Loreen?

Tja, idag har jag skaffat mig en lugg igen. En mycket rak sådan med. Vet dock inte om det är fult att jag ser ut som Loreen eller att jag bara ser komisk ut? Jisses..
Är förresten nära att få mig den där sablans iphonen jag velat ha i över ett år nu, verkar som föräldrarna känner att de bör vara extra snälla mot mig just nu, av just den där jobbiga anlednigen. Eller är det bara min inbillning?
 
 

Kantareller och statusuppdatering.

Tja, var nyss ute med pappa i skogen i ungefär 70 minuter och plockade kantareller. Fick ungefär 3 kg tillsammns.. Mamma kommer få rensa allt ikväll, haha stackars henne! :((
Och igår blev man singel igen.

bilder från igår

Tja. Uddevallakalaset igår var verkligen ingen höjdare, hah. Blev lite bilder ivarjefall, men inte något att hurra för direkt :(( Jaja, de va kul att träffa tjejerna!  Kom hem halv 4 inatt, så är rätt trött idag.. haaah.. 
 

Jag vill jag vill jag vill jag vill

Typ hahah hej, regnet öser ner och jag sitter och väntar på att tiden ska gå och gå och gå men den vill inte gå. 
Lyssnar på sountracket till hela sagaon om ringen trilogin, har lyssnat i 1 timma och 17 minuter, har kvar ungefär 2 timmar och 20 minuter.. hah.. lagom tills jag ska gå till bussen ju! 
 

All was golden when the day met the night

Och just idag har solen gått och dött verkar det som. Idag när i stort sett alla ska till Uddevalla. Hahha vad dåligt :(( Blir att ta varma kläder och paraply med sig! :D Och öh, jupp.
 
 

Os-invigningen

Kollar på den, säkert som många andra. Har uppfattat den både som Lord of the rings, vad i helvete är det här, fan vad fult, åh fin musik etc etc.. vet inte om den är bra eller kaos.

En gif säger allt ibland.

fuckingbrutal:

pretty much me all the time

sommarblogging..

Hahah, detta med att blogga på sommaren går verkligen bara inte! :(( IDag är väl första dagen då det är SOL och fint på länge, så syster och jag har både badat i poolen och solat :D Gött.
Vad håller ni andra på med på sommaren? :D

Hej jag hatar sånt här.


ULLARED

Bah tja! Igår, tidigt på morgonen åkte min familj till Ullared, kände peppen liksom. Så himla stort, fast än 
då inte.. hm.. jaja. Vi sov över i en stuga på deras lilla campingby, lite halvtmysigt, spelade pokémon och mådde lite dåligt, men spelar roll nu. :D
Nu kommer bara en jävla massa bilder på det jag köpte, vill ärligt inte veta hur mycket pengar jag slösat, vet att det är över 800 hur som helst.. aj mitt hjärta.. :(((( 
sämst kvalite på bilderna med, fint. :))))))
 

peppen^!

Tjaaabaa, åkte på en liten roadtripp till Mellerud idag, planen var att gå på någon auktion men vi hittade den inte så vi åkte och kollade på husbilar istället. Himla kul! Blev nästan impuls att vi hyrde en .. :/ Men nu har vi bokat en stuga i gekås över helgen i varjefall, woho! Har velat åka till Ullared hur länge som helst :DD Så blir ju ingen weekend med husbilen.. aja :))

Hej snälla någon ge mig? :)))))))


Nej jag är inte död, kanske lite medvetslös

Igår kom jag hem efter att ha spenderat sex väldigt mysiga dagar med min älskling. Sett på sagan om ringen filmerna, träffat Philip och Emma, shoppat och ätit chockladpudding, himla mys. Köpte mig ovanligt mycket också, insåg att jag fått pengar på kortet trots allt av lilla mamma så jag blev väldigt glaad. 
Men idag sliter jag här hemma, min lilla syster fyller 14 imorgon så det gäller att baka både tårta och laga mat och städa altanen. men det blir nog bra. ( minus det att jag råkat få superlim över båda mina händer och inte får bort det <33333 ) 
 
Något litet som införskaffades när jag var i Karlstad med hjärtat.
Något litet som införskaffades när jag var i Karlstad med hjärtat.
Något litet som införskaffades när jag var i Karlstad med hjärtat.
Något litet som införskaffades när jag var i Karlstad med hjärtat.

Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Så, idag har jag kört mucho mucho. Fram och tillbaka till Grebbestad, och lite därimellan. Har fått mig lite saker, en tjocktröja, en ny väska och en blus ( som kanske inte var så fin egentligen? :((( ) Men jaja, myste även på bergskanten vid en sten och snäckstrand. Fiint! Plockade en halv påse snäckor, ska tvätta och soltorka dem från smuts och sen ska jag allt dekorera en himla massa med dom, kommer bli så fint så fint! Och imorgon drar jag till Värmland några dagar, wihi!
 
 

Nolife

Skulle ju vara med Evelyn idag, men hon har ju gått och blivbit förkyld så det blev ju inget med det, buhu. Så kommer nog sitta hemma idag igen, spela sims 3 och måla huset kanske. INTRESSANT.

Uhhg..

Seriöst, vet inte vad som var fel inatt. Låg och försökte sova i flera timmar, men det gick bara inte. Var spänd och nervös och bara blä, mådde inte alls bra. Ska gå upp snart, äta ägg och duscha. Ciao!

Lite kort om min tid

Hejhej, sommarov är ju skönt och sådär ja. Igår var hela familjen + farmor och hälsade på kusinerna på campingen Solvik. Mys och trevligt, trots det där lila sims-abstinensen jag fick utstå. (har ju gått och blivit lite nerkärad i sims 3 :$)
Just nu tvingas jag i princip att ringa till kommunen och fråga om sommarjobb.. Uuuuhh.. Vet inte om jag vill längre, njuter av den frihet jag har liksom.. (a) Ska snart gå ut och hjälpa syster med att måla klart vårt vedskjul med. Kommer vara färg över hela mig! Vädret är ju iallafall fint så ska fan inte klaga på att det är jobbigt. ( bvtw, har kommit in i en äta-ägg-hela-tiden period.)

Lite snabbt liksom

Hej, regnet faller ner som bara den, Johan for hem igar och idag ska jag fara till Julia i Hunnebostrand, ska se Ice age 4  pa bio med ett par kompisar! ;D mys! 
 

RSS 2.0