Vill inte bli kär igen, tänker inte bli kär igen

Jag orkar inte det här, tänkte få ett avslut på det igår, blev bara ignorerad, som alltid. Herregud, jag vet inte ens vad jag ska säga längre. Har inget att säga längre, bara att jag är ledsen över att ingenting fungerar.
Bråkade med mamma förut, hon blev så arg så hon åkte iväg till jobbet tidigare för att slippa mig. Varför är jag en sådan underbar dotter? " :) " Ska på påsklunch hos släkten sedan med, snälla snälla snälla skjut mig.
Oh well, ska ut imorgon med Evelyn, kan bli kul. Ska supa bort allt.
 
 
 

Still into you

Tja, how you doin?
Igår var det ju Mortens, var lite folk mot vad det brukar, men hade trots det grymt roligt med alla, längesedan det var så roligt faktiskt. Så tack till Julia, Julia, Linn, Kevin, Daniel, Marcus, och alla de där andra snubbarna.. haha.
Idag var det inte lika skönt att gå upp ur sängen efter tre timmars sömn,, men whatever, åt thai med Elin, Malin och Maria idag, orka gröt liksom :sss Fett gott, bakis + matkoma, älskart.
Sedan suger väl typ känslor.
 
Hade roligt på gifyo innan vi drog ut igår, yeah.
 

Hej han förstår

Hatar allt.
 

Bapadapida

En ny vecka, åh va "härligt". Känner att det enda just nu är plugg och plugg och den stora frågan ifall man ska på mortens påonsdag eller inte.. Hahah! Nej men jag har seminarie imorgon, ska läsa lite mer än 40 sidor nu, orkar inte buhuu, Har pissont i ryggen också, perfa. Vill inte til fotokursne imorgon heller, tror fotouppgifter ska lämnas in imorgon och jag är ju långt ifrån klar.. Känns bra osv.
Ingne tummen upp här inte! Det enda bra med idag var väl att jag fick VG på ett no-prov jag fick tillbaka idag.. Sedan har vi vadslagning, får se vem som vinner. Ännu leder alla.. hm.

Nej.

Nu slutar jag försöka, jag orkar inte mer. :-)

Bara ett ord

Tror det är andra låten utav Håkan som jag tycker är bra. Eller ja, den här är underbar. 
 
 

Det kommer aldrig va över för mig

Vill ha vår, vill ha sol och värme, vill känna lukten av liljekonvalj och se knoppar på träden. Vill kunna ha strumpbyxor utan att frya ihjäl och vill kunna lägga undan vinterjackan. Vill kunna gå i converse utan att förfrysa tårna och vill börja gå barfota utomhus. Så snö, kyla, blåst och moln som täcker hela skyn, snälla ta ert pick och pack och försvinn härifrån. Låt våren komma hit nu.
 
 
Vaknade vid åtta hos Julia idag, var riktigt trött, men låg kvar i sängen och åt godis i någon timma. Jag, Elin och Julia hade filmkväll igår, Hollertz kunde inte gänga, det var synd. Vi såg snövit, och halva who framed Roger rabbit, för sedan drog Elin hem och vi började kolla på Nightmare before christmas. Men somnade totalt så fort jag lade mig ner i sängen, så trött efter att ha sprungit runt i Uddevalla och på Trollhättans resecentrum och Överby med Julia. Vi åkte till överby, för att äta hamburgare. Alltså hur, förstår inte hur vi kom på att dra dit ens. Men gud så gott det var! Anyway, har sprungit runt på Torp med familjen idag och kört bil, nu läser jag igenom min praktikanalys, det går åt helvete.

skriva skriva jobba

Tog sovmorgon imorse, orkade verkligen inte gå upp. :( Men yeah, hade filosofi och lunch, trevligt att sitta och rpata med tjejerna i klassen, som alltid! :d Men nu sitter jag, Malin, Juliorna och Karin och väntar på att körlektioner/mattelektioner ska börja.. såååå kul.. host.
Ska söka in till en körskola snart har jag bestämt mig för nu iaf, wooohooo!
 
 
 

Oh, wow

Nu får det faktsitk ta och sluta snöa så förbannat, sluta blåsa kan det också göra, usch. Har varit en rätt lugn dag idag, skoldagen avslutades med att just vår klass fick besök utav polisen. Och med dem följde filmteamet från "på liv och död", fick skriva på papper och sådant så till hösten är SP10E på tv, eller då upplösta 10E iaf.. buuhuh.
Blev lite häng på donken efteråt med Elin, lite mysigt sådär :$Nu ska jag väl försöka skriva klart alla analyser jag är försenad med :-) ciao!
 

I could be the one

 Ny älsklingslåten tror jag ;$$$
 
 
Sitter och syr kuddar till min soffa just nu, hittade ett himla fint tyg på ikea i lördags så yeah, känner mig riktigt duktigt. Har inte sytt sedan nian, så yeah, är fan stolt! :$ Himla skönt att vara ledig idag förövrigt, hih.

I wanna do bad things with you

 
Smått påverkad Jessica, right here.
 
Anyway, tjenna. Skriver filosofi-krönika just nu, förstår mig inte på det här med filosofi, det kommer bli en tuff kurs det här, jupp.. Anyway, så fort jag är klar med den ( den skulle varit inne i fredags men yolo swag titties osv., Cattis får förlåta, heh) så ska jag sätta ihop min nya datastol och typ, byta till mina nya gardiner osv., kommer bli fint.
Btw, True Blood säsong 4, all the feels. helvetesjävlaäcklesookie. Hon förtjänar ingen av dem, men hon kan få Bill för han suger så tar jag Eric, najs.

Ni får ingen bild idag babes

Hade riktigt roligt ute på Harry igår, träffade både Antigone och Linnea ifrån klassen, och Kevin kom och var med också. Tänka sig, haha! Mindre roligt att bussen inte kom så vi fick gå från skogslyckan o ner till centrum, ännu värre att man var kissenödig med. :-)

Oh well, åkte till Ikea idag, lite sått snurrig och öm i fötterna efter gårdagen, så det var ju lite halvt kul.. Fick i varje fall en himla massa saker! Som en ny datastol, efter sisådär 1,5 år efter att min förra gick av på mitten.. skönt. Sen fick jag gardiner och påslakan och ska sy kuddar o shit, kommer bli najs när jag renoverat rummet, fuck yeah! Men nu ska jag fan sova, godnatt äckel! :*
 
 

Ugh, Ina passerar.

Var duktigt och tog mig till skolan idag, yeaah! Fast hade tydligen sovmorgon, men w/e. Har jobbat med en filosofiuppgift som jag fick idag och som ska in idag. Ska skriva en krönika om vad som är meningen med livet.. Hur i hela ska det gå? Filosofi är inte min grej alltså..
Ska ut ikväll, hoppas det blir astråkigt osv. ( :) ), sen ska jag till ikea imorgon, naaajs.
 

fuck

Stannade hemma idag igen, orkar inte skolan. Kollat true blood hela dagen, är bitter osv.
 

Stay home

Vaknade upp imorse med en känsla av att något tryckte mot mitt huvud. Som när man är för djupt under vatten och ett tryck bildas i huvudet, ungefär så kändes det,exakt. Tog två migräntabletter och gick och la mig igen. Vaknade ungefär fyra timmar senare men huvudet gjorde fortfarande ont, så tog två tabletter till. Det snöar ute, åh vad hemskt.
 
alloallothere:

doodles

Tolfte mars, tre år senare.



Meh, redhead

 

yeah

Tjenna, färgade håret magohnyrött idag. Det blev väl, fint. I guess. (babe lyser på mitt hår och kolla extra noga så att det verkligen blev bra, och det blev det, yeah.)
Har kollat på tv och pluggat idag, så kom babe hit vid sju. Som vanligt en timme sent, you go guuurl! Har pratat och åkt bil, ringde Helena och pratade lite, yeah. Tankade två bilar, yeah. Yeah, yeah. Evelyn är dum i huvudet, yeah.
Beställde en ny balklännign i helgen med, yeah. Ska åka til Göteborg med babe med, ska kolla efter skor till balen och studenten, studentklänning och även gå ut, yeah. 
 

Mello i mitt hjärta

Mello är över, mitt "schlagerhjärta" läggs på hyllan i ett år och nu väntar jag i tio veckor på Eurovision, yeaah.
Robin Stjernberg vann, vilket är helt okej. AOOOU. När vinnaren antingen skulle bli Anton Ewald (dör så snygg), Yohio, och Robin så kände jag att jag inte brydde mig om vem som vann, eftersom alla är bra, men ingen av dem har någon chans att vinna Eurovision. ( för det är ju låtar som endast svenskar tycker om i stort sett?)
Mellanakten var dock helt underbar, måste bara nämna det. Men förstår inte grejen med att ta med Carola för att det var 30 år sedan honn vann. VEM BRYR SIG. (sprider hat, yeah.)
Oh well, ska spendera natten med att hänga på tumblr, det var ett tag sedan jag hade en sådan natt.


Vill så äckligt mycket

 
 

Kuk


yeayeah

Hej, här är vi. Vi är bra.
 
 
Besökte det nyöppnade burger king igår, det sög. Killen i kassan var supertrevlig, och det var väl det enda bra med det. Läget var totalt värdelöst, priserna var för höga och maten var inte ritkigt god den heller. Näe, donken in mah heart five evah!
Min kusin fick körkort igår med, grattis till henne!
 
Iallafall, vi har historia nu, jag är bitter. Trött och hungrig och less och vill bara hem och sova och äta. Men det går ju inte, fuck it.
OCH VART FAN ÄR SOLEN????

Mhm:


I was just standing in the shadow

Väntar på att Elin ska få hit sin rumpa och plugga naturkunskap med mig.
Är ett mirakel att jag tog mig upp ur sängen imorse, har aldrig velat stanna kvar i sängen så mycket som jag ville imorse, åh. Kroppen skriker efter några timmars sömn till, snälla.
 
http://stream2.gifyo.com/pictures/1008/large/0b8c13284ff3026d21d56f9f259c201c-644737082.gif

Don't let this mistake go to waste

Tjaaa.
I fredags blev det jag som fick åka buss och tåg i 4,5 timma istället för tönten, men det är lugnt, hade en så fin helg så det är helt okej. Hade det mysigt och roligt och allt sånt bra, fick massor med choklad med, så nu kommer jag bli beroende utav dem troligen. Fan. :(
Sverige suger förörigt, svenskars musiksmak åtminstone. Typ. Litegranna.
Nu måste jag plugga inför naturkunskapsprovet jag har imorgon, haha, känner mest för att bara åka tillbaka till Karlsborg, jävla skit. :)))))
 

RSS 2.0