Ibland så ser jag bara sten / det fanns en spricka / där solen tog sig in

Dagarna går så himla fort, och ja, det gör ju att veckorna går jättefort de också, fram till typ, den här veckan. Känns jätte segt, har trott att det är onsdag och första december imrogon, så är det bara tisdag.. Men fuck this shit. Eller ja, typ lite. Typ 3 timmar hål mitt på dagen, kul. Snodde datastolar och sådär, som coola ungar. :$
Um.. Mitt psykologi prov jag gjorde imorse gick nog, bra. Ehe. Fast det lär inte mitt samhällsprov imorgon göra! :( Åh gud, för jag vet faktiskt inte när ska jag andvända alla dessa skumma ord och sådär..  ( tur att man har klasskamrater på fb som förklarar varenda liten grej man inte förstår ändå! ♥)
Och gissa vem som blev hyper-glad när hon fann en Lars Winnerbäck skiva i sitt eget hus? :')))
Det har vart en lång dag.
OCH JAG ÄR INTE OKEJ MED ATT VARA HERMIONE GRANGER. Ärligt, testade fyra gånger, fick Herminoe varje gång.. <///3
mrsdrsassypants:  tobeaweasley:  winterstick-weasley:  accio-forge-and-gred:  gred-forge-weasley:  livefast-diepretty:  thisiswhatrealloveis:  fuckyeahdeathlyhallows:  Luna!  YEAH, HERMIONE.  Bellatrix!   Draco…. Mmkay  Ginny. I’m good with that.  FRED WEASLEY. JEALOUS YET?  HARRY FREAKING POTTER. Thou shalt be jealous.  Severus Snape. Bitches Love Severus Snape.   NEVILLE!

Adios, bitchasos.

Schalllåååååååå, tydligen var Niklas sjuk idag eller nåt.. Så vi hade ingen historia.. :(( Maria har så långt hår. :C OCh hon är lite mean och driver med sina kompisar.. :o Och ja,.. Min rygg gör mega super duper ont.

I'm not the same kid / From your memory / Now I can fend for myself

Ahahaha.. Sitter i min säng, lyssnar på t.A.t.U. och har precis gjort om i mitt rum igen. Fast ah..Det är najs. Fast min rygg gör ont och jag är frustrerad och vill typ bara försvinna från något man borde kalla för ett liv.  Påtal om inget är min tumblr jätte deprissiv. :c
Jag vill skriva vettigare saker här, fast ja.. Det händer typ inget i mitt liv känns det som, ( för det händer typ prov och sådär, och det är superkul att skriva/läsa om ju.) men det händer faktistk en hel del egentligen. När jag tänker efter, ska gå på en maskerad den 9 december, PLS. Har inga speciella förväntningar på den, can be fun. Till helgen ska jag på ett slags, kalasfirande för en vänn, om jag fortfarande får gå pga mitt beteende och sådär, fast jag tror jag får det, så jag kommer nog gå. Och det var typ det som hände.. FINITO.
Vill sluta vara så jävla asociala </3.

Herregud...

THAT AWKWARD MOMENT WHEN YOU STILL CANNOT UNDERSTAND WHAT SOMEONES TRYING TO SAY AFTER THEY REPEATED THEMSELVES ABOUT 4 TIMES.


Under my skin, all the reasons are ready

Gårdagen innehöll för lite mat, för mycket onyttigt, för mycket kelande och lagom med tjejsnsnack.. Och tja.. Att åka fyllebuss hem (jag var dock inte full eller så) är nog det skönaste jag gjort på länge. Den bussen var så underbart skön, trevlig o varm. inte lika skönt att vRa hemma vid halv 4/4 dock... Sov i 11 rimmar, trodde det var söndag kväll när jag vaknade för att det är så mörkt nu hela tiden... :( Måste plugga samhäll och psykologi nu, är inte särskilt pepp! :((( och allt är sådär som jag inte vill att det ska vara.

Everyone wants to escape sometimes

Vi sitter och snackar om hur tjocka pojkvänner är i biblioteket.. Ehe. Kinky. Frida och Elin är usper duktiga och pluggar italienska, Julia, Julia och jag sitter och diskuterar det förgående. Och lite sådär.
Ska dra och simma snart, väntar typ in Reno bara, sen så fan! Och ikväll kommer vi troligen ha någon slags filmkväll hos Julia, och jag är jätte förvirrad. :( Victor är skön, smashar katter och såntdär.

You cant choose what stays and what fades away

Och det enda som spelar någon roll är jag den enda som är medveten om att det är just det.
Har fått superbra o superdåliga nyheter idag, får MVG (omg mitt första sen 9an..) i kommunikation istället för VG. (firades självfallet med en kladdkaksmuffins),  dock fick jag bara 8 poäng av 78 på det där tre timmar matte provet ( fast 27 var godkänt, så det känns ju helt okej ändå. (Eller wait what?) Ahja, orka sörja. Visst det skulle bli sådär ändå.  Började med konfliktlösning nu i andra period, och tjaa... det är typ... 3 pers + läraren som jag inte tycker så bra om. ehee... Det här kommer vara härligt~! Åh gud.
Jag vill ha långt hår och kunna be Maria göra en fin fiskbensfläta på mig.. Som alla underbart vackra tjejer på Tumblr. ♥

Hjärter dams sista sång eller min sång.

It was only a kiss, it was only a kiss. Now he takes of her dress, now, letting me go. How did it end up like this. Jealousey.
Bumpidump, att stå och vänta i blåst o kyla i 20 minuter på en buss känns lite sådär typ. Sen att frysa ännu mer på bussen känns inte heller så bra, ehe.
Är med Molin, Maria och Pb nu, och jag ignorerar det där med att vara duktig och göra historia, samhäll och psykologi. För jag vill typ, inte göra något sånt nu. :(
Hatar mitt hår, hatar allt annat med.
För att ja, det är helt jävla underbart.
Source: zulualphacharlie

En skymt av sol en doft av vår.

Förstår inte vad jag håller på med. Här sitter jag och baddar såren med salt det går åt helvete med allt. Ungefär. Orkar inte riktigt med allt det här med proven och sådär. :( Mitt rum är helmysigt, tror det är cirka 10 ljus tända runtom i mitt rum. Och det får mig att må lite lite bättre trots allt.
Typ, en fett bra tumblr: http://try2breakme.tumblr.com/

En utomjordings kärlekstörst.

Dålig sömn gör dig fet - Well look at me~!
Ehe, hej. Pluggar för mycket för att ha tid med datorn och sådär. Typ. Matteprovet igår gick väl rent åt helvete, började 8.30, gav upp typ.. 10.00.. saqtt där till nästan 11. HÄRLIGT. Min klass yssnar på skön musik nu när vi inte har lektion typ. Um, jag är trött. ska gå nu, och hämta mina engelskaböcker och så..

The funniest people are the most depressed. Just a fact.

Tror jag börjar bli sjuk och sådär. Eller jag vet inte, kanske inte?
HURSOMHELST.  Har skrivit en önskelista nu till lilla moderkakan, ehee.. så får se vad jag får i julklapp i år och sådär...
Detta är bra. Det är najs. SE DEN.

Sen en tid tillbaka har jag tänkt såhär/Och det får jag sluta med snart

Uhu.. En kopp glögg, tända ljus i hela mitt rum, Lars winnerbäck och ett sammanfattningshäfte på matte B kursen. Nu är jag nog redo inför lite intensiv pluggning inför morgondagen 2,5 timma långa matteprov.. Ehe ja.
Fick papper inför utvecklingssamtalet, papper på mina omdömen o frånvaro o så. Och dang, visste inte att jag hade varit borta så mycket? Iförsig, all giltig frånvaro, but still. Och ehe.. typ ig i idrott ( 45 % frånvaro förfan.), men det är okej, för jag har tydligen vg+ i Kinesiska.. c: Sen skiter man i resten. Ungefär.
Har en enorm huvudvärk, så är egentligen inte pepp på något alls, plus väldigt magont. Så jag har varit en riktig bitch idag, men jag straffades av karma ändå.
Det är blev ju lite random kanske, men alltså. Jag har tappat förmågan att förmedla sådant som är viktigt tror jag. Eller jag vet inte, allt är väldigt mycket just nu, känner jag bara. Sen en tid tillbaka har jag varit trött/Försökt att vara allt på samma gång/Så mycket man kan göra och borde och vill/Mitt i allt så ska man räcka till


du var sjutton jag var sexton / jag ville bara vara med dig

If we could, I would do anything for you. 

Never give it up.

Kan säga såhär, att jag inte lyckades få en enda normal bild igår. Vet inte hur, men inte en enda bild som togs visar att någon ser normal ut eller så. Ehee.. Hursomhelst hade vi trevligt och sådär. Såg på Red riding hood och stoppade ner grymt mycket popcorn i munnarna på Ella och Frida.. Fniss.

Det börjar bli kallt, graderna sjunker så fort överallt.

Oh hello. Har just sett klart på filmen Tristian & Isolde, och jag har inte varit såhär olycklig på länge. :( Grymt fin film, olycklig som satan med gud, ändå, fin.

Jag bör snart börja klä på mig och packa o lite sådär.. Ska till Uddevalla klockan fem idag igen, ska nämligen på middag hos Elin idag, med några tjejer till. Ska fira att hon fyller år snart. Sen sover jag över, så folk typ vet. Eller någonting. Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort.

And I don't think you think about the way he thinks. And I have a question.

Hade ingen skola idag, så kunde sovit hur länge jag ville. Fast för första gången på 1,5 månad drömde jag en sån där, riktigt jobbig och hemsk mardröm. Så vaknade typ runt 11 tror jag. Svarade på något sms från Malin i min sömn och låg i sängen och mådde rätt dåligt ett tag. Åt en vetemjölsfrukost med moderkakan och sen har jag inte gjort så mycket idag. Har försökt att lära mig att räkna multiplikation med paranteser i mattehäftet, tror jag. Fast det har inte gått så bra.. Men nu sitter jag här och, ja, väntar lite. Ska åka till Uddevalla om ungefär, 31 minuter, och då ska jag möta upp med Elin, Elsa och Julia, så ska vi ta och äta något. Troligen pizza eller nåt sånt. (Kommer tvinga med dem in på kicks med, busigt.) Sen kanske vi hittar på något mer. Vad det nu skulle kunna vara, ehee.. I don't want, anybody else. Och lite såntdär. Jag börjar känna mig lite tumblr famous. Bara för att det börjar bli ett par mönniskor som följer mig.. #Faggot.





Liking someone so much it makes your heart hurt.

Jag vill inte ses som negativ till skolan eller sådär, fast ah. Just nu, känns allt lite för mycket faktiskt. Inte för att jag har något emot att spendera torsdagen med att göra några mattetal och kanske läsa lite i boken Frost, som förövrigt är en riktigt bra bok. Eller jo, något har jag väl emot det, särskilt nu. Så jag struntar i allt det där, och beter mig som jag inte borde.

Dit kan jag gå och sakna dig; Men nya dagar väntar med nya tidsfördriv

Väcktes imorse av att någon sjöng "jag må hon leva" för någon annan i huset, lite paff och sådär. Lotsade iväg och kollade kalendern lite senare på morgonen och insåg att moderkakan fyller år idag. Lite, halvt dumt sådär.
Du var 17 och jag var 16 och jag skolkade från allt. Jag ville bara va med dig. Det verkar som att allting är okej. Um, avslutade kommunikations kursen idag, fick VG som slutbetyg, ehe. Fast att inte ha gjort särksilt mycket på lektionerna så är det ju okej. Och mina två favorit lärare har idag berättat för mig att de båda tycker om True Blood. Jag blev lite hyper lycklig då. ( Stunder som de som får mig att inse att jag ännu inte införskaffat säsong 3. Skäms.) Men jag vet inte om de kollar för vampyrernas eller för sexets skull...?
Har börjat fundera på vad jag önskar mig i julklapp, har kommit på en hel del som jag kan önska mig - men som jag ändå inte kan få. Så får tänka lite till och sådär, typ som varje år känns det som. Lars Winnerbäck har typ, vunnit mitt hjärta, och allt det där som finns kvar av vad som en gång var jag. Fast han delar resterna med Kent och med Veronica med. Och en liten liten bit med LMFAO.


thecinemakid:  It never works. 


Och dagen då du förlorar din enhörninghet, då måste vi ändå köpa en kladdkaksmuffins. För då har du mist ditt horn och blivit en vanlig häst, precis som alla andra i samhället. ♥


Regnar, sitter och tyst beundrar ljusen som susar förbi mitt hus

Riktigt kreativt och lite sådär.

When i walk in the spot, this is what I see.

Skrattar åt er alla som sitter och skriver psykologi prov just i denna stund. Ehe.
Malin sitter med mig i biblioteket, vi ska göra provet om två veckor, för vi är speciella och sådär. En tjej på min skola har en ful blå mössa på sig, jag ser henne nu. Usch. Superstar, you mean so much to me. Håller på med Tumblr, och gör min powerpoint om vampyrer, för att ehe. På torsdag ska jag ha en muntlig redovisning om vampyrer och sådär. Lite gosigt kanske.
Min frustration är hög. Bussen imorse var nästan med i en olycka, fast det är bara chauffören, jag och typ 3 till som är medvetna om det. För alla andra sov och såntdär. Blev lite skeptisk när jag kände besvikelse över att chauffören precis hann undan dock. Detta kan väl ändå inte vara bra? Jag vädrar blod det luktar sorg.

We all have stories we will never tell.

Fantiserar mig bort för långt. Muren rasar än en gång. Låser dörren pch startar stereon. Höjer volym och sätter mig på golvet. I'm back. Hör du mig hör du mig hör du mig kan du höra mig. Allt det här är för dig. Allt du sagt, allt du gjort blev en sång för dig.
Och nu funkar ingenting längre. Allt vi sagt, allt vi gjort. Måste gå imorgon. Måste bara fly. Tar fram gömda verktyg och ångesten kryper fram. Jag vill inte det här. Jag är inte stark längre. Ett hjälp är för mycket begärt, men för viktigt för att vara sant. Att behöva hjälp.

Jag kan ta fel på varandra som ni; Jag kan ha glömt din vaksamhet

Klarade inte av att gå till skolan idag. Fast jag borde ha gjort det, väldigt mycket.
Psykiskt ostabil, koncentrationsförmågan är under obefintlig och känslorna mördar mig. Jag kom på mig själv med att undra för ett ögonblick, om du var påväg hit eller härifrån. På lördag har jagblivit bjuden på middag hos en vän. Det känns bra. Fast ja. Jag har prov imorgon, kommer behöva prata så mycket med min lärare och dra upp så många anledningar till varför jag inte vill göra provet. Eller typ, bara låta bli att gå. Fast det kommer moderkakan få mig att göra. Så kanske åka dit, men inte gå dit. SKylla på en buss som inte startade eller någonting. Kanske vara ärlig. Kanske ingenting alls. DU förstår allt. DU förstör allt.
JAG FÅR LIKSOM INGEN ORDNING PÅ MITT LIV. DET KAN VARA SÅ FÖRFÄRLIGT. DET KAN VARA SÅ BRA.

Superstar, you mean so much to me. To me, never give it up.


Här sitter jag och baddar såren med salt, så kom änglar kom älvor

Min mage gör ont och nu orkar jag inte mer.

DREAMERS are alive.

Pekingankan är i Ullared i dag, den jävla slampan.
Men ehe, har ätit mat nu, höll på att dö och sådär om jag inte fått mat :( Och det hjärta som skulle bli ditt på nåt vis, det fryser nu sakta till is. Så kom änglar och ta mig till honom och ge min en chans för jag tror att snart brinner ett hjärta för han någonannanstans.




Looking for you in the sky; but you don't belong there

Vet inte vad jag skulle ge för en ärlig chans. Men vem är jag att säga,
bara att fortsätta glömma.
Hör telefonen ringa men orkar inte svara. Du ser mig gå. Hör dig säga mitt namn men orkar inte känna. Inget känns längra lika bra som då. Funderar på att förändra alla minnen som var. Att måla alla tankar i min tro. Det finns inget jag orkar ha kvar. Därav kommer jag aldrig finna ro.


I'm always fine until I'm alone at night


And I will be smiling all night - but secrets belong in the night


"Vill jag har en ny partner så skaffar jag ingen ny frisyr, jag uppdaterar min profil. För det är så världen fungerar idag."

BLEV TYP "ÅH MAJ GAAAAAD!!!! ASDFGASDFGH  LOOOVE, JAG MÅSTE GÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ DIIIIIITTTTT!!!!!! <3<3<3<3<3<33<3<333333333 NÄÄÄÄJS!!!!!!"
...INSER NI MIN SMÄRTA NÄR JAG INSER ATT DET ÄR I STOCKHOLM OM BARA.. 6 DAGAR?!???? )))))':

Nåja, nu ska jag gå och fortsätta med min vägg ( vilket jag inte har gjort på någon vecka nu.. så den ser lite lagom skev ut..) Och tänka på hur nervös min klasskamrat är och sådär, och undra om hon överlever kvällen. Fniss.

Forever mine, forever thine, forever ours/

Burp.
Kom hem för några timmat sedan ifrån Reno och Wesker. Blev ingen bio igår, men vi åt på en thai resturang och myste med massa godis framför tn film på tv'n istället. Mysigt och sådär. Fniss.
Mår inte så jätte bra just nu.


11.11.11.11.11.11.

AND YOU WERE HERE.
Hello! Har kommunikation, vi kommunicerar väldigt bra och sådär. Ehe.
JAG ÄR JÄTTE HUNGRIG.
Det är pasta gratäng till mat och det är den 111111. CC:
BIO IKVÄLL~ (Hos mange!)
Elin hälsar och sådär, men vem bryr sig. <3333333333333 ( Jo, Ingmar gör. )
(Kanske borde bete mig min ålder.. NOT)

När man är kär och ser något dåligt, vill man inte tro det.


Reno ringde direkt när jag slutade skolan, så då ville hon och Wesker att jag skulle med dem ut till Torp. Så vi åkte dit, och spenderade hela jäkla eftermiddagen och kvällen där. Hade ju himla kul med dom ändå. Och vi bestämde för att vi ska gå på bio imorgon, och sen ska jag nog sova över hos dom.
Klockan är typ, elva nu, men jag är inte klar med min engelska uppsats som ska in imorgon. Så jag kan inte gå och lägga mig än. Och jag är verkligen så satans jävla trött och orkar typ inte.
Det känns konstant som att alla känslor jag kan ha är som bortblåsta. Att jag inte vet hur det är att känna något. Men flera människor visar mig då och då, att jag ändå känner smärta och sorg.

One day, he will notice my existence.

Gud, fina bilder vi tagigt idag. Heh.
Har fått Elin att skaffa Tumblr, oh may gad.
Umm.. eeh.. ja. Fick 1 poäng från VG på kommunikations provet, måste få bra poäng på det muntliga o skriftliga nu bara så går det braa. C:
Ska hem och skriva engelska uppsats sen och äta massa mat. För det är typ allt jag gör nuförtiden. Äter. :(

I hate you all my emotions are few but weak

Peppa historia lektion nu. Ehe.

För att ja, Julia är speciell. På ett fint sätt o sådär...

Fin kompis jag har. <3 Gå typ in på fb o svara o sådär. EHEHE nej. ;} Och ja.. att stanna kvar efter skolan och sitta på statsbiblioteket i några timmar för att skriva en krönika o en uppsats går superbra. Är dock jävligt hungrig, men vill inte köpa mat från donken fyra dagar i rad... <////3

What about me? What about thee? And everything alse that dosen't matters?

Snabbt litet inlägg~
Sitter på statsbiblioteket just nu med Pekingankan, och vi ska såhär eh, jobba jättemycket. Jag ska skriva en krönika om en film till imorogn, vilket jag inte ens har börjat på och hon ska skriva något kul tal. Ehee...
Känns bra detta! :)


“You said we were meant to be, now this obsession is killing me. Until I have a heart attack, I’ll keep on trying to win you back.”

Alone at last; I can’t wait till we’re alone at last. All I wanted was a second chance, second chance to hold you in my arms at last.


Forever, forever I’ll walk a thousand miles just to tell him, to tell him, “our love is still alive.” And I’ll never, I’ll never, I’ll never let it die. Well you’d better watch your step; he’s a diamond on a landmine

Make you mine / you mine / me dine

Ingen är så bra som jag]
Är ännu ett gång ett forever alone barn i skolan, jävla sovmorgon jag inte kan uttnyttja.

I didn't want to tell you that I was jealous and alone

Ehe.. känner att dagen blev helt okej ändå. Idrotten var kul, hade Maria som gick runt och tog bilder på mig och Pb och allt vi gjorde när vi styrketränade typ. Fint, fast jag kan inte lägga upp de bilderna, för hon har inte lagt ut dem än. (Bitch <3)
Efter skolan så fick jag, Pekingankan och Elin följa med och agera modeller för Julia och hennes fotoarbete. Faktiskt kul, hoppas några bilder blev bra också.. Ehee.. Blev nästan överkörda av tåg och Julia höll på att få bomen i huvudet, trodde ajg skulle seriöst dö då alltså. :C
Åt på donken, för tredje dagen i rad. Gud vad kul, väntade på bussen och fick sådär panik med Pekingankan. Men vi terrade Julia och sådär, för det var typ, hennes fel. (a)

Gillar att jag ser sådär lagom glad och tjock ut.

Och ehe, seee vad söt Elin var när hon var liten! ♥

That's what you get when you stapped me in the back / Do you get get get

Ehe! Sitter och har engelska nu! Vår lärare har pratat med hela klassen och så idag, så nu kanske vi kan ha engelska lektioner utan att bli utslängda och sådär hela tiden. ♥ Iallafall, sitter och skriver en uppsats om miljön och samhället i London på 1500 talet typ.. Eh.. Går superbra!
Det har gått förbi både getter, hästar och lamor utanför vår skola idag. ( visserligen reklam för en annan skola men ändå, coolt! Fniss)
Mår halvt dåligt, hjälp </3

Ser ni något annorlunda? ;D

Jävla rikspank och reporänta, bryr mig inte.

ÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHH. *ceperyck*
Idag har jag varit super grym och gjort massa saker, typ fått Patrik att skaffa Tumblr. Köpt en kladdkaka till Pb som fyller år idag. Haft nyhetsredovisning inför klassen, var fett nervös. Har även varit glad och paranoid.. ehe. Åt överaskande nog lunch med Tobbe idag med, var roligt att höra lite sånt.
Ska träffa Reno efter skolan, ska dra med henne till Willys och köpa lite gott o sånt, sen ska vi busa.. c:

I hope you are given a blowjob by a motherfucking shark.

ÅH GUD VAD JAG SAKNAT TJEJERNA! ;____________________________;
Sitter nu med Malin, Elin, Julia, Julia, och migsjälv. Åhåhåhåhå~ Berättar om saker vi gjort på lovet. Fast allt handlar om killar vi gillar och sådär. Alla pratar om någon.. Lite åhåh, lame </3
Har haft histora och gått igenom alltind som finns om Gustav Vasa typ, fast vi fick sluta typ 45 minuter tidigare~<3


Om alla dom han älskat / Men han sa alltid nej

Stänger in mig på rummet, spelar Kent på hösta volym och försöker lyckas med något bra. Men ramlar längre och längre ner. Försöker tränga bort tankarna som är dåliga, men nya dyker upp direkt. Hoppet försvinner när du inte säger nåt till mig och känslorna blir förvirrade, som apotekare.
Önskar att vi kunde förstå varandra som andra gör.

Did you know when you type in DO A BARREL ROLL into google the page starts spinning after you search it?


-

"Remember, remember the Fifth of November,
The Gunpowder Treason and Plot,
I know of no reason
Why the Gunpowder Treason
Should ever be forgot."

My shyness has ruined so many good oppertunities

Jaaa.. så var det ju såhär nudå.
Vaknade precis, av att Julia ringde och väckte mig och sådär. Så nu har jag blivit uppbokad på en fest i Uddevalla tydligen, så ah, hejdå plugg </3 Ehe. Lite glad ändå att jag slipper allt.
Vet bara inte vafan jag kan vara? Orkar inte vara Hp igen.. ;w; Får see på dee.. ´w`

Kiss my eyes and lay me to sleep

Ehe.
Trött chey är glad.
Har varit i Fina Göteborg idag, med en fin filur och fått med mig en fin origami fjäril hem. Även fast den blev lite vulgärt misshandlad på vägen hem när jag råkade somna på den. </3 Min armbåge har fått lite för många slag, men det är typ okej. Inte helt okej att gå själv igenom ett helt onyktert Uddevalla dock.. Ehe.



Jag som tvekat / Jag som aldrig vågat tro / Att du vill vara min

Ehe, failade visst med den där konstanta uppdateringen som jag lovade i måndags. (a)
Men har haft kul! Ehe ja, drog hem från kusin vitamin idag. Har haft tre jätte näjsa dagar med henne. Sett på Takumi-kun 3 ( stooor besvikelse.. <//3)  skrattat och spelat sims. Lite sömn och julskinka till frukost. Fniss.
Drog till Reno idag vid 2/3 dåva, färgade hennes hår rött och lättade hjärtat om all min panik(?), nervositet och sådär ( allt det där som kusin vitain redan hört allt om, ehe..)
Vi gick även till en närliggande kyrkogård och tände ljus för några speciella människor.
Åkte hem, och nu har jag så jävla ont i ryggen. :<


RSS 2.0