Jag sitter & skriver & du gör annat men jag vet att du lyssnar på mig

Lyssnar på igenom varje låt av Melissa Horn som finns på Spotify så många gånger så jag inte har några låtar kvar att lyssna på längre, aningen självmordsbenägen. Känner för att bara gå ut, gå till Jimmy eller nåt, skulle jag inte haft en maktkamp i huvudet och en dödlig smärta i magen skulle jag nog ha gjort det med. Min mamma har typ, börjat städa mitt rum, eller hon har flyttat ut skrivbordet och min teve till mitten av rummet, och klätt av min säng dess sänglakan, så vette fan vad jag ska sova i inatt. Om jag får någon sömn inatt det vill säga.. Låg vaken tills klockan var alldeles för mycket, sedan sov jag en kort stund och vaknade upp av mardrömmar och magsmärtor, så fick ligga vaken och pinas ett tag till.  Tänkte lägga upp en bild på halsbandet jag fick från Johanna idag, som hon köpte till mig när hon var i England för någon vecka sen, men lägger nog upp bild imorgon, orkar verkligen inte nu. Sucks.
lovequotesrus:  Photo Courtesy: renova-do

Right in every sorrow, and every new dawn. Cause I adore you

Skriver om Columbus, lyssnar på Alfons Åberg ljudböcker och på Markoolio med lille Åberg själv.
Har inte längre några lörhurar, då de gick sönder det första som hände imorse, en aning självmordsbenägen.. <//3

Måste lämna gräddhyllan bakom mig!

Hejhejhej, när man inte mår bra och har tjejveckan måste man ta det lugnt! Väldigt jävla lugnt när man har sådär ont som jag har ivarjefall, fuu. Så har sett på en himla bästa bra film med syrran! Going the distance heter den, påminer en hel del om mitt egna kärleksliv, till viss del, haha. :) Plus att den var väldigt underhållande, höga skrattattacker och pinsamheter x)
Nu blir det att se på Mulan 2 som går på tv'n med, hehe, äta middag och färga håret sen.. Undrar hur det blir? :o

And when you lie it's just like when you smile

Ungefär vad jar har köpt under helgen än så länge, plus lite mer. Har kollat på ett antal filmer med hela familjen och farmor under dagen, medans jag försökt börja skriva om Colombus till historia uppsatsen. Går inte riktigt bra, men åh, måste göras ändå. :)
Ripped Yellow
Bubbleroom / H Multi-bh Ljus turkos på Bubbleroom.se

Tips? Need help!!!!!!!!!!!! :)

Bör kanske fundera på att införskaffa bättre smyckes förvaring? Känns som det vore en bra ide.. ?
Glasskål jag fått av mamma som är fylld med alla armband jag äger..

 

Liten söt burk, överfylld med ringar ( ringarna svämmar över och får inte plats </3)

En gammal plast.. rektangulärlåda med nästan alla örhängen i.. Jätte snyggt liksom.
Någon som vet någon bra sida/affär där dom säljer förvaring för smycken ? :)))

Supposed to feel relaxed, suppose we can't pretend to be

Det är Lördag, skulle känns skönt om jag inte hade ett flertal uppsatser att panik-skriva klart.. ? Dock började pappa prata om att vi möjligen åker och bowlar eller så senare? Hoppas~! (Lite roligt borde man få ha, eller?) Uhuu.. färga håret och sätta upp en ny spegel i mitt rum, samt städa rummet ska man också göra under helgen, I mean, hur ska jag hinna? <///3 Synd om mig. Och eh, hihi, 1 månad med finaste, igen. C: ♥

Just nu; vill jag leeeeva

Just nu sitter vi på konfliktlösningen, det suger sådär riktigt mycket för att jag orkar inte med det. :(( Ska skriva en uppsats på minst 5 sidor om en konflikt mellan en vuxen o en tonårging, och eh. Ja. Herreguuud, detta går nog brabrabra. Donken efter skolan med några för att äta upp stressen o känna att man mår lite bra för att sedan få ångest över att man redan är onyttig på sin "jag ska sluta vara onyttig-vecka".. Bra Jessica, bra.
Varför är mitt hår så jävkla pissäckligto fult o jobbigt o bleh, färga håret snart eller så rakar jag av det och köper peruk.

Jag måste göra någonting med händerna!!

Den siste mohiwkanen är snart död, pfft.sitter i källaren, Hollertz håller tal om hur snabba vi ska var sen för att hinna ära mat utan att komma försent till Erics lektion.. Elin är lagom normal med Mr. Stång balanserandes på huvudet. Fint. Julia gnuggar en bok och blir upphetsad eller något. Mitt huvud värker och jag vill heeeeeeeeeeem. Puss.

So I refuse to wait another second without you

And it was like this, mattelektionen där Julia påpekar hur dålig jag är på matte och att man borde filma mig när jag inte förstår vad Elin pratar om när hon förklarar hur ...det vi jobbar med funkar. Am I best or what? Engelska sög ju, gjorde ingenting, snodde enbart Elin's iphone hipp som happ. Tihi. 4 veckor med min pojkvän idag, fniss, lycklig. Pepparkakor till lunch är ju gott.. kinesiska prov är inte särskilt gott när man inte pluggat och ska översätta kinestecken till svenska, typ skjut mig med ett hagelgevär eller dylikt. Sen fick man dock reda på att hälsopedagogiken var inställd, älskade livet lite just då. Sen typ, diskussion med Hollertz, Elin o Julia om hur man gör o blah blah, gick runt o såg på Elin söka sommarjobb, drog in en snabbis på Åhlens och letade efter något som inte fanns. Fuck life. Gick till bussen, som tydligen hade åkt iväg typ 10 minuter innan den skulle.. fml. Väntade 50 minuter på nästa buss ändåååsåååå. Äter mackor och bananer som in i helvete i min säng just nu, tjock much? Bör börja skriva uppsatserna, orkar verkligen inte. Tur att man har en pojkvän som hotar med skumma saker om man inte pluggar, får ändå lite motivation att plugga liksom..?

Saker jag inte orkar med alls just nu :


Oh you nästyyyyy.

Bilder på det jag köpte igår på Torp..
Ledig från skolan idag, och gud vad det behövdes känner jag, sova ut o sådär. Slippa gå ut i snön<333333
Kkollar på TrueBlood säsong 4 på teve, fattar inte ett skit? Måste köpa säsong 3 snart.. (När fan blev Sookie en sådan vampyrslampa?) :( Bleh, plugga kinesiska och skriva konfliktlösning borde också göras, orkar inte riktigt med det dock.

Better late than never, better never than without you.

Kommer bli fett pank nästa månad, kommer troligen vara värt det? Tihi. Kläder, presenter, fritidskort biljetter och skit. (och donken x antal gånger :$ ) Fuck yeeah.
Sitter nu med Alexandra i bibblan, kollar tumblr o lyssnar på Glee låtar ungefär. Och kollar upp kläder som jag klart ska köpa :$  Har en lektion kvar, då ska vi ha ett förhör på en hel bok, och fika fika fikaaaa, riktigt klassmys tydligen. Sen ska jag möta upp Reno, så ska vi ut till torp och bränna pengar C;  Undrar hur det kommer gå med ett vänsterknä som svider för varje steg o som typ blöder genom plåster.. ? SMÄRTA! :)))


baibai

Blööööööööööööörgh.
Sitter i Johans nya rum, och sådärrr. Rätt fint. c: Vi ska åka till Karlstad om typ, eh, en liten stund, ska gå på några lokalband som spelar och sen vid sex-tiden går vi på bio, höhö :D Blir säkert kul. I hopeeeeeeeeeeee.
bild från när han var hos mig, hihi.

Varför har du hjälm på dig? Det var varmt ute..

Drog till Maggan, hade konfliktlösning o såg klart på filmen om Gandhi snubben, diskuterade lite grann med folk o sen typ, tog man bussen hem. Värt? Njääääääääääää.  Oh weeeeeeell.  Nu är klockan 14.56, och typ, jag åker från Mellerud 16.23 till Karlstad c: Men har lite tråkigt just nu.. eller ah, pappa kommer om typ en halvtimme, och sen åker vi typ. Heerp. Helt plötsligt är klocna 15.11, och jag börjar känna att jag glömt att packa saker o att jag inte tagit hand om disken som mamma bad mig, whops!

But behind the scenes he means the world to me

And hello world!
Err jaa, första lektionen idag var historia, skrev prov, uhuu. Ingen aning hur det gick, svarade på allt o sådär så det blir iallafall godkänt tror jag c: Wohopidoo~! Fick ju dock skrivkramp i handleden efter första frågan haha, det sög </3
På svenskan läste vi boken om fanatismen.. eller aahh.. läste.. ( låter bilderna tala för denna fina effektiva svenska lektion )
Stressade inte till maten som man bör på torsdagar, sedan stressa till den skönaste lektionen på dagen, psykologi B med värmlänningen Eric.. Troligen min nya favoritlärare? Stackars Nicklas, shit pommfrites! Höhö, diskuterade vad som är normalt och pekade ut vem som är vem på bilderna i den nya boken..
( Den berömde favoriten tight-ass Johan, Victor, Elin och Jag, Julia och Julia )
Konfliktslösning där man fortsatte se på en film om Gandhi, och typ fick träsmak i rumpan av den hårda stolen.  :'(( Men sen drog man till sinclair o träffade Lisa, satt o vänta på Elin o Julia, sen satt vi där o spelade in förträffligt bra videor o sådär, Elin drog o vi satt där ett tag till, sen gick vi till kicks där jag köpte en ny parfym (kan dock inte avgöra om den luktar gott..? )  Sen donken, eheee.

Ohohohoh, ohohohooohoh


Sen är det ju faktistk 3 veckor med finaste Johan idag såatteh, gulligt!

Swooooooooooosch, it gets harder and harder!

And i'm like hello hello hello yellow!
Försovde mig typ imorse, lyckades sova på ett märkligt  men bekvämt sätt i bussen, jobbade superduper mycket på mattelektionen med Elin, fett stolt actually! Pluggade lite smått på hälsopedagogiken på engelskan, sen typ, åt jag lunch.. Kinesiskalektion, där läraren gick igenom en hel drös med viktiga grejer och saker och hur man säger saker, fast jag lyssnade inte på någonting i stort sett, satt och hade tankarna på annat håll medans jag tittade ner på mitt tomma papper framför mig och hoppades på att hon inte skulle ropa mitt namn och be mig svara på någon fråga. (Vilket hon lyckligtsvis inte gjorde, win.) Mådde sedan inte alls bra när jag lämnade salen, mådde ännu sämre när jag går in i nästa lektionssal och förstår att vi ska ha prov i hälsopedagogiken efter allt ( Var typ säker på att det skullw skjutas upp en vecka och hade därför inte pluggat..skit ) Är lagom fånig och överkänslig och börjar gråta när jag inser att jag inte ens kan svara på första frågan, eller ens förstå den. Gissade smått o gott på några frågor och skrev ett kort hot om att jag tar livet av mig om jag inte får göra om provet till dumma tant-läraren. ♥ Rusade till bussen ( fortfarande typ snyftande? the fuck asså) och typ ja, blev lite glad när jag kom hem och såg hur snyggt mitt badrum har blivit, nu är det fääääääääääärdigt!!!!!!!!!!♥ Det är så himla fint, hihi, ska nog bo där inne ett litet tag, för att liksom fira att vi har ett helt fint badrum igen!! :D

(Bollarna brevid handfatet är lamporna som pappa höll på att greja med när jag smög mig på med kameran.. (a) )

Soooool

Tjenna! Sitter på ett drop in solarium just nu med Hollertz, hon ligger o steker o jag väntar, fick ju sola först.. Men blev inte så brun, snyyyyft. Åker hem on cirkus trettio minuter, blir hårdplugg ikväll... Fml.


En smör med macka och ost! (Fast Norge har inget smör.. )

Ni lei ma? Bu lei.
Hej och den som inte förstår den där texten kan inte kinesiska. :) Sitter här nu, i kinesiska salen, och tja, lyssnar på Tina från Kina.  Antonia har inga kompisar..
Usch, har fått veta att jag har ytterligare ett läxförhör den här veckan.. FML!!!!!!!!11!11!11!! :((( hahhaa.. Kommer sova bort hela helgen i Värmland tror jag.. (a)

Baby pull me close

THIS.

Cause you'r bringing me in and now you'r kicking me out again

Heheheheeej. [ fint att jag börjar inlägget med ett litet internskämt yeea ]
Lyckades bara sova till drygt 11 eller något idag, OH WHY? Kunde lätt sovit mycket längre och sådär.. Men aja, blir väl mer gjort idag då!
Tanken var den att jag ikväll någongång skulle åka till Julia och Lisa,  på fest jättelångtbort!! Fast jag känner lite såhär, att jag har alldeles för mycket läxor och uppsatser och prov att göra, att jag inte har tid att ha kul just nu idag..? Såatteh ja, får väl tänka lite snabbt, men vettefan hur man gör nu..  Can I get you'r lips to speak my name?




It's guy love between two guys!

Fredag 13, vanligen min turdag? Typ, nästan idag med. Inte helt dock, ehee. Fast jo, fick prata med söte i telefon, så lite turdag är det c: Ska väl ta och lägga mig, snart, även fast klockan inte är tolv än, men är så fett trött, och kommer ju inte få sova särskilt mycket imorgon natt troligen.. Såatteh, natti!

I'm standing there, on a balcony in the summer air.

Klockan är 06.36, jag sitter på min säng och lyssnar på turn the tide, borde typ gå och borsta tänderna och börja klä på mig ytterkläderna snart, men är sirius (hah) så trött att jag knappt orkar hålla ögonen öppna känns det som.. Tur att man bara har en lektion idag då, konfliktlösning~ Inte lika kul är ju att man inte hade tid att göra den där uppsatsen, ehe.. Men ah, ska simma efter skolan idag, najs! Fast får göra det själv, för att Reno som jag brukar simma med är förkyld.. Bajs. Aja, öh. Eh, jag är fett törstig, så ska gå o dricka o sånt nu. Puss o smek fingerlek ♥
Tumblr_lxq067p1kn1qcsjiso1_500_large

Jag kan vara mer än nog för dig, hur mycket plats får jag ta

Ligger halvt nerbäddad i min säng, lyssnar på Jag hoppar och trampar på ditt hjärta på repeat och hör Elin säga tutte varannan minut ungefär. Äter min påse cheezballz fast jag snart ska äta middag, fast det, spelar typ ingen roll. Försöker plugga, men det är svårt när man varken har anteckningar eller sidorna i boken inför provet, så istället för att träna på hälsopedagogiken får jag väl skriva på uppsatsen i kinesiskan och läsa min bok i engelskan. [ Känner att allt jag skriver om, handlar om mitt skolarbete? Och det är ju, kul.. ]
Vår snickargubbe som gör vårt badrum har gjort fel med kaklet på väggen, känner lite hat för honom just nu, för att ja, han gör att det tar längre tid innan vi får ett badrum, NOT COOL BRUH.

I know you love me, I know you care!

Och nu har jag slutat skolan, skönt! Fast, måste vänta i ungefär 30 minuter, på min morsa, ska åka bil hem med henne! Så har fett tråk nu.. :((( Blir att plugga hälsopedagogik, läsa engelska bok, och läsa på om konfliktlösningen, ska tydligen skriva en uppsats om de nu med.. ? :( FML. OCH SOVA TIDIGT INATT, trodde verkligen att jag inte skulle kunna lämna min säng imorse..

It's such a wonderful surprise

Och nu är det sådär, att du är den som gör mig riktigt glad när jag behöver det. Och du är den som alltid finns i mina tankar. Även fast du är en total scrubs-nörd så är du ändå finast för mig. [Feeeeeeeeett fag] OCH SE FAN TILL ATT BLI FRISK NU FÖR ATT ANNARS BLIR JAG TYP LEDSEN PÅ DIG. ♥

We have a tea-bag situation,when you suck his balls. Or drink tea.

Tror dagen började rätt bra, minus det där med att jag knappt orkade resa mig ur sängen för att jag var så trött. Lol. När mitt brustna hjärta blöder, du grät i stora floder nu simmar du i land, du lät mig drunkna i mina tårar. Fick en hel del information om matte C och engelska C på morgonens mattelektion, kommer troligen välja att läsa engelska C, bara för att få de där, 0,5.. Möjligen..
Engelska lektionen sög ju lite, fast förhöret gick nog rätt bra, tror jag kanske kan få rätt på alla utom en glosa ändå, hurrrra! Soppan till lunch var inte så god, däremot var mackorna det..
Kinesiska, förhör, fick 18 av 20 rätt, fuck yeah, fett nöjd för att inte ha pluggat typ. c: Firades med en me gusta gubbe, som blev något mera utvecklad.. av typ Antonia o  mig..


Och eh, därefter slutade jag, mötte upp Elin, Julia, Hollertz och Marinda. Drog till torp, köpte lite grejer, ett linne o en ring. Inget var något jag skulle ha egentligen, men ah, fanns inget snyggt som jag ville ha. Gick runt inne på torp, when suddenly, att andas gjorde jätte ont och ett enormt tryck i bröst och halsen uppstod. Fick typ, sluta andas.  Så det blev typ, som de blev. Donken, där gick allt typ, åt helvete. Skitliv.  Gå runt på torps parkeringsplats o fram o tillbaka utan mobil i ensam o missa bussen och må sådär lagom (inte)najs.
Ta en senare buss och springer med de andra tre från bussen till kommunalrådet, på sisådär 10 sekunder!!! (Och gissa vem som var riktigt död pga dålig kondis när vi kom fram? Jo typ alla fyra..) Fett najs att få stå up allra längst bak i salen med två lärare ändå..
Fick springa med Malin 2 minuter i halv 7 för att hinna med bussen, vilket vi gjorde, NAJS. Social stund medMAlin och Antonia, och typ, yupp.

Nu är klockan 23.15, filmen jag har kollat på under kvällen är slut så nu borde jag gå o lägga mig, eftersom det är vad jag lovade mig själv imorse när jag tvingade upp migsjälv från mitt varma himmelrike.

No reason

Hej vill bara säga att just idag är livet en aning värdelös. Alla är sura på alla och ja, det är inte direkt kul.. Någon *host* häller vatten i huvudet på mig och bläh. Skulle haft psykologi B för första gången men ingen lärare dök upp, alltså över en timmes väntan på att ha dans på idrotten men andra klasser, hurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrra. Både kinesiska och engelska glosor till imorgon, näääajs.
Vill bara hem o sova och typ, bleh.

Saknaden sen du försvann känner mig halv, saknar dig, saknar vår lek

Woah woah woah, känner ni ruset? CUZ I DON'T. Är så fett fucking trött idag. Uschuschusch, haft samhällskunskap B, började läsa vår bok om fanatiker o så, helt okej intressant. Woouooou. Men nu sitter jag, Julia och Elin i källaren,( maria o malin dissa just..) och Hollertz drog hem o bytte skojävlar.. :s
Och ja, vi taggar inte att ha engelska om ett litet tag, Per kommer skälla ut hela klassen troligen, för ingen har läst ut boken under lovet ( fast det var rätt självklart att ingen skulle.. :$)


Roligt man kan ha~


Back to school...

Och nu är jag tillbaka. I skolan alltså, herregud. Har ju inte direkt saknat stället kan jag säga, men att gå upp klockan 06.00 och sådär gick ju förvånansvärt bra faktiskt.. Men nu tänker jag såhär, klockan är 08.14, och where the fuck är folket? Enbart jag och Rachel här, så typ, ah. Kom hit någon? ;$<3
Hör rösten till människan jag inte tål, och känner för att gå härifrån, fast det går ju inte....
10 minuter senare sitter man i klassrummet och pratar med Julia, Hollerts, Maria och Elin, om typ. Saker som hänt på lovet, det är trevligt och sådär, och nu ska vi börja skriva av Niklas's evighetslånga powerpoints igen.. Baaaaaaaaaaai.

This is our final scene / I've droped the mask

Lite plugg har det knappast blivit idag, trots all stress över att det måste bli klart, men efter ett övertygande sms om att hela klassen troligen inte kommer vara klara med diverse grejer, så kändes det inte sådär superviktigt att läsa klart en bok längre.  Eller nåt, fattaru?
Min farmor vill sno min pojkvän, känns helt okej..? Ehe.

NEVER STOP DREAMING

Och ja, nu är jag själv. Johan har varit här sedan i Måndags, och vi har haft det, enligt mig, o enligt han med tror jag, supermysigt och roligt och bra. Helt bra bara, saknar honom. Vi har sett på Trassel och på Eldorado, Elisabethtown och spelat super mario. Gosat och varit på dubbedejt med Wesker och Reno, åt kinamat och beställde säkert fem korgar med räkchips med dom, spelade Tp och såg på skräckfilmer, samt köpte någon hink med godis från hemmakväll med. Blev tvingade att följa med min familj på ett dop idag, vilket var rätt segt.. Sovde någon timma när vi kom hem, sen åkte Johan hem. :( Så nu blev det ju det där med att ha ogjord läxa o olästa engelskaböcker som måste läsas innan Tisdag, som förstör min sista lediga dag imorgon. Börjar skola på Måndag, efter tre veckor utan skola.. fml.



I try to tell you but I always hide. / I don't know what to say, but -

Och nu mår typ, nästan bra igen! Helt sjukt ja..
Och vet ni vad? När jag vaknade imorse o skulle gå på toa, gud gissa om man fick en hjärtattack? Hela vårt badrum är utrivet, golvet är borta och ingen toalett eller dusch.. Yeeeaah.. Så blev att kila över till grannen med lillasystern, Tihi. Snälla grannar man har ivarjefall! :)) Fast herregud, vad hemskt this is. Kom nyligen hem från farmor, för dit får vi gå för att duscha nu i ett par veckor.. kul.
Ska köra bil till Mellerud om någon timma, fniss.

VI KOMMER DÖ I ÅR, WOHO!


RSS 2.0