and we dance all night

Stressigaste dagen på hur länge som helst!!
Vaknade och fick göra mig iordning för jobbet, äta frukost och shit.
Det var ganska bra på jobbet, men blir så nedstämd över hur det kan gå med de gamla :(  
Kom hem och åt tacos o fräshade upp mig lite, sedan körde jag till Uddevalla, där mötte jag och syster upp Karin, så gick vi och hämtade upp biljetterna. Sen gick vi o köpte dricka på Hemmakväll innan vi gick o satte oss i bion.
This is us  var en bra film, 5 av 5 toast! Jobbigt att 3D-glasögonen åkte ner på näsan hela tiden bara :@ Niall var så söt och alltså åh. <3
 
Nu är ja hemma och ska ta o äta lite tacos tror jag, yää :D

yeah buddy

Idag har jag varit duktig, igen! wihi! 
Har slipat och målat skrivbordet som jag övertagit efter min syster, har pratat i telefon med Lars och färgade håret förut! Blev helt okej, underhåret är mörkare o mer svartaktigt än resten av håret, Och så har jag färg i hela nacken o pannan och på halsen, men yeye. 
Imorgon ska jag jobba en halvtur och sedan åker jag och yster till Uddevalla för att gå på One Directions film med Karin! Kommer bli helgrymt! :DD Ska dock åka till torp med och lämna tillbaka en av tröjorna jag köpte igår på gina. Köpte en hel del igår när jag for iväg med föräldrarna! 2 tröjor, 2 byxor, armband, mascara, en hylla och en byrå! woop! :D 
 
 

Vilken kväll!

Imorse vaknade jag av att min chef ringde mig och fråga om jag kunde jobba ikvälll igen, (jobabde igår kväll med.) så tackade ja. Sedan ringde de två gubbar till mig? Haha knas. 
Och på jobbet var det KAOS, helt otroligt?!? Alla sprang runt och gjorde sitt bästa, trots det fick jag en utskällning av en besökare för att jag inte kunde ge medicin.. alltså snälla. :-----)
Nu vet jag iaf hur man byter en stomi-påse :--) 
 
Imorgon ska jag till Uddevalla med föräldrarna, will be fun!

taggar fint rum

Det jag gör hela dagarna: Målar och slipar och tvättar migsjälv. 
Jag har målat alla väggar i mitt rum vita, har endast en målning kvar. Sedan ska jag börja måla mina lister till väggar och dörrar samt fönstret! Blir svarta och vita lister, vet inte riktigt hur det kommer bli. hmm, återstår att se liksom! Sedan ska jag slipa och måla om skrivbordet jag övertagit efter min syster med! :) 
 
Har just varit i Ed med mor och handlat mat och färg. Ska snart grilla, hur gott som helst??? 
Och min chef har ringt in mig för att jobba både lördag och söndag, hur najs????!!!
 

Ny färg nytt skal

Jag lever osv, håller på att måla mitt rum så det blir vitt och fint, tihi. 
Funderar på att köpa nytt mobilskal till min bebis, hjälp mig. Vilket är snyggast? 
 
 Da Code ™ Skin för iPhone 4/4S: "Beautiful Pattern" (Abstract Series)
 Da Code ™ Skin till iPhone 4/4S: "Almond Blossom" av Vincent van Gogh (Mästerverk Series)
 Da Code ™ Skin till iPhone 4/4S: "Sky Map" (Universe Series)
 Da Code ™ Skin till iPhone 4/4S: "Sky Map" (Universe Series)

Applause

Hejsan guys! Jag är ganska dålig med detta att blogga just nu. Well.. 
Att sova tre nätter p åsoffan ttar ut sin rätt, vaknade med ganska jobbig nackvärk.. haha. :(( Men aja, har just duschat o fixat håret, ska sminka mig lite och sedan köra familjen till Trollhättan. Vi har som sagt en överrasknings kräftskiva-försenat 50-års kalas för Stefan, min kusin Pernillas pappa. Hoppas det blir orligt, annars blir det ju gott med kräftor! :D 
 
Förövrigt, honär ganska bra ännu:
 

The hemmafru-dag

Hela familjen har åkt iväg till Uddevalla för att handla mat inför kräftskivna på lördag, samt försöka hämta mitt pass. 
Själv ska jag jobba klockan 15.30 (tror jag???? haha...) och kunde därför inte följa med.. så jag har skrapat bort spackel på mina väggar/spacklat mer. Nu håller jag på att koka ris, ska snart duscha och hänga tvätt med. Gud vad duktig jag är idag. ^_____^
 
 

glömde gifarna

Idag gjorde jag två gifs. Glömde visa dem. Så här typ. 
Tittar på Sex and the city och är väldigt trött. 
Jag måste klippa min lugg, den har blivit för lång. :( 
 

Tråkigt inlägg utan bilder.

Idag åkte jag med Evelyn och hennes mor till Nordby dåva, hittade lite saker. En kjol, en topp, mobilskal och skor. Så är ganska nöjd faktiskt! :D 
På vägen hem åkte vi igenom Norge, en slingrig väg.. haha. Så idag har jag varit iNorge, hähä. 
Är för övrigt så fruktansvärt taggad på partykryssningen i september!!! :DD Kommer bli helnajs! :D 

hektiskt kväll

Sååå! Det blev en ganska spontant/akut/olaglig tur till Uddevalla efter Evelyn kommit hit. VI insåg att jag behöver ju ett pass för partykryssningen och att det kan ta lång tid innan man får sitt pass.. Men nu är då det fixat! Ser ut som en arab på kortet med lockigtkruvigt hår men yooolooooo!!!!! 
Efteråt käkade vi pizza för 200 kr på.. Tycker inte om den pizzerian. Sjukt dyrt och varför ska ägaren komma och prata och beivsa allting och så? BARA JOBBIGT. 
 
imorgon ska jag åka med Evelyn och hennes mor till Nordby, ska leta efter skor! ^______^ 
Hejdå!

bara spackla på

Idag var det den jobbigaste dagen på hela sommaren?? Anledningen var att de ordinarie personalen slutade sin semester och kommer tillbaka efter 4 veckors semester och var ganska virriga.. De var stressade och allting blev försenat, jag och Jasmine, en trevlig tjej som är sommarvikarie som jag, var ganska förvånade och helt slutkörda efter all stress??? Allting blev försenat och jag vet inte vad alltså... haha.. det var jobbigt iallafall.. 
Har spacklat mitt rum och väntat på att Evelyn ska komma hit, har väntat sedan klockan 2.. nu är hon kvart i 5.. Detta med att hålla tider är verkligen hennes grej... :DDD Oh well.. Har snart spacklat hela rummet bara för att hon är en sådan tidsoptimist :D
Hon har dock bokat partykryssningen till Riga nu, så nu måste jag fan skaffa pass!!!

men åh

Hade problem med att komma upp till jobbet imorse - SÅ JÄVLA TRÖTT!!! 
Det gick iallafall bra på jobbet, och efter jag kom hem så duschade jag och så väntade vi på att Nathalie skulle komma hit. Hon kom runt halv 5 så  då åkte vi direkt till Ed på kalas hos mormor. Som vanligt fanns det ingenting till mig så pappa tog med mig och Nathalie till konsum för att köpa fika till mig med. Så snäll. Men seriöst, hur svårt kan det vara att fixa något som är glutenfritt till sitt barnbarn som varit glutenintolerant sedan 6 års ålder? Finns hur mycket kakor som helst att köpa till mig, och glass duger också. Men inte ett skit skaffar hon till mig, alltid lika trevligt att bara sitta och på alla andra som äter :-----)
 
 
Jag har just ätit räkor med familjen och nu är jag trött. Vill kolla en grej kl. 23 men är så trött så vet inte om jag pallar stanna uppe.
Är det inte sjukt att man påstår att man tycker om en person men ignorerar den totalt och inte har kontakt med denna på över en vecka? Alltså jag blir så less. 

livet

Började dagen med 8 timmars arbete, därefter åkte jag, mor och syster till Ed för att hämta mitt körkort och handla mat. ( egentligen var det tänkt att Helena skulle åka med bara mig men den planen ändrades lite hastigt.)
Efter det var gjort låg jag hemma och läste i The Hobbit en stund, innan jag lite spontant tog bilen till Mellerud för att vara med Helena, Marcus och Nikola. Lite småtrevligt sådär. Vi åkte till Vita Sannar och pratade mest. 
Så har haft en helt okej dag! ^___________^ 
Nu är jag trött och tänker sova, godnatt. 

Yepp

Hejsan svejsan. 
Det gick bra att köra till Uddevalla själv, kom fram någon minut innan Julia så ingen behövde vänta. 
Började skriva upp en lista och så, kollade lägenheter i London i en evighet, hittade ytterst få som verkade dugliga. 
Blev hungriga, drog med Elin till donken, fick felbeställning eftersom personalen hör dåligt och fick ett happy meal istället för lilla menyn. Min första happy meal på flera år, fick en ful leksak dock. 
Sedan blev Elin inringd till jobbet och jag och Juliga fick lämna av henne, sedan åkte vi till vår gamla klassföreståndare Cattis, men hon var inte hemma. :(((( Så vi åkte hem och kollade lägenheter igen. :---) Mailade om en så får se om vi får svar, tihi. 
 
Imorgon ska jag jobba, så jag ska sova snart, nattinatti. 
 
lovequotesrus:

EVERYTHING LOVE

howdy

För en gångs skull var det jag som vaknade tidigt och Julia som sov alldeles för länge. Men nu är hon vaken och vi ska träffas i Uddevalla halv tre. Ska alltså köra dit själv, haha, första gången jag ska köra en längre bit ensam. Annars har jag bara kört kortare sträckor själv och haft med mig någon när sträckan varit mer än 1 mil. Omg scary as fuck :sss 
Har fått en blek rand över ögonen pga. har alltid eyeliner när det är sol ute så har inte fått någon solbränna där. :--) det är fint. :----) 
Vet att ni bryr er. 
Så ni får en färsk gif som visar att jag inte är galen och fullt kapapel till att ha roligt på egen hand. 
 

badumtss

Tjena, idag är jag trött. 
Igår hängde jag med Helena, var chaufför åt hennes mor och vännina till Bengtsfors, de skulle ju se Brolle han är inte snygg) som uppträdde i Bengtsfors. Så yeah, Helena och jag hängde lite där innan vi åkte hem. Gud vad man inte saknar stället. Sen var det tänkt att jag bara skulle köra hem Helena o sen hem o sova typ, men istället fick jag köra till Mellerud och hämta Marcus, Felix och Robin. Såå vart de filmkväll hemma hos Helena. Jag var dock tvungen att dra typ direkt eftersom jag skulle upp och jobba 14 timmar idag.. Vilket jag har gjort nu. Var lite halvt jobbigt sådär. Men fick gå lite tidigare, har så snälla kollegor. 
 
 

ah yeah

Igår vaknade jag väldigt tidigt, körde till Ed med mamma och köpte lite diverse saker.
Började jobba vid halv 4 och slutade vid halv tio. Var helt okej, och direkt när jag kommit hem drog jag iväg till Granbacka med Helena och hennes mellerudare. Jag hade faktiskt väldigt roligt trots att det var ganska dött på Granbacka den större tiden. :)
Idag började jag jobba vid 07.30, jobbade bara tre timmar och nu ligger jag hemma och tar det lugnt. Ska troligen vara fyllechaufför inatt.. haha wat liksom.

1 augusti

Typ lyckligaste dagen i mitt liv eller????
 
 
KÖRKORT !!!!!
 
 

RSS 2.0