Why can't this work out?

Tja, det är nästan sjukt vad fort skoldagarna går, iallafall nu i början. Men det är najs, klagar inte alls! Drog till undervattensminor med Julia efter skolan, träffade sedan Malin och Maria lite innan vi åkte vidare till Torp. Köpte mig ett par trosor och en asmysig skjorta som jag ska få i födelsedagspresent. :$$ Hade det trevligt iallafall.
 
 
lovequotesrus:

EVERYTHING LOVE

OPPA GOTHAM STYLE

 
 
 

Thank you, thank you

Allting fuckar ur. Datorn fuckar ur, min hals fuckar ur, min sömn fuckar ur och mina tankar fuckar ur totalt.
Seriöst, fuck is this shit?
Sitter i skolan nu med Malin, vi har sovmorgon men vi bor ju så jävla långt bort så vi kan inte utnyttja den, inte någon av de tre sovmorgonar vi har. Kukkul. :))))) Har bara religion A och Projektarbete idag, chiiiill.
 
 

Bird's tradgedy

 
Skolan är rätt najs för tillfället. Fast känner mig stressad över att jag tror jag har massa saker jag måste göra, fast det inte är fallet. Har panik över att jag inte börjat med projektarbetet ännu, är knappt säker på vilket ämne jag ska ha så ja. Känns lite sådär faktsikt. Sen har jag en intervjuv i Engelska att göra och en ergonomiuppgift, som jag säger att jag ska analysera mitt sommarjobb. VILKET JÄVLA SOMMARJOBB? :))))))

 Igår var najs, efter skolan var jag med Julia, Eva(Lionel), Steph och Robin. Fett trevligt var det, dansade och skrattade och åt mat och allting. Himla najs jupp.
 
 

 
Just nu: Lyssnar på An Cafe's nya album "Amazing blue" och ska "jobba" med projektarbetet. Ska ärligt jobba, med att komma på vilket ämne jag ska skriva om och sånt. Förövrigt har jag varit singel i en månad idag. Puss.

Himla fint.

Tja, har Engelska C nu för första gången ever. Fick skäll förut för att jag satt åt fel håll, bitch. Glad att jag inte hade henne som lärare iallafall, puuh. Sitter med Julia, Malin och Maria skriver brev till läraren och gör gifs. Fniss. :$$
 

Lite sånt

Mår sisådär, finns massvis med saker jag inte orkar tänka på och saker som jag måste ta upp med en person men som jag känner att jag verkligen vill men samtidigt inte orkar. Oh well, drar och shoppar bort ångesten nu. Ciao.

Nu och då.

Slutade vid ett idag, drog med Julia och Hollertz hem till Hollertz, fick en hallonsmoothie och såg på när dom åt gröt. Såg jävligt gott ut, jävla kukgluten. :))) Men hade det trevligt i någon timma, pratade på om saker som stör, som gubbe på bussen och mina imitationer av honom. Jag är tydligen väldigt bra på att berätta obehgaliga saker så de blir roligt att lyssna på, eller nåt. Heh. Men nu, är klockan 19.18, jag kollar på MTV world stage (som jag var på i sommras, minns niii?), ska se om jag ser mig skälv eller dem jag känner. TVIVLAR PÅ DET, men ändå. Och jag  undrar när jag ska få middag idag. Liksom vafan, är ju hungrig. 
 
 
 
 
 

Nananana

Klockan är 08.54 och jag är forever alone i biblioteket på skolan, pga att vi har en så himla trevlig sovmorgon jag inte kan utnyttja till skillnad från alla andra. Kul. :))))
Regnet fryser till is. Det luktar dynamit.
Lalala, jag är trött. Så jävla trött, har inget att skriva så kuk.

Vi vet, vi ser.

Typ hej vi slutade för 3 timmar sedan och jag och Julia har inte lämnat klassrummet än. Wat. :))) Hunnit mycket, kollat One direction videos och deras tillkännagivande, NYTT ALBUM I NOVEMBER, WOHOOOP!!!! HAr även lyssnat om och om på låten min lärare sa att mig att lyssna på, för den är bäst. Sen har vi gjort några gifs med, fniss. :$$$
 
 

EN ENSAM KVINNA ÄR BARA EN SLAV

Hej det här vill min lärare att jag ska lyssna på för att få inspiration, funkar så jävla bra. Har förövrigt slutat nu, första riktiga skoldagen var ju rätt chill ändå, riktigt skönt att vi slutar innan ett flera dagar i veckan $$:
 
 

If I fail, I'll fall apart

Gillar hårfärgen på bilden, synd att det inte ser ut så i verkligheten, buhu. Och sidcut är något jag aldrig bör skaffa, fyi.
 

You got me falling falling falling

Hela dagen idag gick ut på att arbeta med projektarbeten som sagt, bytte ämne två gånger så går ju sådär.. haha kul. Så himla seg dag. :(( Men följde med Julia till Torp efter skolan idag för att köpa en dvd till henne, so we did. Sen satt vi på kampenhof två timmar, sa "ett" en gång i minuter och skrattade åt gamla gubbar och höll för öronen när hela stället började tjuta som fan. Fattar fortfarande inte varför. Åh. 
 
Hittade världens finaste soptunna med. Do want. ♥

I wanna kiss you in your lips. Dör.

Sitter i skolan, ska jobba med projektarbetet men det funkar inte någonstans, heh. Men har nog kommit fram till vad jag ska göra nu, så får se hur det här blir. :$ Håller på med gifyo istället, och den enda i klassen som jobbar är den som aldrig annars gör det.


Jag är så avundsjuk.

Tja. Ger er tre bilder, på mig, Julia och Lisa. Dagen var najs. Har klippt gräset och nu ska jag kolla på Inuyasha med syster och äta glass, livet är helt najs ändå. ♥
 
 
 
 
 
 
 

I'M BOUNCING

Och nu var skoldagen över! (för några timmar sedan men, heh.) Har varit rätt segt, varit på en föreläsning om Ung företagsamhet, inte vidare intressant dock. Sedan har vi bara tänk ut saker för projektarbetet och börjat greja med det. Åh.
Och äh, jaa. Sitter på sincan med Lisa och Julia nu, ska snart dra och käka på stamstället ;$$ Typ nu. Najs!

Mitt schema, yao.

 
 
Känner att det inte var så illa ändå, hehe :$
 

Första skoldagen i årskurs tre är över, woop.

När jag vaknade imorse mådde jag otroligt dåligt, som att jag bokstavligen talat var bakis. Mådde bara usch, tog värkstablett och försökte hålla ut, kunde ju inte skolka första skoldagen. Väl i skolan noterade jag det nya golvet att träffade Johanna, Josefin och några till från gamla klassen, så stod och pratade med dem tills Elin kom och snodde mig :$$ 
Stod och pratade med flera i klassen som kom en efter en, noterade att folk både klippt sig och färgat håret och gjort lite annat bus. Kändes himla bra att se alla igen dock, himla himla bra.  Sen fick vi veta att vi fått både en ny klassföreståndare och en ny klasskamrat (fast han var ju för cool för att dyka upp idag, jag lovar, han hatar oss redan.) Gjorde inte så mycket viktigt efter det, pratade med de bästa och sånt, skrattade och fick våra scheman.. som ändå känns helt okej nu ändå! Fniss. Suger lite med eftermiddagskurs och sååå.. Heh. 
Men nu ärre dags att börja med viktiga grejer och sånt hur som helst, hela morgondagen går tydligen åt projektarbetet. Får se hur det går.. Heh
 
 

Make you glad

Det här med att blogga på sommaren får ju bara inte, hah :((( Gör ju inget känns det som så har ännu mindre att skriva om. Heh. Men börjar skolan på Månad, usch. Så imorgon är sista dagen jag kommer ha sommarlov, ever?! Omg haha vill inte. Shit. :(((((((((

Bah tja.

Var ute och sprang förut, det enda produktiva jag gjort idag. Och hängt tvätt, och nu kollar jag på Lost säsong 5 med syrran. Shit. Har inte så mycket mer att tillägga, börjar skolan snart och sånt. Lagom inte kul. 
 
 
Här får ni något att bli distraherade av när ni läser. Favoriten är mopsen längst fram. Ska ha en sån ful hund någon gång, bara för att kunna säga hur ful den är och att jag tyckerom den och sånt. Jag vet, jag är världens bästa. :))

Är glad.

 
 
 
 

Såg Melissa Horn live igår med. Nu är jag lycklig.

 
 

Bildbomb från ett växthus i Göteborg.


Dör, så jävla söt.


Överväldigad

Idag var jag så jävla duktig. Drog ut med syrran och sprang i någon timma. Är helt död nu men, haha. :(( Men kollar på Lost, blir helt mindfukkad men det är okej.... :)))))))))))))) Förutom att Charlie just dog, haha.. :(((

Behöver nån som behöver mig

ALLMÄNT: 
Har du pojkvän/flickvän? - Nej. 
Har du haft pojkvän/flickvän 2012? - Ja. 
Har du kramat någon 2012? - JA. 
Har du hatat någon 2012? - ... Jo. 
Har du sagt "Jag älskar dig" till någon 2012? - Ja. 
Är du kär nu? - VET INTE.
I vem? - 
Kan du vissla? - Ja. :$ 
Gillar du att mysa? - Ja. 
Vad har du för ögonfärg? - Mest grön. 
Gillar du någon just nu? - ... 
Röker du? - Nej. 
Snusar du? - Nej. 
Knarkar du? - Nej. 
Blond/brunett? - Brunett. 
Stjärntecken? - Jungfru. 
Vem har du blockat på din MSN? - Är aldrig inne på msn, så jag vet inte. 
Beskriv ditt hår? - Brunt, lugg, fult, fint, platt, inte rakt. 
Vad har du på dig just nu? - Pyjamasbyxor, linne, underkläder. 
Har du något i håret just nu? - Har det i en hästsvans. :$ 
Öl eller cider? - Cider. 
Saknar du någon just nu? - Ja. 
Har du persienner, gardiner eller rullgardin i ditt fönster? - En gardin och en persienn ;$$
Vad är klockan just nu? - 00:56
Vad har du för status på msn just nu? - Offline I guess.
Vad har du ätit idag? - Mat.
Lyssnar du på webradio? - Wat. 
Har du skärt dig nån gång? - Ja. 
Har du fräknar? - Nej.  :((
Cola eller Cola Light? - Cola. 
Favorit tv-serie? - Himym typ.
Vilken är din favoritglass? - Twister. 
Har du kontantkort? - Nej.
Vilket? - 
Kan man få ditt nummer? - Om man ber jättejättesnällt kanske.
Har du någon gång önskat att du var någon annan? - Ja.  
Vänster eller högerhänt? - Höger. 

TIO FRÅGOR OM KÄRLEK: 
1. Har du nånsin varit kär? - Ja. 
2. Tror du på kärlek? - Jo. 
3. Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar? - Jo kanske. 
4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? - 2. 
5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta? - 2.  
6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? - Nej. 
7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om det för han/hon? - Ja, eller, ja. 
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? - Lite.
9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare? - Nej, den trädde fram efter ett tag lite oväntat :$
10. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Ja, eller inte själva kärleken, men attraktionen.

TIO ANTINGEN ELLER: 
1. Kärlek eller pengar? - Kärlek. 
2. Cider eller öl? - Cider. 
3. Dag eller natt? - Natt / tidig morgon (när man inte gått och lagt sig än, alltså). 
4. One night stand eller förhållande? - Förhållande. 
5. Tv eller internet? - Internet. 
6. Pepsi eller cola? - Cola. 
7. Vild fest eller romantisk hemmakväll? - Hemmakväll. 
8. Sova eller vara uppe hela natten? - Uppe hela natten. 
9. Telefonkontakt eller face to face? - Face to face, trots att det är så jävla läskigt ibland. 
10. Bilddagboken eller Facebook? - MEH. 

TIO HAR DU NÅGONSIN: 
1. Har du nånsin blivit upptäckt när du smitit ut? - Nej. 
2. Har du nånsin velat ta livet av dig? - Jo.
3. Har du nånsin gjort något du ångrar? - Oh, ja. 
4. Har du nånsin hoppat buungy jump? - Aldrig i helvete. 
5. Har du nånsin varit med i en olycka? - Nej. Ingen seriös ivarjefall. Råka krocka i skidbacken när jag var liten :$
6. Har du nånsin ätit en hel tårta? - ... Ja :$
7. Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? - Hehe, ja. 
8. Har du nånsin gått på bio ensam? - Ja <///3
9. Har du nånsin gillat någon utan att de vart ömsesidigt? - Jo.
10. Har du nånsin tyckt att världen suger? - Ja. 

TIO KÄNSLOR: 
1. Saknar du någon just nu? Ja. 
2. Är du glad? - Hm, nej. 
3. Är du fundersam? - Lite. 
4. Är du uttråkad? - En aning.  
5. Är du tysk? - Nej. 
6. Är du italienare? - Nej. 
7. Är du fransk? - Nej. 
8. Är dina föräldrar fortfarande gifta? - Ja. 
9. Gillar du någon just nu? - Sätter ett "?" här. 
10. Brukar du sola solarium? - Gjort typ, 5 gånger. 

NÅGRA FLER OINTRESSANTA FRÅGOR: 
1. Har du häst? - Nej. 
2. Har du katt? - Ja. 
3. Har du hund? - Nej. 
4. Gillar du ormar? - USCH 
5. Gillar du spindlar? - USCH 
6. Röker du? - Nej. 
7. Är du oskuld? - Nej. 
8. Snusar du? - Nej. 
9. Har du testat droger? - Ne. 
10. Max eller McDonalds? - Mcdonalds. 

EN TILL .. 
När kramade du någon sist? - Vet inte
Saknar du någon speciell person? - Ja. 
Har du svårt för att bli kär? - Nej. Fan.
När kysste du någon senast? - Vet inte när det var, men några veckor sen nu så kuk.
Ångrar du det? - Nej.
Är du singel? - Ja. 
När grät du senast? - Nu. ;$ 
När fick du senast en komplimang? - Typ idag. 

HAR DU NÅGONSIN: 
Varit medvetslös? - Ja. 
Hånglat med fler än 50 pers? - Nej. 
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? - Nej. 
Gjort något riktigt dumt? - Ja. 
Gjort något du verkligen ångrar? - Ja. 
Varit nykter på nyårsafton? - Ja. 
Åkt ambulans? - Nej. 
Gjort nåt olagligt? - Ja. 
Blivit polisanmäld? - Ja. 
Slagit ner någon? - Ja. 
Skämts över dina föräldrar? - Ah. 
Skämts över dig själv?- Ja. 
Sagt jag älskar dig och menat det? - Ja. 
Vilka kläder sover du i? - Tröja och trosor. 
Varit kär? - Hur många gånger har dessa frågor dykt upp här?! VET FORTFARANDE INTE FAN. 
Är du ensam nu? - Ja. 
Vill du ha barn? - Ja. 

SENASTE PERSONEN SOM : 
Sov i din säng? - Jag. 
Såg dig gråta? - Mitt rum. 
Fick dig att gråta? - Kuk
Du delade en cigg med? - Ingen. 
Skällde på dig? -Mamma. 

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU : 
Gråtit? - Ja. 
Kramat någon? - Nej. 
Pussat någon? - Nej. 
Köpt någonting? - Nej. 
Sjungit? - Ja. 
Saknat någon? - Ja.

För att just nu har jag kul

1. vilket är ditt mellannamn? Elin & Helena
2. vilken tid gick du upp i morse? Efter 1 :$
3. är du i ett förhållande nu? nej 
4. om ja, hur länge har ni varit tillsammans?- 7 månader & 1 dag
5. vem var du tillsammans med senast? Johan
6. får man fråga varför det tog slut? äsch 
7. tycker du om någon nu? Jag vet inte
8. vem vet mest om dig? Jag, coolt. 
9. vad gör du på fredagskvällarna? Sitter inne för jag har så mpnga vänner :)))
10. bästa filmen du någonsin har sett? Star Wars, eller Moulin Rouge, eller den där eller åh massor. 
11. har du haft sex? ;$
12. har du någonsin varit full? Jo 
13. har du testat droger? nej 
14. röker du? nej 
15. snusar du? nej 
16. saknar du någon just nu? ja. 
17. hur mår du idag? har väl mått bättre osv. 
18. hur många tabletter tar du dagligen? Tar någon ibland cool. 
19. vad gjorde du för exakt ett år sen? Typ, var i värmland.
20. bästa minnet från sommaren? Liseberg på halvårsdagen, I guess. Eller när jag var med familjen på kusten. 
21. senaste landet du besökte bortsett från sverige? Norge, herregud hemlängtan <////3 
22. när var du där? I våras.
23. är du rasist? Nej
24. har du helt svenskt ursprung? ja 
25. om nej, vart kommer du ifrån? 
26. föredrar du svenska eller utländska tjejer?/killar? Av att dömma av mina tidigare pojkvänner tror jag svenska.. Men vet inte.
27. ser du fram emot någonting just nu? Alltså kanske nästa tisdag :$
28. sköter du skolan? jodå 
29. vad hade du för betyg förra terminen? Err, 1 mvg, 1 ig, sen var de mesta vg :$
30. vad är det bästa du fått på ett prov? MVG :$$$
31. vilket ämne var det? Men jag minns inte :((
32. har du fått ig på ett prov? ja 
33. Har du spelat/spelar du i ett band? nej 
34. Anser du dig vara intelligent? I min klass är jag typ fetdum. Haha :((
35. vilken har vart den bästa tiden av ditt liv? Hoppas mitt liv blir bättre än det varit. kuk
37. har du mått jättedåligt psykiskt? ja 
39. har du haft sömnproblem? ja 
40. hur ofta gråter du? Har mens, gråter fan hela veckan!!!!!!!!!!!!!!!! Hahaha nej men kuk, vet inte. Mindre ofta än förut? :$
41. vad gör du när du mår dåligt? lyssnar på musik, sitter på mitt rum och är patetisk
42. vart vänder du dig för att prata när du mår dåligt? Err..
43. vill du ha tillbaka någon av dina ex? Alltså gud tror inte det, orkar inte vill inte
45. vilken skola går du på? Agneber
46. har du varit otrogen någon gång? nej 
47. har någon varit otrogen mot dig? inte vad jag vet 
48. är du stolt över dig själv? nej. 
49. vad får du ofta komplimanger för? mina långa ögonfransar.. wat
51. har du lätt att få folk att skratta? Jo, för det mesta
52. cider eller öl? cider 
54. har du några talanger? någon säkert :$
55. vet du om någon är kär i dig? Skulle inte direkt tro det :))))) 
56. är du bra kompis med ditt/dina syskon? JAG VET INTE KUK
58. vad står det i ditt senaste sms? - Ett fint sms jag inte tänker skriva ut här :$$ 
59. hur lång är du? 17*
60. Har du svarat ärligt? :$
 

It's the fall before the climb

Idag har jag strykt kläder och tittat på Lost och mått förjävligt. Riktigt förjävligt. 
 
 

I'm glad you came

Idag har jag och syster blivit lite småsjuka, inget vi valt själva såklart. Anyway, damsög hela huset, svimmade nästan på kuppen, men då kunde min moder ivarjefall inte klaga~
Sen har vi kollat färdigt på Avatar serien.. Så nu har jag inget liv fram till skolan börjar.. Vilket den gör om 2 veckor. Herregud, nej nej nej kom inte hit.

Sånt man hör

Dagens saliga blandning av arbetarmusik. började möblera runt ... jag vet inte när. Men nu är klockan över nio på kvällen och jag är klar? Slänger nog upp någon bild senare :$
 
 
 

Produktivitet

IDAAAAAAAG SKA JAG VARA PRODUKTIV. Vilket oftast betyder att jag ska göra om mitt rum. Vilket jag ska göra idag, och kanske klippa gräset med. Pffft.
När jag somnar står en ängel i min dörr precis som förr.

My universe will never be the same / The sun goes down

Kalaset hos mormor idag var mer än tråkigt. Bleh. Satt och såg på tv hela dagen, meeeh. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mot Ed!

Åh hej på er och sånt glatt trams! 
Varje dag som jag vaknar hör jag Os på tvn alldeles för högt och det har blivit väldigt tröttsamt. Härmed lovar jag migsjälv att jag aldrig ska delta i en Osgren i Os. Ok bra. 
Jag ska snart åka till Ed, fira mormor som fyller år på torsdag.. Tror kusin vitamin ska dit, hoppas. Kommer ju fan dö av tristess annars.. får nog ta med mitt ds ifall jag blir ensam.. 
 

Hela världen är så underbar, när man är korkad tom och glad

Tja, har just kommit hem efter att ha suttit två timmar på terminalen med Evelyn och bara pratat. Klockan är bara 14.16 nu och jag har verkligen ingen aning om vad jag ska kunna göra resten av dagen.. Kankse städa? Kankse spela pokemon eller ingenting. Åh, sommarlovet är lite trist ibland.
 
 

DREAM HOPE BELIEVE

Väcktes idag av att pappa ropade "ska vi åka och kolla på Lars Winnerbäck i Vänersborg idag?", något som fick mig att vakna och bli överlycklig så det var ju självklart att vi skulle det. Så det var ju planen, tills det att vi insåg att det var Björn Rosenström som spelade och att pappa hade läst fel.. haha :(( Men vi åkte till Vänersborg iallafall, kollade lite affärer och åt på en thairestaurang. Lite mysigt sådär, längesedan hela familjen åt ute tillsammans.. :))
 
(mer än vad jag ätit den senaste veckan sammanlagt alltså, trodde jag skulle explodera eller nåt)
 
Drog vidare till Trollhättan, åkte till Kusin vitamin och hennes mammas jobb, sen åkte vi vidare hem till dem när de slutat. Fikade och spelade något rörelsespel till xbox. Väldigt kul och rörande och sånt, inte lika kul att jag råkade bryta en nagel alldeles för långt in, haha, men det lagade vi med toalettpapper och nagellack! Så fint så!
 
 
Nu är klockan dock 23.43, jag har mer ont i magen än vad jag haft på någon månad och känner verkligen inte för att stanna uppe mycket längre. Hoppas ingen hade en sån trevlig dag som jag hade idag, hejdå!

RSS 2.0