Jag har ett kontrakt med Gud / Så jag gör som jag vill

Hej skeva bild.

You should open your eyes but mine stays closed, I wanna save your heart tonight

Tja, blev lite ändrade planer för kvällen. (Lite plötsligt och sådär, men det ju kul ibland.) Sås ka åka in till Uddevalla sen ikväll igen, dra hem till en i klassen och ha trevligt och fira valborg, hoppas hursomhelst på en trevlig kväll! (Är även duktigt och kommer jobba på bussen dit och hem i varje fall!)
Sminka om mig och sånt ska jag göra med, men först ska jag tydligen äta grillat, gött.



Hur går det till? Hur blir allting till?

Tjenna! Nu ärre goofika med klassen, eller ja, de ur klassen som är här. Fick en chockladkaka och resten av klassen kladdkaksmuffins, ibland är det gött att vara speciell.
Ska hem och plugga sen när alla andra drar ut och super och festar eller så. Hurra älska livet.
(Och ja, Kevin är rikticg charmig när han är milt bakis.)

En lögn blir lätt en sanning när den kommer inifrån

Och nu sitter jag i skolan, men 9 andra klasskamrater av 23 stycken. Värt att vi som går i Uddevalla gymnasieskola är typ dom enda i Sverige som inte är lediga idag. OCH DET KÄNNS ORÄTTVIST. :( Men men, nu på historian har vi jobbat med att vara kritiska mot texter, men nu ska vi göra jepordy, älskar att Niklas är säll mot oss och sådär. Lätt bästa läraren :$$$$$$$$$$


-


Du har lärt mig allt om att aldrig någonsin lägga sig i

Hay amigos! Sitter nu på min säng igen, skönt. Får snart börja packa, ska ju typ på filmkväll ikväll o sova hos Julia tror jag. Men jaja.  Marknaden var som vanligt överfylld med människor ( och srsly, varför tar man med hundar och barnvagnar? Antingen trampar man ihjäl hundarna eller blir påkörd av vagnarna.. pfft.) But well, fick med mig lite grejer hem, eller ja, tre underbara cd skivor till ett löjligt bra bra, 140 för alla tre<333333333
Drog hem till mormor efteråt, där blev jag osocial och ägdes sönder på rumble </3

Jag ljuger för dig som om det vore sanning

Uh, önskade att jag fått sova längre. Men nepp, ska åka iväg till marknaden i Ed om en liten stund. Gå runt där och trängas och kolla på saker och människor. Lyckligaste dagen i mitt liv! Kommer nog bara lyssna på musik i hörlurarna hela tiden, synd att jag bara har dålig musik på mobilen, suicidemode alltså.

Hur långt man än har kommit är det alltid längre kvar

Så, Elsa och hennes fader hämtade upp mig och Elin, vi snackade om tumblr med han. Serisöt, så jävla skön farsa. Mötte upp en annan tjej som hette Amanda som gick med oss på teatern, sen väntade vi in Becka. Teatern var bra, handlade om vampyrer, hade en lite speciell handling, men den var bra. Lite kärlek, flashbacks och horhus. Najs. Sen blev det donken-häng, för vi är så coola och någon var hungrig. Då fick vi även träffa Beckas pojkvän för first time ever liksom, coolt. Drog hem när klockan var nästan halv 11,
(slänger upp lite bilder på det jag köpte idag, herregud.)

Men nu blir det myskväll med godis o fin musik, sims o tumblr.

Are you okay Annie? Can you tell me?

Tja tja blogken! ( Elin tvinga mig skriva det så ah )
Vi är båda genomblöta av att ha gått hem till Elin i regnet. Fett onajs. Men ja, har haft skola och varit på torp ( och där var jag forever alone men spela roll jag köpte saker ), sen ska vi möte upp två kompisar, Elsa och Rebecka och så ska vi gå på teater i kväll vid 7. Så kommer vara hemma värsta sent... :((( ( Elin sjunger på Nicki Minaj och jag hatar det. )






köp dessa till mig och jag älskar dig för alltid (troligen)

(För den oförstående - texten är låtlyrics från Lars winnerbäck)

Never knew I could feel this way, though I know it's wrong feeling this way. I can not help it, it's what my heart desire.

-
Inspirationen flödar, trots att det är i fel ämne för tillfället.  Bör plugga inför de nationella proven i både engelska och matte, istället skriver jag på min bok i svenskan och jag kan inte sätta stop för det som dyker upp i huvudet på mig. Galna idér och tänker inte alls på vad de som kommer läsa den kommer att tycka. ( men jag hoppas att de tycker den kommer vara bra.)

Inspirations musik
Nicole Kidman – Come What May - Original Film Version
Kent – 999
Little Marbles – Du är på repeat
Carl Norén – The Anger
Linnea Henriksson – Alice

I am blinded, but you are everything I see

Idag har jag varit bitter. SÅ JÄVLA BITTER. Uff, hatar min säng, misslyckades totalt på redovisningen imorse i historia med, failade med allt, hade dessutom minst av alla att säga, hur lyckas jag.. ? Sen så skrev ju folk på skolan nationellt prov idag igen, så inget internet på skolan idag heller. Det är helt värdelöst, de som inte har nationellt prov kan ju inte arbeta, söka information eller någonting som man behöver på sina lektioner. Frustrerande, buhuu. Gått runt med magsmärtor med hela dagen, jag förtjänar chocklad och godis och mys. I massor.
Juste, mitt hjärta fyller 18 år idag. Nu är det bara sisådär...4-5 månader kvar till jag fyller.. yes.. härligt.

Så himla bäst film.


Det är du och jag, låt ingenting annat få spela någon roll

Lyssnar på Kents nya album, jag är inte rädd för mörket. Så himla fint så fint. Åh, vad jag vill ha skivan. Nästa månads första investering verkar det som.. Provet idag gick ju som det gick, hoppas på ett godkänt i varje fall.
Ska snart börja jobba med min redovisning i historia inför imorgon, men orkar egentligen inte, men man måste ju. Det handlar ju om ansvar nu.

I am so confused so please tell me, am I out of time? Is there somebody else on your mind?

-
Och tja. You all goes *whaaay* . Sådeså. Nej men ah, buh.
Skolan sög typ, som vanligt. För ärligt, jag bryr mig inte så jätte mycket om den ryska federationens uppkomst och att dom har en demokrati som är som en diktatur för dom är blåsta. Och min engelskalärare tycker tydligen allt jag säger är fel, för ja, "did the middle of my sentence interrupt the beginning of yours?" , så känner jag. Kanske hade hon mens eller nåt eller så hatar hon mig bara, seriöst, varför tycker ingen engelskalärare om mig? Fuck this. Drog till donken med Rebecka och Elin och åt lunch, och "pluggade". Fast borde inte ätit så nära inpå idrotten, trodde jag skulle dö när jag simmade, fick kramp i foten när jag dök på 3,8 meter djup. JAG KUNDE HA DÖÖÖÖTTTTTTTTTTTTTTTT~ Men meh, körde bil hem ivarjefall, gick bäst. ( Note to self: bör alltid ha högklackat när jag kör bil.)
-
Lyssnar på musik och försöker plugga hälsopedagogik, har prov imorgon. Men tankarna far iväg på annat håll och oroar sig istället över annat.  Ska spendera kvällen på tradera för att trösta mig själv. SÅ DE SÅ.
HAHAHHAHAHA, och ni som läser min blogg, ta inte åt er. Puss ♥

Here we go again, I kinda wanna be more than friends

Tja. Matte suger, jag suger. Sover dåligt, vill ha en ny säng. Sådeså. Julia är söt. Jag är hungrig.

Dom niohundranittionio saker jag aldrig skulle göra -

Tja, frustrationen blir hög när håret är förjävligt och humöret blir sämre och sämre pga. tråkig och ointressanta läxor/prov. Vill bara äta och sova och drick hallonsoda och se på film och gosa och sånt idag. INTE PLUGGA.  Kent's nya fyra låtar, (som de släppte sådär i hemlighet :$) ( busiga pojkar!), är helt jävla underbara. Stör mig bara att jag inte kan lära mig vilken låt som är vilken, men seriöst, åh. Ungefär samma  nivå som 999. ♥
Ne, men nu tar jag fan lunch, gött.

Men nu behöver jag din hjälp / I hela mitt liv har jag hört en sång

Hej och jag skakar och min hals är seg och jag är trött. Vet inte varför men har typ tränat sen jag vaknade imorse, srsly, cyklat i 50 minuter ( i pappas vinterjacka, åh, fml </3), tränat maskin och tränat ben och armarna. The fuck is wrong? Well, förtjänar lite vila nu, innan jag återigen måste träna ( kinesiska och hälopedagogik though..)
That should be me, making you laugh.. Lyssnar på min januari lista på spotify, känner bara åååh~

Tell me again that it wasn't love at first sight!

Hay gurl! ( typ det jag säger hela tiden nu.. :$ ) Börja dagen med att bygga modellen av mitt rum på design lektionen, usch, blev så frustrerad över att det aldrig blev bra och totalt sög sönder. Pratade med Julia och Jenny då och då för att bara slippa jobba, fniss~
Men när vi slutat drog jag och Julia G till torp, skulle köpa vårjacka och sådant.. Heh, mötte Ella från klassen där, så hon hängde med oss lite tills hennes buss gick :) Sen typ, försvann alla mina pengar, och mina fötter dog riktigt hårt. ( varför tar jag alltid klackskorna de dagar vi åker till torp, oh, whyyy? ) Väntade in mamma, Julia drog hem, köpte den där enda jacka som jag hittade och blev lite glad för det. Drog hem och bilen strulade. But fuck it. Började installera om photoshop för en stund sedan, får se om jag kan börja använda det igen.. :$ Om det vill bli klart någon gång dvs..












(Örhängena köpte jag i onsdags, men what ever, ni får se dom ändå.)

Såatteh..

Mitt nästa inköp kommer troligen bli One Directions skiva..

I want you to know that I'm trying

Scha.
Stanna hemma från skolan, försökte ta igen sömnen jag gått miste om sedan söndag, sover så jävla dåligt, om jag ens somnar. Sov till typ tio men inte fan är jag mer utvilad för det, mår dåligt på alla plan just nu också, härligt. Vill sova bort allt och inte vakna igen.
Ingen aptit, så får börja dagen med att skriva en inledning i psykologin och skicka in, och spendera resten av dagen med att skriva på boken och träna ser det ut som . HURRA.


Lite egoboost till er alla.


Agneberg 150 år osv osv. härligt.

Mitt internet är just nu så segt att jag känner för att slakta en sjöko, eller en mullvad. Något av dem, ugh.  Började dagen med ett matte prov, vilket jag hade missförståt helt typ, pluggat en jävla massa på geometri och så handlade mitt prov i stort sett om sannolikhet bara. WAY TO GO GURL. Blir ytterligare ett Ig känner jag, suck that bitch. Men jaja, min skola fyllde 150 år idag (INTRESSANT), så efter provet gick hela Agneberg ut på gården i kylan och tittade på några äldre herrar prata och sådär, sen visade de den nya Agnebergsloggan, och ja, herregud.. Var det det bästa dom kunde komma på?
Haha, tidigningen kom och tog kort och allt..
Strul med lektioner, hade kinesiska och satt själv och dog inombords, orkar inte med Kinesiska längre. Sen drog man till hälsopedagogiken, men då drog man snart hem.

Jag önskar dig allt gott, för du är min nära och min gamla, min kära.

Kunde tydligen vara tröttare än vad jag var igår, somnar så fort jag får chansen, det som suger är väl det att jag inte blir utvilad av sömnen heller, umf. Well, hade någon slags konstig redovisning om monarki och republik imorse, haha, gick ju sisådär. Gick bara igenom grejer på engelskan och psykologin, och på idrotten var det klädsimning, och ja. Det gick ju bra. En tjej som blottar brösten, lite fuskande här och där, well, it was fun anyway. Medvetslös på bussen hem, i princip. Hemma har jag fixat lite med älsklingens present, hoppas det blir bra nu bara.. :$ Vore ju lite synd annars liksom.. :(( Pluggat matte har jag typ gjort med, och ska snart ut och gå med mamma, för att ja, att vara nyttig är bra. (Y)

-



Olive you and everything you do
What two words can mean afraid to say the other three
Olive you the words are coming true
I don't know what to say but olive you

Tro mig när jag säger att jag saknar dig,
tro mig när jag säger att jag bara vill ha dig,
tro mig när jag säger att jag älskar dig.
För jag älskar dig och jag älskar allt du gör. ♥
Mitt hjärtat tillhör dig, då, nu och i framtiden.




-


Skrivna ord finns kvar för gott, det du säger bleknar bort.

Lyssnar på 999, den döda vinkeln och på Asfaltsnätter, gäspar ständigt och ögonlocken är som sten. Seriöst, hur kan man vara såhär trött? Har ju inte ens börja plugga matte, vilket kommer göra mig ännu mer bitter än nu. Åååh, känner ett sockersug, men ska försöka äta mindre sånt, mindre godis och sånt. För att ja, ja. Det är nyttigt att låta bli sådant. 

Rabbla upp de sätt att dö på, snabbt och enkelt.

'Ellu! Nu ärre goofika, kladdkaka och saft, seriöst, godaste saften någonsin. Men nu tog den slut och jag fick istället kolsyrat vatten, döda mig någon. Vidrigaste som finns.
Har varit så sjukt hilma trött idag, vill bara hem och sova, men måste plugga matte och kinesiska, och engelska. Men mest matte. Buhuhuhuhuhhuhhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuuhuhuhuhuhuhuhhhhuu, vill se på glee och sova och sådant mysigt.

I can't ever be brave, 'cause you make my heart race

Åh, hemma i lilla misshandlade Bäckefors igen. ( Seriöst, har körts sönder staket och allt medans jag varit borta, härligt. ) Men men men, fy fan, vill tillbaka, tillbaka till Kristinehamn och till mitt hjärta och famnen som hållt om mig från onsdags fram till helgens sista dag, och som varit där för mig hela tiden. Kan ju säga att jag haft det bästa lovet på länge. Picacon var förövrigt väldigt mysigt, sämre än förra året, men hade väldigt trevligt och roligt med dom jag spenderade tiden med. Pärlade, spelade rock band, skrattat lagom mycket, pratade och mådde sådär bra som vanligt, men har även sett sjuka grejer, som vanligt på konvent alltså. Även om jag bröt ihop 10 minuter innan jag skulle åka från Johan till tåget idag så har allt varit bra. Fick även en nygammal mobil av Johan, så nu slipper jag allt jävla bök med mobilen! Glad chey!
Dör lite när jag minns att det är skola imorgon, efter en evighet utan skola. (Dör rätt mycket förresten.)

Kiss me, infect me with your love

Tja, sitter i Värmland på Johans säng, och mannen själv gick just för att duscha. Sen ska jag också göra det, sen åker vi till Karlstad och spenderar dagen med Andreas och Isa. :) Vet dock inte vad vi ska göra, men det blir säkert kul :D Och imorgon drar vi på picacon här i Kristinehamn, myspys :d

Sjuk och äventyr i regnet!

Usch, känner mig hemsk, orkar fan inte bli sjuk nu. SÅ ORÄTTVIST. But well, ska umgås med snuskissöta Evelyn idag. OCh ska se till att jag blir friskare än frisk. Så e det.
Sen har jag en riktigt massa grejer jag behöver göra idag.. typ packa,  köpa lite grejer..  :$ Men nu ska jag duscha, hejsvejs!

Effektiv dag ja..

Tjenatjena, har redan hunnit köra till Strömstad och skicka iväg Nathalie med färjan till Norge och kört hem igen, i regn/snöoväder. Mysigt. Varför måste det börja snöa igen? Och varför får jag sjukt ont i ryggen när jag kör bil? Känner även att jag börjar bli sjuk, fyfan, lite hes och snorig,  vill fan inte bli sjuk nu ju. VILL INTE. Men jaja, ska fan plugga matte idag, sådeså! (Och spela pokemon, shh)

Laughter is the best medicin

Sitter hemma hos Elin nu, väntar på att tiden ska gå och har det lite trevligt med småprat :) ska som sagt möta upp Julia och hennes kille Victor sen, och senare ska vi grilla marshmallows :D Hoppas det blir kul C:
(Hon har två feta påskägg fyllda med godis bredvid datorn.. fatta vad ledsen jag är medtanke på att jag inte fått något påskgodis alls! :( Funderar på om jag ska vara sneaky och ta några när hon inte tittar.. )
Arkiv bild på mig och Elin c:

Glad påskafton guys!!

Hahaha, ingen snö idag! Underbart! :) Men varför kan jag inte sova länge när jag väl är ledig? :( Anyway, har varit hos farmor och ätit glass med familjen och Nathalie, mysigt!
Men ja, har varit lite klantig idag med.. :( Vettefan hur det kommer gå ikväll med 7 använvdbara fingrar, men vi får se :)) Sitter ensam hemma med min, påskmat.. ( dör för att den är så fucking stark dock..) familjen drog vidare förut till mormor i Ed, de ska äta en riktigt påsklunch och ha det trevligt, kul för dem..
yeye, åker till Uddevalla om typ en timma och möter upp Elin, sen vettefan vad som händer. Men ikväll ska vi grill amarshmallows och ha det mysigt :)) Hoppas ni andra också har en bra påsk :)

Du har gåshud för du fryser, är det här det bästa livet har att ge?

Och det är alltid lika härligt att vakna upp i April och se snö som sakta faller ner från himlen.
Fast egentligen blev jag väldigt ledsen och kände att det aldrig kommer bli sommar ( precis som alla vänner jag har på facebook som hade skrivit precis samma sak varenda en av dem. ) Men ja, åt en mysig frukost och har mått lite sådär, ont i magen och huvudvärk. Fin start på lovet det här jupp. FÖR NU HAR JAG JU PÅSKLOV. Känns gött. Lyssnar på No matter where you shoot me down och skriver historia inlämningen, ska bannemej bli kar med det idag! Sen ska jag spela pokemon och träna så jag känner mig lite duktig på alla plan.
417607_372516249441557_370478756311973_1500305_629371246_n_large

Jag tyckte att det kändes lite jobbigt att skriva av Rebecka.

ÄR SÅ HIMLA ÄCKLIGT TRÖTT SHOHOOO. :)))
Haft typ, en lektion idag, historia och då blev vi informerade om vår 150 år gammla skola, det var lite sådär, fett rörigt. Frivillig svenska lektion, gick och lånade typ sex böcker om grekisk mytologi (OM SAMMA JÄVLA SAK)... Jävla pluggisfankap jag försöker likna. Kommer typ inte få något lov, (fast har rätt mycekt att göra på lovet med?)
Har lektion om typ en timma, men vill seriöst fan bara åka hem och äta tacos och sova och se på The L word och på Glee och dricka påskmust. Ååååh.




Gullig bild som beskriver min trötthet.

That awkward moment when your best friend from elemetary school is now a filthy whore.

image

Didn't see it coming then, but now I'm not surprised.

Sugen på popcorn..

Usch. Sitter hemma i vardagsrummet och försöker skriva tre frågor till historian imorgon som vi har i läxa, men är så äckligt trött att jag nästan somnar på datorn. Dessutom har jag nackspäär som fan, vette fan hur jag fick det, men ont gör det. Men anyway, gött att det är sista dagen i skolan imorgon innan lovet!
Men nu ska jag fan poppa mig lite popcorn! SÅDESE. Inte för att jag förtjänar det men ändå.

Jag orkar inte ens skriva en vettig titel längre.

Total unamused, typ. Bajsdag, försov mig, tappar allting i golvet och har ont i magen, fortfarande.. arghh.  Sitter på engelska lektionen och skriver ordliswtor till nationella provet, lagom segt, är typ, 245533456 ord jag ska översätta och sådär, kulkulkul. :))))
Mina kompisar ska på bio, Titanic i 3D, och jag vill också se den. MEN DÅ ÄR JAG I VÄRMLAND SÅ JAG FÅR INTE FÖLJA MED. Kbry. Fuck you. Snyft. :'(((
Vill hem och sova, men självklart så gör vår svenska lärare att vi går till klockan 4, när vi slutar typ, halv 3 egentligen, min säng saknar mig, Y U NO UNDERSTAND?

You give me premature ventricular contractions


Smärrrta

Ont i magen och halsen gör ont, vill seriöst åka hem. Men bussen går om 24 minuter, orka gå. (Shit vad lat..) Har matte nu, kan väl inte koncentrera mig sådär jätte bra pga. frustration och trötthet, och lite saknad. ♥ Har tydligen matteprov efter lovet, fml. fml. fml. fml.
Nu slutar vi, LYCKLIG.

Nattens ramtid är spådd..

Nu ska jag lägga mig i min nybäddade höga säng och ha det mysigt och kolla på The L word, får se om serien är så bra som jag tror den är! :)

I wish I could get inside your mind, to see if I'm inside.

Och hej och hå, gud, blir aldrihg några uppdateringar när jag är med Johan, fan vad dåligt av mig. Men jag har inte tid och vill inte lägga ner den lilla tid jag har med han så, ah, bloggen får lida lite ibland. Anyway, han kom hit i fredags (och ja, vafan gjorde vi då?), anywayyy, drog till Strömstad igår med Pappa och syster och hämtade Nathalie, sen drog vi till Nordby och handlade där i några timmar :) Köpte väl en del, the L word säsong 1, trosor, bodylotion, godis, en ring.. så jävla mycket godis och så himla många norskar! "Jeg lieker deg, liker du ikke meg?" Migrän i bilen hem, trodde jag skulle dö.  Så blev 2 timmars sömn när vi kom hem igen, sen ut strax innan klockan nio på kvällen och köpa varsin Calipoo glass. Seriöst, så jävla bästaste gött. Och idag har vi haft ett evig kittla-varandra-krig typ. :( Och ätit godis, som aldrig tar slut.

RSS 2.0