Haha lippan<3

Gårdagen var väldigt bra, var på möte åp Utvecklingscentrumet, fick höra massa infor och sådant, ska dit på Tisdag igen. Måste höra med min handläggare om jag får reseersättning för detta asså.. (förövrigt har min handläggare instagram, tar 120 kg i bänkpress, har en son på 12 kg och en söt rumpa. Har inte kollat upp hans fb nejnej.) 
Hängde med Helena och Sofia i affären Helena jobba i, Helena kommer på den bra idén att dra till Lipz ikväll eftersom Paradise Hotel var där. (o jag som inte sett ett enda avsnitt haha!) Så drog hem medan hon försökte fgixa chaffis, var ganska stressande. Billy var snäll och kom förbi med mitt flak med som jag köpt av honom och pratade med honom kanske 30 minuter, trevligt! 
Blev sedan hämtade av Helena och fixade sminket hemma hos henne, och fick skjuts till Mellerud sen. 
Mötte upp Jessica vid busshållplatsen, åkte buss till Lipz och mötte Harui och hans kompisar på bussen. Och Helena tror att Trollhättan är Sveriges huvudstad. (Vi är i samma huvudstad som Paradise Hotel deltagarna nu!!!! - Helena) Behöver jag säga mer haha.. Ett gott skratt fick vi iallafall!
Hade astrevligt inne på Lipz, dansade och lärde känna nytt folk, himla skoj! Synd att kvällen tog slut typ haha. 
 

jaaa...

Igår var jag och gjorde pricktest på sjukhuset, var inte allergisk mot något som tur var. Istället började de fundera på om jag ärvt en släktsjukdom, haha. Struma eller vad det hette, ska tillbaka till sjukhuset imorgon och ta blodprover och sådant. Hurra hurra. Hade hellre varit allergisk???? Eller åtminstone få veta vad det är för fel på mig för jag är så less åååh
Idag ska jag till Bengtsfors, gå på möten hos mina arbetshandläggare och sådant mys. Ska även hänga med Helena innan och kankse lite efter eftersom hon jobbar idag, lägligt alltså! 

Idag hatar jag mitt hår. Så usch, luggen hatar mig. Dessutom fryser jag så in i helvete. Idag är ingen bra dag.

 


yäh update yäh

 
Imorgon ska jag upp tidigt, herregud ja. Har ett personligt möte klockan 9 i Bengtsfors, och ett möte till klockan 13. Kommer avlida av tristess. Hade jag haft möten på torsdagar hade jag iallafall kunnat traska bort och hänga med Helena på hennes "jobb". 
 
Har förmodligen utvecklat hundallergi samt kvalsterallergi, märker skillnaden på min andning och känseln i halsen. MMMHMM härligt, drömmen om att skaffa en mops försvinner. 

Såg typ ut såhär i helgen aha. 
 

På begäran typ

Jag har varit spontan och gjort någon slags ombre på håret. Nederdelen av mitt hår är iallafall svart nu. Ser ganska snyggt ut med. 
Hihi. Blev svart överallt, så snyggt. 
 
 
Öh och ja. I fredags åkte jag till Bengtsfors Utvecklingscentrum och var på ett nästan 2 timmar långt möte om min arbetslöshet och grejer. Ska dit på måndag igen, ett möte kl 9 och ett möte kl 13. Döda mig, har ingen aning om vad jag ska göra i minst 3 timmar. Tar väl med och läser femte boken i Vampire Academy serien antar jag. (asbra serie, just so you know asså.
 
Min andnig/hals har inte blivit bättre ännu, jag lånar min systers speciella kvalsterlakan och grejer, märkte att andningen kändes lite bättre, men ibland slår det bara till och halsen känns helt sträv och retlig och jag börjar hosta och shit. Så trött på det. Ska på sticktest den 26, längtar. 
 

ser lite sån där ut

 
Antingen har jag åkt på den knäppaste förkylningen ever, eller så har jag blivit allergisk mot någonting. Alternativt kvalsterallergi. Eller katthår. Hoppas innerligt på att det är den konstigaste förkylningen ever. Men morsan fixade nyss til för pricktest den 26, fast dit är det ju evighet så eh. 

Har lekt cool_kid_94 på gifyo och ska snart bege mig till busshelvetet och dra till lilla Ullis. hihi, är så bra på smeknamn för städer. Ska möta upp Julia och Lisa och dra till Sinclair för att se Steph's dansföreställning te projektarbetet. WE ARE THE BEST SUPPORT asså. 
 

dagen utan luft

Igår natt fick jag svårt att andas, halsen känndes svullen och slemmig och min starkaste astmamedicin gjorde ingen verkan alls. (och den brukar göra underverk haha..
Var likadant när jag vaknade idag, kändes tugnt att andas och kunde inte andas genom munnen alls.  Fick lite värk i bröstet en stund med men det försvann dock. Sjukhuset hade ingen tid så jag struntade i att åka dit och bestämde att om det blev värre skulle jag ändå åka dit. 
Så som planerat åkte jag, Evelyn och Helena till Mellerud och hämta Marcus, där vi hade tänkt bowla men eftersom vi missat (hehe, helena ;) ) att kolla upp om det fanns någon ledig bana spenderade vi större delen av kvällen att sitta i bilen och sjunga gamla låtar och skratta och åka runt i bilen. Åt även kebabtallrik o så innan vi drog hem igen. I Mellerud hade jag inte svårt att andas, det blev lättare väldigt fort, men nu när jag är inne på mitt rum känns det tungt igen och det känns lite sådär.. Far ska kolla upp om vi har mögel under huset o så.. Well well. Nu ska jag sova, hade! 
 
 

Idag

Vaknade jag 13.25, åt frukost och fixade mig, och lite efter 3 for jag iväg hem till Helena. Såg på när hon färgade håret och så, sen drog vi till Mellerud efter 5, spelade bowling och hängde lite hos Marcus. Sen när man fixat sig liiite till drog vi till Stinsen, någon ungdomsgård. Satt och pratade med Helena mest, i slutet körde vi dock en mer social variant av sannig eller sanning och sånt. Trevlig dag iallafall! 
  
 

RSS 2.0