And that was it. ehehe.

Och eh, jupp. Skulle göra en söt liten gif till Johan typ, men min mamma ställer sig i dörren och tittar på mig, så det blir helt enkelt för konstigt för att göra något.. Ehe. Och nu ska jag typ, gå till terminalen för att möta Juliorna, annars kommer dom väl att dö eller sådär.. Bäckefors är trots allt, ett rätt läskigt ställe. AJFHSFJFVOBKSE.


Sista inlägget 2011.. ?

Hejsan omg 2011 är snart över? Är inte alls pepp, typ, på ikväll, men jag har lyssnat på grym musik hela dagen, och städat huset och sådant, så jag hoppas att det blir lite kul ändå! Fast man vet aldrig c: Såattehh.. Nu ska jag gå å duscha, riktigt länge, för att jag har tid och sånt. Hehehe.. Känns bra att familjen lyssnar på Sexy and I know it.. (Y)


If those lips aren't speaking my name

Och idag skulle jag och syster åkt till torp, fast jag orkade helt enkelt inte o måde lite dåligt imorse (fniss), så jag sov tills klockan blev över 1 istället, för det var typ, mer njutningsfullt. C:  Jag har typ.. städat mitt rum.. och ätit frukost klockan 19.. och spelat kingdom hearts och svurit åt Hercules.. Errr..  Jag vill inte ha nyår imorgon, är inte ett dugg pepp.. Är inte sugen på att ha klänningen som jag köpte / fick i julklapp.. OCH JAG VILL TYP BARA HA VÄNNERNA HÄR OCH INTE ENS DET GÅR. Fett sad tjej här va? Fast jag gillar sättet som jag och johan konverserar på när vi skriver på msn.. Mmm jaa.
Men typ jaa, borde kanske säga att året har varit okej, mindre okej, mer än okej och såntdär, och jag trodde fan inte att jag skulle kunna hålla en blogg vid livet i typ ett år, ahhahhaha <///3

I hope my neighbours like this song


CAN'T HUG EVERY CAT.. Med Nathalie.. på repet.. Tror jag dör

Inte okej att somna 3, bli väckt 5 av att snuskkatten ska ut, och sen gå upp 9 när jag kunde sovit till typ.. 9.30.. :'( (Mysig frukost med föräldrarna iallafall! Men såatteh, idag åkte jag till Karlstad, träffade Johan och så.. c: Typ.. prat prat prat.. x'D Ville inte åka hem, buhu.. :( Men ah, nu är jag hemma, trött och ont i magen och blää.. Men typ, glad. :]

Puss på Johan ♥

Lol no just kidding, we want the julskinka.

Uh, att vakna innan 12 får mig att känna hur illa det är att lägga sig sent.. </3 somnade runt tre, vaknar tjugo över fem för att min sängkamrat  helt plötsligt river hela rummet för att hon vill ut, den jäveln. Somnade nästan inte om därefter heller, murrrff. But yeeh, ska till Uddevalla om, förtiofem minuter, Evelyn ska med samma buss, så får prata med någon på bussen iallafall :3 Sen ska jag träffa Alfons i Ua och det blir nog skoj och sådär c:
Eftersom det blir tomt utan någon bild får ni en gif på mig och Nathalie från igår.

Nepp, I ain't even mad.


Just tonight, I will stay and we'll throw it all away / And it's all because of you

Idag kom lite av mammas släkt hit, åt en jäkla massa mat o sånt gjorde de, jag typ, sov eller spelade kingdom hearts.. För att jag är ju den där dottern som alla modrar vill ha.. ♥ Spelet är för övrigt, omg. Men känner mig mindfuckad över att de ändrade allt med panelerna, igen. Men alltså, det känns lite najs med~ Det är precis som ordningen i ettan, än så länge, åh, destiny islands~<3333333

Glee

Klockan är 03.31, och jag och syrran har ytterligare två timmar kvar av Glee maratonet på tv. Har kollat på det sedan.. tidigt ikväll iallafall. Eller igårkväll, eftersom det är nydag nu.  Finns en eller två söta killar i serien som man kan titta på i alla fall..

Kommer få sova runt...jätte sent, sen ska man upp imorgon, relativt tidigt. Skööööööönt....

You know you can, if you get the chance. One step at a time.

Hehehehej, min mamma väckte mig när klockan blev ett, tydligen för hon tyckte att jag inte borde sova så mycket.. sex timmars dålig sömn (med en snuskkatt), tack mamma♥ Och som att det finns något bättre jag kan göra när jag är vaken.. ? Trodde att mammas släkt skulle komma idag, tydligen kommer de imorgon, men min brorsdotter kommer idag, så får väl göra något med henne när hon är här.
Äh fan, ska gå å äta lite julskinka, eller försöka iallafall, och sen kommer jag säkert sitta och spela kingdom hearts Re:coded tills vi hämtar Nathalie. ♥


I'll follow behind you on rainbowroad.

Hejhejhej! Idag har jag mått dåligt, igen! (attention-whore) Har nog hostat på allt som finns i huset nu iallafall.. #myys . Iallafall, stressat under dagen, kollade på söta Kalle Moreus på tv, blev lite ledsen för att han inte sjöng underbar dock.. :( Aja, maten var najs, farmor var najs, mina julklappar var najs, Harry Potter på tv var najs det med.
Faster med familj kom hit på kvällen, spelade alfapet och sånt.  (Och jag verkar vara den enda som inte fått strumpor i julklapp? Är dock avundsjuk på  Julia som fick toapapper i julklapp.. :( )

My neighbours think I'm crazy / But they don't understand

Eftersom det konstigt nog är julafton imorgon, så tog jag kort på granen och alla julklappar under den. Och då kan jag lika gärna lägga upp de bilderna här, så folk typ får se den.
Blah blah blah, lyssnar på en av skivorna jag brände ut förut, herregud. Vad har hänt med min musiksmak? Hostar återigen som en galning och smsar med Chrillebooi. You would not belive you'r eyes, if tenthousand home supplies. Jag är utfattig, syrran köpte julklappar för mig igår och nu är jag en typisk utfattig student. Kul att jag får ta av mina "köpa-iphone-pengar" för att betala vänner och såntdär. Hejdå iphone typ, snyft snyft.

Glöm inte bort att du är värdelös / Ditt jävla svin

WOHO. Inatt lyckades jag typ sova, efter ett par timmar. Hostade mycket mindre och jag mår bättre idag! (men det är läskigt att vakna av att mamma kommer in och lägger handen på min panna från ingentsnats.)
Idag får jag väl typ, fixa lite i rummet, vi ska tydligen göra mat för imorgon med? Vet inte. Ehe. Känner bara såhär: Låt mig gå å sova igen.

Förövrigt är jag glad, det finns folk som älskar min tumblr. LYCKLIG TJEJ.

Som du strålar från mitt hjärta / Som en motorväg av ljus

Jag är arg, fan. Vissa människor, åhh.. nej. Lägg ner.  Men nu är jag lite random tror jag.

Nej men ah, bjuder på fina bilder innan jag lägger mig.
lizzlovin:  Yup!
Tumblr har allt. Alla (MINA) känslor finns där. Fast nu lägger jag inte upp såna bilder~ Åh gud. ...Det blir konstigt om vissa individer får veta min tumblr..
Jag bryter just nu mot tumblers regler. SHAME ON ME. :(

The smell after rain / Give me a blowjob in the rain, to be a litle more romantic

Schallå alla friska och sjuka! För de som bryr sig så är jag fortfarande lika jävla sjuk som tidigare. umm.. känns som att dö flera gånger om dagen, när jag får hostattacker och sånt alltså. ((:  Har varit ensam hemma, helt forever alone, hela dagen (tror jag..) Familjen bara åkte iväg till Uddevalla och handlade mat o julklappar o skit. Utan mig. För jag är så jävla sjuk. Fan vad man hatar livet ibland. Tur att man har en snäll mamma som köper fyra påsar halstabletter till mig i alla fall.. ( Då känner man ju att någon tänker o bryr sig om en, lite kärlek och sådär. )



(guldglitternaglar, fuck yea)
Ser på en fin film på kanal 3, Definetly, Maybe, heter den.
Den är fin, men just nu är den riktigt frustrerande. (säger man att man är kär i någon, och 40 sekunder senare säger att den personen borde ta in på ett livsrehab? The fuck.. ) NEJ. :(

This place about to blow

Landon Liboiron, finns det någon som är typ, snyggare? (Bortsett från min och Elin's gose, han är också fin.) Haha lol, borde sluta vara fangirl nu alltså. Inte okej eller nyttigt och sådär.
Eehh.. Hej, jag blir aldrig frisk, jag somnar halv 4-5 varje natt för den dumma hostan,  börjar känna ett behov att gå ut o andas frisk luft och träffa människor. Känner mig som en som sitter i karantän.. <////3
Men Ke$ha är väldigt bra. Så jag lyssnar typ på henne hela tiden.. :((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Men okej, nu har jag jullov, på riktigt. Fast det har jag haft i en vecka redan.. Ännu mera tid till att göra ingenting~♥

Bara för att Chrille är specielle och sådär.. eheee..

Bara jag som tycker att jag är bäst på att göra julkort i paint?  Glömde ju skicka ett, så fick måla ett istället, fuck yeah.

Blah blah blah the fuck? blah

Fick i mig lite ris idag iallafall, woho~! Förståa gången på 4 dagar jag äter något? Woho! Mina hostattacker får mig nästan att spy, och mitt huvud exploderar av syrebrist snart känns det som. Pga. hostattackerna då.. :( The fuck är det här för förkylning alltså? )): Har det varit en bra dag annars då? Don't know. Känner mig dock fetmobbad av Julia, Hollertz o Elin.. De har skaffat massa skämt och jag förstår dem inte, för att jag är sjuk. FML. :(((

Vet att vi alla älskar min humor när jag är trött. ♥

Hur farligt är det att gå ut och andas kyla när man är redan frusen inomborde

Äter ingenting, dricker mindre än nödvändigt, sover för lite och tänker för mycket. Hurra, och den där depressionen slåt hårt igen.
Ailucrash är väl det bästa ändå.






asdfghjklove

Får ingen sömn, hurra~? Klockan är 03.04, och jag är i stort sett klarvaken av alla tankar som for runt i mitt huvud och av mina ständiga hostattacker som nästan tar livet av mig. Jag har inget vettigt att skriva här egentligen tror jag, vilket är synd. För det finns nog inga människor som vill läsa om ingenting. Tror jag hostar blod eller hostar upp en lunga snart, fy fan.
You are braver than you belive, stronger than you seem, and smarter than you think.
Och där försvann tiden väldigt fort och klockan är nu 03.49, och jag tror ärligt inte att jag får någon sömn innan klockan 6 ivarjefall.. Ehe.  Kände mig sådär lagom skyldig till att skicka in uppgiften i samhäll som skulle varit inne igår. Och jaa.. det lär ta ett tag att bli klar med den kan jag säga. Och detta suger, skulle gärna gå och göra mig en stor kanna té, men det går ju inte utan att väcka familjen. Skithus.
Ah, och nu hann klockan bli över 4 med, hur svårt är det att koncetrera sig på att skriva ett kort inlägg? För nu är det här inlägget typ meterlångt känns det som.. Orkar inte kolla stavningen, hejdå, en-timmes-långa-inlägg.

Oh, what a joy / I didn't wake up dead

Haha, jag hade nog helst inte vaknat upp idag.
Allting går åt skogen, osäkert med nyår nu, livet suger och förkylningen är sådär riktigt härligt förjävlig.
Känner för att spy, härligt. :( Började knarka halstabletter och hostmedicin idag. Och jag hatar hostmedicin, så yey. Hatar livet lite grann. Önskar lite att jag bodde i värsterås, för att där bor Chrille och han är bäst. Fast att bo i Uddevalla hade varit okej det med, typ allt fint folk bor ju där, typ Julia, Hollertz, Alfons, Kevin, Reno o de andra..
Ah fuck it, efterkänslor av allt dåligt som hänt som kommer på samma gång är fan inte okej.

Hahah, insåg precis att det är tisdag nu typ, och jag skulle ha skickat in en samhälls grej, i måndags/igår/thefuck? Och jag har inte gjort det, för massa annat hände istället. Skitliv.

Till den som uppfann förkylningen:


Denna kommer nog göra att alla slutar läsa min blogg.. meh

  • I am a male.
  • I am a girl
  • I am shorter than 5’4....?
  • I have many scars.
  • I tan easily.
  • I wish my hair was a different color.
  • I have friends who have never seen my natural hair color.
  • I have a tattoo.
  • I want a tattoo.
  • I am self-conscious about my body.
  • I’ve been told I’m attractive by a complete stranger.
  • I have more than 2 piercings.
  • I have a piercing in a place other than my ears
  • I have freckles.
  • I’ve sworn at my parents.
  • I’ve run away from home.
  • I’ve been kicked out of the house.
  • I have a sibling less than one year old.
  • I want to have kids someday.
  • I’m in school.
  • I’ve lost a child.
  • I have a job.
  • I’ve fallen asleep at work/school.
  • I always do/did my homework.
  • I’ve missed a week or more of school.
  • I failed more than 1 class last year.
  • I’ve stolen something from my job school.
  • I’ve slipped out a “lol” in a spoken conversation.
  • Disney movies still make me cry.
  • I’ve peed from laughing.
  • I’ve snorted while laughing
  • I’ve cried from laughing so hard.
  • I’ve glued my hand to something.
  • I’ve had my pants rip in public.
  • I was born with a disease/impairment.
  • I’ve broken a bone.
  • I’ve gotten stitches/staples.
  • I’ve had my tonsils removed.
  • I’ve sat in a doctor’s office/emergency room with a friend.
  • I’ve had my wisdom teeth removed.
  • I had a serious surgery.
  • I’ve had chicken pox.
  • I’ve had measles.
  • I’ve driven over 200 miles in one day.
  • I’ve been on a plane.
  • I’ve been to Canada.
  • I’ve been to Mexico.
  • I’ve been to Niagra Falls.
  • I’ve been to Japan.
  • I’ve been to Africa.
  • I’ve been to Hawaii.
  • I’ve gotten lost in my city.
  • I’ve seen a shooting star.
  • I’ve wished on a shooting star.
  • I’ve seen a meteor shower.
  • I’ve gone out in public in my pajamas.
  • I’ve pushed all the buttons on an elevator.
  • I’ve kicked a guy where it hurts.
  • I’ve been to a casino. ( and got kicked out, jävla lisebergsvakt. )
  • I’ve been skydiving.
  • I’ve gone skinny dipping.
  • I’ve played spin the bottle.
  • I’ve drank a whole gallon of milk in one hour.
  • I’ve crashed a car.
  • I’ve been skiing.
  • I’ve been in a play.
  • I’ve met someone in person from Facebook.
  • I’ve caught a snowflake on my tongue.
  • I’ve seen the Northern lights.
  • I’ve sat on a roof top at night.
  • I’ve played chicken.
  • I’ve played a prank on someone
  • I’ve ridden in a taxi.
  • I’ve seen Rocky Horror Picture Show.
  • I’ve eaten sushi.
  • I’ve been snowboarding.
  • I’m single
  • I’m in a “it’s complicated” relationship.
  • I’m in a relationship.
  • I’m engaged.
  • I’m married.
  • I’ve gone on a blind date.
  • I’ve been the dumped more than the dumper.
  • I miss someone right now.
  • I have a fear of abandonment.
  • I’ve gotten divorced.
  • I’ve had feelings for someone who didn’t have them back
  • I’ve told someone I loved them when I didn’t.
  • I’ve told someone I didn’t love them when I did.
  • I’ve kept something from a past relationship.
  • I’ve had a crush on a teacher.
  • I’ve been kissed in the rain.
  • I’ve hugged a stranger.
  • I have kissed a stranger.
  • I’ve done something I promised someone else I wouldn’t.
  • I’ve done something I promised myself I wouldn’t.
  • I’ve snuck out of my house.
  • I have lied to my parents about where I am.
  • I am keeping a secret from the world.
  • I’ve cheated while playing a game.
  • I’ve cheated on a test.
  • I’ve ran a red light.
  • I’ve been suspended from school.
  • I’ve witnessed a crime.
  • I’ve been in a fist fight.
  • I’ve been arrested.
  • I’ve passed out from drinking.
  • I have passed out drunk at least once in the past 6 months.
  • I’ve smoked.
  • I’ve smoked weed.
  • I’ve taken painkillers when I didn’t need them.
  • I’ve eaten mushrooms.
  • I’ve popped E.
  • I’ve inhaled Nitrous.
  • I’ve done hard drugs.
  • I have cough drops when I’m not sick.
  • I have 3 pills at a time no problem.
  • I have been diagnosed with depression. Men inte av en doctor dock.
  • I have been diagnosed with one or more anxiety disorders.
  • I’ve taken an anti-depressant.
  • I have been anorexic or bulimic
  • I’ve slept an entire day without needing to go pee.
  • I’ve hurt myself on purpose.
  • I’ve woken up crying.
  • I’m afraid of dying.
  • I hate funerals.
  • I’ve seen someone dying.
  • Someone close to me has committed suicide
  • I’ve written a eulogy for myself.
  • I own over 5 rap CDs.
  • I own an IPod or an MP3 player.
  • I have an unhealthy obsession with anime/manga.
  • I own something from Hot Topic.
  • I own something from Pac Sun.
  • I collect comic books.

Meh meh söt katt meh meh spotify med sjuk meh

Jag typ, känner att jag troligen kommer få ingen sömn alls, eller vidrigt ltie sömn inatt. För att min förkyling blir sådär härligt värre på natten vilket gör att jag mår urkasst på morgonen, (fml), så dygnar nog inatt? Blir ändå ingen skola imorgon. Ehe. Så kollar på Devil Beside You, sen kanske läsa lite i the notebook eller något sånt. Eller tumblr. Får se, kommer säkert gå å lägga mig ändå om två timamr eller nåt för att jag inte orkar vara vaken när alla andra sover, för det suger ju typ och sånt.
Men jag tror att Hollertz har lagt sig nu, vilket betyder att jag kan använda hennes spotify premium nu, all night looooong~ (forever alone party!)
Egentligen typ, hatar jag såna där söta katt bilder, för att jag ser absolut inget sött/gulligt med dem. Men alltså, när jag såg katten, med brutet ben och gipsad o allt, då smälte jag typ. Ehe. Så jävla söt. Så den förtjänade en plats här.. :)

I can see deep inside how you want to cry

Ungefär det här har jag och syrran, och pappa gjort idag..  Fett näääjs. c:
Err, jag har inte blivit mindre sjuk eller något, och jag vet helt ärligt inte om jag orkar skolan imorgon heller.. :(( MEN JAG TYP BORDE GÅ? Uhu..

I remember how I felt when you told me how you felt to me / a picture of you in my mind

Alltså, nu känner jag inget behov, what so ever, av att lämna mitt rum någonsin igen. Men idag har jag ätit, lite, typ en potatis, o lite sås. Ehe, och ändå inte hungrig. me gusta. Still Echo är najs, mitt rum är najs, min förkylning kan dra någonstans, hoppas jag smittar alla på måndag och sådär. C:

Sjuklingen blir sjukare, fml.

Jag kan inte beskriva hur värdelöst jag sovit inatt.. Somnade grymt sent, efter att ha pratat med både Julia och Evelyn i telefon. Men när jag väl skulle sova så cepade förkylningen till sig och jag fick världens hostattacker och näsan blev täppt och allting, trodde jag skulle dö eller nåt. :(
Vaknade till landet för längesedan, åh, en av de bästa barnfilmerna som finns ♥ Sen har typ, hela familjen julpyntat och sådär, nu letar de andra efter en julgran, och ja, jag fick stanna hemma och passa hamsterjäveln.. :c
Ladda ner alla Top Model säsonger och tyck synd om mig själv med en kanna té? Jo tack..




We are the last on earth

Mår inte bättre idag, tror jag just fick feber, underbart</3 Men ahh..  har fått den där städ-kicken idag, såatteh, håller på att göra om rummet igen, fast det är lite problem med det pga. jag är varm och det svindlar för ögonen, eller hur man nu säger? Herpderp. Revde upp mitt ben förut med, så det svider göttttttt.... :))
Men nej, har inget vettigt att skriva egentligen, ville typ, nej, vet inte vad jag ville. :( OFTA DET ÄR LÖRDAG IMORGON!? Känns som det borde va skola imorgon för att jag varit hemma... :(

Tomorrow is Friday Friday, I know you love me, I know you care

Bästa pluggsången, ever. Jag gör typ allt för att slippa plugga, skitliv.
Och nepp, är inte normal någonstans.

Three years are up from time to time

Herregud, min hals har gjort fruktansvärt ont i dag, att svälja känns som att svälja stora spetsiga hårda nachochips. :( Druckit te med honung, but it dosen't help! D: Orken är väck, precis som aptiten. Ovanligt nog har jag inte haft det där konstiga städ-behovet som jag typ alltid får när jag är sjuk. Har varit ovanligt matt och slö. Ehee..
Men vi har fått vårt nya kylskåp idag, och jag är typ, jätte barnsligt överväldigad av det. Typ, "OMG, vi har ett rent, modernt, ljust kylskåp med glashyllor! :'))))" Och det först jag gör är att nästan nya i det.. Fail. BUT I DIDN'T! ( just so you know.. )





I solemnly swear that I am up to NO GOOD.

Det är lite konstigt att regnet vräker ner i mitten av December, och att snön som fanns är borta igen. Jag gillar inte snö, men det vore mysigt att ha det på jul o nyår iallafall.. :<  And I miss you like the deserts miss the rain. En enda positiv grej med att vara sjuk är väl att jag får sova ut, kanske få en bra natts sömn eller så, för det vore härligt. C: Måste dock göra lite skolarbeten imorgon, usch. :C

You can't say godnight to this face so early.

Dålig bild på presenten från Julia. Men den är assnygg.
Sen är Declan i Degrassi också rätt snygg.. :$
Tror jag ska lägga mig snart.. ? Känner mig jätte slö och orkar typ inte någonting. :(

Gör din tolkning / Häll mig full med svar

Kännere mig jätte hemsk och elak nu. Men kommer åka hem från skolan om typ, en halvtimme eller så, orkar verkligen inte vara kvar.. :( Men skulle ju ha gått på en konsert där några kompisar medverkar i med Elin o Juliorna. Känner mig lite elak </3 Men ah, orkar knappt andas nu. Ehe. </3 

Redovisningen imorse gick väl helt okej, eh, det blev lite rörigt vid ett tillfälle, men hoppas på VG isf..? :o Fick tillbaka engelska reading test jag gjorde igår, fick tydligen riktigt bra tyckte magistern? Herregud.  
um ja... öh. Alltså, det var typ det här. Fick min födelsedagspresent ( tre månader för sent..!) av Julia idag, en dösnygg earcuff som jag velat ha. Blev riktigt glad c: Lägger upp bild på dne när jag kommer hem sen tror jag! ;3


If I could move to Jupiter, I would. But I wouldn't be able to motherfucking breath.

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej. Blev typ, ÄNTLIGEN KLAR med depressions arbetet. HELLELUJAH. Nu tänker jag nog käka lite middag, och knarka lite tablettet för min mage typ, avlivar mig inifrån. Peace out! (Roligt om jag inte går till skolan imorgon..)
Lol skojade bara, är inte klar än~ :D

Ny favoritlåt ja? Alla manglar på nu!

Staffan var en stalledräng, la lalalalala laaa

Hejhoppsan och sånt där ((:
Idag har jag varit jätte trött, för att igår, så lät Julia mig inte gå å lägga mig,  så vi satt väl uppe tills klockan var halv 3 eller nåt, sen la vi oss.. Sov jätte dåligt, hon har ju ett så stort ass! :(((
Drog till skolan, kollade på lucia och sånt, Hasse är asgrym. Han tappade bjällerklockan i golvet, och någon skrek så högt att man blev döv. :')
Err... sen hade vi tråkiga jobbiga vanliga lektioner resten av dagen. Åt julbord med Kevin, Julia, Julia o Elin, asnajs! Fast börjar känna mig jätte retad av hela mitt umgänge och sådär, men antar att det är okej. o:
Err... Jag är typ, förkyld. Och nu måster jag tvinga Julia med att vi ska jobba vidare med vår depression, för annars blir vi inte klara med den tills imorgon! D<

Du är så deprimerande.

Vi tar foton och sånt, är depressiva. Jaa.. Allt är toppen, arbetet går ju sådär.. Psykologin alltså.. Julia är pervers och sinnessjuk.
Hon borde bli massmördare säger hon, men att hon inte skulle klara om det för att hon skulle få dåligt samvete för familjerna.. Dvs inga problem med att döda personerna, utan hon får skuldkänslor för deras nära.. ehe.. vad umgås jag med för folk egentligen?



Jag är en fråga utan svar; aldrig tydlig aldrig klar, ingen knähund.

Hej, är helt normal och dödar typ lite zombies med mina shotguns. Även fast jag inte har tid typ. Hihihihii. Oh, insåg för någon minut eller så att man kan se gräset igen! :')))))))))))))))) Fast det ser fortfarande ut som att gå på vägen utanför mitt hus är ett självmordförsök. Is<////3 Lovar, kommer att falla, har inte gjort det än. Men när jag väl faller pågrund av den jävla isen så kommer jag bryta något. Om någon typ förstår hur jag menar.. Ehee..
Det var något rätt viktigt jag skulle göra tror jag, tror mamma bad mig göra det när jag inte var 100 % i livet ännu imorse, men minns inte vad. Och vågar typ, inte ringa och fråga vad det var.. :( Konflikträdd..<//3

Jag undrar har dom blod och själ / dom liknar inte oss, dom känner inga gränser / Slå på trumman det blir krig!
Killing zombies, like a baws.
Insåg just hur skev jag  ser ut när jag mördar zombies.. :(

Du bär min luft i ditt bröst. (borde den inte vara gammal nu?)

Känner inte alls för att åka till Uddevalla om två timmar alltså. Har studiedag idag, så ska åka och jobba med Julia på vårat psykologi fördjupningsarbete om depression.. Men jag tror min hals och mage tar livet av mig och jag börjar bli förkyld.. fun fun fun. Orkar inte, kommer va jätte grinig.. Ehe..  Börjar bli  lite stressad med, ska duscha och packa en hel del innan klockan tre.. :(((
Den 14 Juli ska jag till Göteborg, för då ska jag se Kent live. Har jag typ, bestämt, för någon stund sedan.. Ehee..

Fina bilder från PLS i fredags..


Hej och jag har ingen vettig titel på det här inlägget, men flamingos bits..

Min hals gör jätte ont, orkar inte prata sådär jätte mycket, suger ju lite, ungefär, kanske. Jobbigt att svälja med. :((( Men! Idag har jag, systern och mamma varit på Bloms i Mellerud och handlat lite julklappar och sånt. Hittade en nyårsklänning där med! Hihi, lite glad.. C:
Nu ska vi snart gå till torget tror jag, det är lucia och marknad(?) där idag.  Undrar hur kul det kan vli egentligen..

Och så blev du mitt sår; du stack ett hål i min kevlarsjäl

Åh gud. Fattar inte att jag ens orkar röra mig idag, eller gå ivarjefall.. Dansade konstat i fyra timmar igår kväll/inatt.. Och sen fick vi gå hem, från centrum ändå hem till Julia, vilket jag inte är sugen på att göra igen alltså..
Men det var kul, dansade och sjöng och sånt. Träffade folk, fick kramar och ja, blev lite stalkade kanske man kan säga. Heh. Men mina fötter blev trampade på ett antal gånger, fick en armbåge i huvudet och en bitchslap av glowsticks.. Kanske inte helt värt 100 kr, men alltså. Äsch.
Skulle följt med Elin o Juliorna på julkonsert ikväll vid klockan 18 i Uddevalla egentligen, men ehh.. jag kände mig för död och sådär och åkte hem istället.

Julia, Jag, och Elin. Inatt runt klockan 01.40..


01.00.. AND WE ARE ALL LIKE


23.00.. Nu kanske det är såhär..


22.30.. Party hard on PLS!

(tidsinställt..)

Ja jag rimmar på, jag siktar mot toppen, så långt jag kan nå.

Såatteh, hej igen gals! Nu är jag klar, ehe.. bussen går om trekvart, så nu har jag inget att göra. ( Kommer säkert spender alldles för mycket tid på tumblr och bli tvungen att stressa till bussen ändå som vanligt. )
Mår väl sådär nu, ehe. Tank you eller nåt. Orkar inte med det.
Bara jag som tycker ajg ser ut som en vampyr eller nåt sånt? Jäkla dresscode..  "JA! Vi anordnar en jätte stor fest där alla måste ha svarta kläder!!" Like a emofestival, inte för att jag har något emot emos eller festivaler. Men urvalet kläder sjönk ju drastiskt.. :(
Pratar faktiskt med Alfons Åberg i sista bilden, så jag håller inte bara mobilen där för att se typ, populär ut..



Party hard on PLS

Hejhejhej! Inte så hemskt mycet hej där inte. Burumpubumpu. Så vet du att resten blir väldigt lätt. Hehe. umm.. Jag gillar inte konfliktlösning längre. För vi har typ, fått en läxa jag inte fattar nu.. :((((
Jag typ, just nu, håller på att fixa håret o så.. Plattar det tillochmed? Insåg hur najs det blev när jag plattade det.. :')))) Taggar med kaktustaggen på fb.. eller vänta, nej förresten. Det gör jag inte. Ska åka till Uddevalla vid sju, och sen drar vi till PLS vid 10. And we are going to be just like this:
image
Ha en fortsatt skön kväll!!!!!

Vad är det för vänner jag har..

...som skickar videos som denna..? ):

Oh my Dumbledore.

Jag har ingen direkt motivation att skriva i bloggen idag, eller igår.. eller sådär.. Men känner att jag ändå måste skriva någonting, ungefär. Eeh. Min mage har inte gjort så ont i dag, typ tur. Något som typ går runt? FÖR ALLA HAR FAN ONT I MAGEN.  Första natten på jag vet inte hur jävla länge som jag sov så djupt och ostört. Utan mardrömmar eller av att vakna mitt i natten som annars. Men var ändå lika trött på morgonen när pappa väckte mig som annars.. :( Ååhh.. vill ha dämpade ljusslingor, ett plåt fat, en stor spegel, tonvis med doftljus, en korrekt fungerande rygg, en vit iphone, skivor av Kent och av Lars, och en av Veronica. Sen vill jag ha några grejer till.. Fast sånt kan man inte skriva här, det skulle inte va snällt.
Det åker barn på pulkor ute på vägen.. SNOW, Y U NO GO AWAY? :(
Dog brutalt mycket när jag såg denna på indiska igår.. Mmsade iväg bilder till bägge föräldrar direkt och typ.. "Får jag den här blir jag glad, puss o fjäsk o sånt♥"  ... Blir lite ledsen om jag inte får den..

He is a villain of the devil's law, he is a killer just for fun

Dagen har varit typ, jätte lång. Men riktigt chill, inget sress what so ever och jag har liksom, haft kul hela dagen. Mått bra och sådär, vem gör inte det när man får honungsmeloner i skolan liksom? :]
Hittade bara en julklapp på torp.. o ett armband till mig själv.. :$ Ehee.. Och typ jaa... Jag har haft ont i magen i tre dagar nu, o haft en obehaglig känsla i halsen i tre dagar också. INTE OKEJ.  Och nu har jag fått konstiga utslag på min arm.. ? :C Usch.. Uhuu.. Såg en superkändes idag ändå, så alltså, det gjorde dagen lite till den bästa av den här veckans dagar.  (ÄN SÅ LÄNGE.) Och jag pker hem från ett fint soligt Uddevalla och kommer hem till ett jävla vinterland.



Det är faktiskt en subkultur! En livsstil eller så, man väljer att leva så i den här åldern ivarjefall.

Sitter på samhälls lektionen, eeh..Och ja, vi ser på film. och vi väntade över tre timmar i skolan för att se en 20 minuters film.. värt. Vi ägde matsalen förut..Höll nästan en tyst minut för en specifik. Fniss~ Elin höll ett fint tal iaf c; Men ja typ, sen ska vi till torp efter skolan, och jag måste köpa tonvis med julklappar till le familie. :] DONKARNA. Alltså, vi ska äta donken, och det kommer tydligen vara någon kändis från american idol där, Chris Medina tror jag han hette..  o:

Awkward är rätt najs ändå asså.. Fniss :']]  Förutom när man blir jätte arg på Matty om att han håller på och velar och är äcklig och sådär. :@@
Men här är Matty söt o så, synd att han sabbar allt ändå. )):

Och det blod som jag trodde var stilla det fick du att rinna.


But inside it's fucking narnia..

Alltid skönt att vakna upp och må värre än dagen innan. Typ. ÄNnu roligare att vakna upp med 6 sms? Ohja. Man känner så saknad, omtyckt, älskad, betydelsefull, eller bara retad med! :D Typ som det här smset, som Julia och Elin skickade till mig! ( Då de skrivit internskämt/ direkta citat ifrån mig.. ehee)

Ärligt vet jag inte hur allting skulle vara utan dessa puckon.. ♥  Fast känner mig lite sådär halv dum, än en gång är jag sjuk på en tisdag, vilket betyder att Sickan utökar den där frånvaron, men ååh. Känns ju bra. Ofta jag ska behöva få IG i ett ämna för att jag är sjuk.. lol, borde jag inte få IG i hälsopedagogik också snart då? Eller.. ? :(
Sitter och tittar på Asterix in Brittania.. fniss. Fint att de blandar svenska och engelska ord..  Ska göra sallad till familjen sen, om jag typ klarar av att stå upp.. </3

Don't talk about moonshine! Don't talk about white wine!

Kanske borde börja gå till skolan i pyjamas, är fan så mycket bekvämare och jag jobbar bättre då..? Ehee.. Höhöhö, vem är med mig? Man borde typ, starta ett uppror om det här. Eller det finns kanske inget som säger att man inte får göra det i försig.. ;$ Ojojojjo... Dang nej jag vet inte. DET ÄR KUL NÄR LIVET GÅR BRA FÖR KOMPISAR. NÄR SAKER OCH TING BLIR SOM DE BLIR OCH MAN SER ATT DE MÅR BRA. Typ du M. ♥ ( Fast man blir allt lite avis. SÅ SE TILL ATT VARA JÄVLIGT GLAD.)

Lol, retarderad.

Between you and me. Nothing is wrong if it feels good.

Ja, och imorse ville jag verkligen inte gå till skolan. Mådde typ, inte alls bra. Än en gång starka magsmärtor och illamående.. kuuuuuuul. (lol, låter som jag är gravid, pfffft.) Men eftersom jag hade två prov tvingades jag till att gå, tack mamma.. Och ja, det gick väl lite sådär på båda proven.. :( Men fick veta att jag blev godkänd på samhälls provet med, hihihi ( och ig-varning i matte B.. men skitsama typ.)
MEN SLUTA VARA SÅ DUM OCH LAT OCH TYP LEV. Nej det är inget direkt psykiskt fel på mig eller sådär tror jag. Man vill bara räcka till, eheh..
Snön kan ju gå och försvinna igen. TACK SNÄLLA.

Det finns en film.. som jag vill se på bio. Ehe. Ni kan ju gissa vilken och sådär ♥

Indiana Jones springer mycket..

Fett med ös, medvetslös var det ja. Ehe fniss giggle. Allt var kul ,förutom allt som gick snett och sådär. Men för att det gick lite snett så mår jag bättre än förut. Jag blev väl mer förstående eller något. :)))) Det gick ju lite som det gick sa den lame typ.
It started out as a feeling, wich then grew out to hope. Wich then grew out to a quiet love.

Pluggat historia mestadelen av dagen! Känner inte att jag förtsår vad stormannamakten är och det där, men blörgh på det. Har sett på Prins Caspian och ätit riskakor ett tag nu, och vårat kylskåp har gått sönder..Så vår altan är helt full med mat och sådär.. c:
Vill spela sims hela natten!!! :((( Fast det kommer ju inte gå så fml.

Ulf, du får inte skylla på praktikanten!

Tiden går och sådär, så jaa.. inte fan ska jag låta det vara händelselöst. Ehee.. Kul att solen går ner klockan tre. :(
Umm.. jaa. JAG DRAR SNART, om en timme och lite till. Men shit the same. :]] Jag låter jättemobbad när jag nyser. :c Blev dessutom troligen smittad av en kines på bussen hem idag...ehhehhhhehehe..
image
OMGGGGGGGGGGGGGG, har fått mitt första meddelande på tumblr. Kan inte vara lyckligare än just nu <333333333 Ahahaha..det var en spanjor. </33 fml.. Jeffla spanjorer. Adios bitchasos!

Teo years left and you'll be done with school and I'll be making history, hey delila

Um, ja hej. Eller nåt.
Inaktivitet i några dagar nu, jo, fast av bra skäl. Som att jag har pluggat inför prov, varit i skolan utan en dator, varit på torp, spenderat nästan tre timmar på mcdonalds igårkväll och var dödligt trött när jag kom hem. Jag har börjat komma hem väldigt sent helt plötsligt? Ehe, hade utvecklingssamtal idag efter skolan, med Therese och moderkakan. Det var typ, givande. På flera olika sätt egentligen, det känndes typ, bra. Tror jag.
Elin vill verkligen ha en egen iPhone..  Kom vi typ fram till på matte lektionen idag. Med bortsett från det, så var jag skitduktig idag. Jobbade otroligt nog lika många tal som Elin gjorde, så har ingen anledning att känna mig dålig nu!
Jag har fina klasskamrater, Patrick är sådär fin på sitt lilla sätt och ja. Det finns väl inga ord direkt.
Det är första december och ingen snö, så har det fan itne vart på två år. Och jag känner att jag är den enda som inte saknar snön, alla verkar ha glömt hur helvetiskt kallt och jobbigt det är med flera meter snö, blöta skor och allt sånt. Jag borde plugga egentligen, men idag orkar jag inte. Historia och kinesiska prov på måndag, och det känns inte särskilt okej, så fuck everything.  Vi går runt och taggar PLS, eller jag Elin och Julia gör det. Och vi går runt och snor datastolar i källaren, har otroligt roligt hela tiden och kan liksom aldrig riktigt hålla käften någon av oss. Imorgon drar jag till Friendscastle, och kommer hem på lördag igen.

RSS 2.0