, där jag möttes upp av min fina och Phille, sen mötte vi upp Emma. Blev inte riktigt som vi hade planerat, men vi åkte ut till något shoppinggojs och gick runt där ett tag, sen hem till Johan. 
Lördagen blev också gos, åkte till Karlstad och var lite med Kai, Isa och Andreas, sen såg jag och Johan Dark Shadows på bio. Inte riktigt så bra som jag trott, men det var ju sevärd ändå. Lite missar här och där dock. :(  Sen fick vi vänta ett bra tag innan bussen gick hem igen..

Söndag, åkte hem igen, usch.................... Men det är väl okej, träffas nu till helgen igen så :)

Hulebule, what you're looking at? stop calling

Okej, gud, vad jag är asdrignvfiobhreadzngvrwinofd. :)))
Haft matte, jobbade ju bra och sådär, blev mobbad av mina vänner för att jag inte kan Pq-formen och inte vet vad kateter är och sånt. Great :))))  Har nu rast jätte länge, och sen kinesiska sen slutar jag! Och sen drar jag till mammas jobb och hem, sen kör jag bilen till Norge! :D

För du är värd så himla mycket mer

Kändes sådär att vakna upp med den där konstiga magsmärtan och en skärande smärta i halsen, jag lovar, jag kommer bli sjuk nu, helt säkert. Men hade bara en engelska lektion idag, så meh. Fast det känns dumt nu i efterhand, jag hade säkert orkat med den.
Och nu när jag sett klart på Lost säsong 1, har jag ett pm i psykologi att skriva klart, sedan ska jag packa en himla massa för imorgon åker jag till Norge och kommer hem på torsdag. Och på fredag åker jag till min fina över helgen. Känns helt okej!
Men nu ska jag fortsätta att dricka té, fniss.

When I feel alone, I think off you, and then I feel more alone

Hay guys! Uff, har haft en, lite småjobbig dag som sagt.  Plus att min tv typ exploderade idag, började ryka och lukta bränt, fatta vad jag blev rädd! :( Men nu känns det helt okej, har färgat håret, vart ute och gått med mamma och försökt ändrat lite på bloggen, men det gick ju sådär. Men jaja, nu ska jag fortsätta att se på Lost! (Så himla braa!)


-

Lite bajs-på-allt dag idag. Vädret var ju regnig och förjävligt hela dagen, lektionerna var utmattande och tråkiga, samt en konstig smärta i bröstet. HÄRLIGT. 
Men Lost gör ju dagen lite bättre, fniss. :$
Let's do that !

Watch it all happend, or be a part of it


You can rest later, live now and forever

Woho, hemma från mormor's kalas nu! Höll dock på att dö av tristess fram tills dess att Victoria Secret fashionshow från 2011 började, sen åkte vi hem när det var slut. Körde bil hem, kändes som att åka bergochdalbana dock haha :D
Nu ska vi se på tv och äta majskolvar, gött :D

Typ bah åh så typ bah åh

Mentjena!
Vaknade för kanske en halvtimme sedan, funderar på om jag ska gå upp o äta frukost o duscha, ska tydligen åka på kalas idag för mormors gubbe. Hurra vad kul.. :(
Ska se om jag färgar håret ikväll med, får se får se :D



You'll still be on my mind.

Kom hem efter att ha kört till Ed, handlat lite på Karlssons och sedan kört hem igen.  Så nu ör jag glad och sådär, ska må bra nu ikväll, se på tv och äta lite godis.  ( lol, kommer sitta och spela sims social hela kvällen bara.)

Spread love on the black earth

Hejsanhejsan, oaktiva jävla as jag är då. Fnys på migsjälv. Fnys fnys myspys. (nej men seriöst, kom och mys med mig, se på film och ät gott.) 
Gjorde nationellt prov och hade muntlig redovisning igår i skolan. Blev missnöjd med allt jag gjorde i stort sett. Så efter skolan mötte jag upp Reno (i världens jävla regnväder) och vi åkte ut till torp. Köpte mig en cool liten enter ring och hårfärg. Så snart så!
Stannade hemma från skolan idag dock, skum magvärk så meh, sov till elva eller så.

Allt gör mindre ont sen, du är som ett gammalt skämt

Fy helvete jävla sotar gubbe. Är ju ledig idag, men klart som fan kommer vår sotare klockan 7 imorse, pratar högt som fan i huset med mamma ( som visste att jag sov och försökte prata tyst) medan han typ skrek. Sen skulle han upp på taket ( och fy helvete vad jag hatar att skorstenen är över mitt rum), för inte fan kan han gå lugnt och försiktigt på taket heller, så där ligger jag i kanske 15 minuter och lyssnar på hur han klampar runt, och fy helvete säger jag, ville bara slänge iväg allting i rummet på honom. SÅ IDAG ÄR JAG FAN BITTER. Men försöker att vara snäll ändå~! :( 
Anyway, kommer spendera hela denna dagen med skolarbeten, måste göra en powerpoint om ADHD, ska ha muntlig redovisning om det imorgon, sen ska jag även försöka hinna plugga lite engelska. Har tre timmar nationellt prov imorgon i det. WOHO!
Känner ungefär såhär idag... ↓

Det stavas R Ä D S L A, jag är rädd för allt, beredd på allt

Sitter och myser i fåtöljen nu med Coca Cola, lökringar o filt, myspys på hög nivå! Minus att jag fryser sänder, men spela roll ja.
Haha, har dessutom ragetat lite till o från om hur idiotisk man är om man som läkare låter en 15-årig praoelev lägga en kejsarsnitt på en patient under en operation. Det är ju så fel på alla sätt och åååh! Frustration. Hoppas lite på att den läkaren får sparken eller något sådant, man gör ju bara inte sånt.

Find that child inside your life

Uff, hatade denna dag, försov mig, tjatade emot min lärare om vilka länder jag skulle skriva om på mitt prov, tydligen är inte Mauritius ett land som är bra nog att skriva om.
En klass med 3:or kom och berättade för oss om projektarbeten i tren, kom med tips och sådant, plötsligt känns det ännu hemskare att börja trean än vad jag redan tyckte. 
Sen var vi jävligt dutkgit och blev redigt utstirrade när man hade stavgång i Uddevalla, jäkla ungar som går utan stavar och inte kan sluta glo alltså. Vet hut alltså!

Sitter och slickar dina sår, öppnar nya på min underarm och andas in askan

Tjena! Nu har vi slutat för dagen, men jag och tjejerna måste stanna kvar och arbeta med en uppsatsinlämning som ska vara klar.
Jag vet, är fett cool i Kevin's solbrillor ;)

Någon talar om mig som om jag vore blind

Hahahah.. a. Hade tydligen ett förhör i historia imorse, OCH SEN NÄR FAN VISSTE JAG OM DET (jo sen i torsdags faktistk, men det hade ju jag glömt bort, duktigt.) It did not go good, ska fortsätta med det på måndag nästa vecka, får plugga på tills dess~ blri inte förvånad om jag har kinesiska förhör efter den här lektionen med asså..
Allt gör mindre ont sen är på repeat och jag pluggar på gamla nationella matteprov, ungefär. Jag försöker (men de är för svåra för mig att jag ger upp direkt och börjar med ett nytt som är minst lika jobbbigt.)

Samma ögon som förut men jag märker att det börjar bli rätt kallt.

Hejhej hörrni! Nu blev det en sån där helg utan uppdatering igen, men liksom, meh. Johan åkte hem för ett antal timmar sedan, och sedan dess har jag suttit här i soffan framför datorn och skrivit på en gruppuppsats om våldtäkter som krigmetod. Är en liten aning stressad men kände att ett litet inlägg borde jag hinna med ändå, eller?
Ja, igår var det marknad här i lilla Bäckefors där jag bor, vädret var väl sådär men vi gick ut och köpte godis och glass ändå, Johan var väl inte så impad direkt.. pratade lite med en vän jag knappt pratar med längre med, så blir det väl när man börjar på olika skolor och får nya umgängen, antar jag.

Kör på en arkivbild idag mja.

If you only knew how empty I am without you

Och shit shit shit. Vad inte bra det gick på det nationella provet. Blev hur som helst inte nöjd, men G blir det hursom, tror jag...Har mått dåligt sen provet, drack väl gammal dricka eller något, så har inte kunnat äta någonting, hoppas det går över snart. Hursomhelst, öh, ja. Sitter nu hemma, ensam. Snyft. Ska ta o städa lite o duscha o sånt, ska åkta och hämta Johan i Mellerud sen med, mys.
Vill ha godis och cd-skivor och kläder och sånt där alla vill ha.

Uff

Drar till skolan snart, och klockan 8.30 sitter jag och gör nationellt prov ( typ som de flesta andra?) i engelska writing, typ önska mig lycka till för detta kommer inte gå bra <///3

mjrgbeurgjwegtfwjegpetboujrpehbrwegiweåfgo2q3

Haha, försov mig imorse, fuuuuuck.  Men jaja, han med bussen o sådär ändå, sitter nu i skolan och har svenska, skriver på min bok, naajs. Har fan skrivit 18 sidor redan, skönt att jagkommit någonvart! :D Men ska dra o käka pasta nu, är alltid pasta i matsalen på torsdagar. WHY?
HA DE GÖTT.

So call me maybe, I missed you so so bad

Menchena! uh, dagen har gått fort. Skönt! Pluggade typ duktigt på mattelektionen, och de andra lektionerna, solade på lunchen och satt på Marias mage, och börjad typ, med arbetet i hälsopedagogoik med Julia. Sökte information och allt sådant. Så yes, nu är allt igång igen, for real.
Va och klippte mig för en liten stund sedan dessutom, är dock inte fint nu så orkar inte lägga upp bild. Heh.. Fast folk får ju se i skolan så spela roll :$ Min mage gör ont, fuck.

Hey I just met you

HAHAHHAHAHHAH, älskar bilden under, seriöst, bäst. (Man fattar om man lyssnat på låten jag la upp tidigare idag så att eh.) Men jaja, ska sova snart. Vill inte till skolan imorgon alltså..



Is everything you do about you?

Tja. Pluggat och gjort sockernaglar idag. Göttgött. Ska plugga mer nu, och lyssna på One Direction skivan. Harre gött.

Today I have no title.


RSS 2.0