Dom har rivit våra gator bränt ner lekplatsen

Hej och hå, ungefär. Erhm.
Sovde hos Hollerts inatt igen, kändes lite sådär att dom andra tre dock var lediga idag så jag var den enda som behövde gå iväg till skolan.. Men dom var snälla och gick upp och höll mig sällskap klockan 7 på morgonen i varje fall! ♥ Färgglade ett rum för femte gången, prata med Jenny och Julia och sådär, trevligt som tusan! Sen så var det bussen hem och sen har jag varit så jävla grymt dutkigt. Hängt ut tvätt och pratat med grannar, damsugit hela huset och hängt in rena kläder i garderoben! Stolt. Men måste gå och duscha snart, fixa iordning mig och så för vi ska till Mellerud senare, hämta Johan och handla på Bloms verkar det som. Förövrigt suger min dator.

I WILL SURVIVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Och nu är klockan 08.04, jag är klar och redo att gå till skolan, men det är ju bara jag. Elin, Julia och Julia klär på sig eller sminkar sig, borstar tänderna eller dansar till I will survive.. Well. ja. DET ÄR FREDAG IMORGON. Kändes som att det var Måndag hela dagen igår ju.. Jaja. Lycka ändå!♥
Så att eh ja, nu drar vi snart! :)
Trött och sleten efter nattens promenad och småprat med Julia fram till halv 1 inatt... :(

Don't stop, make me pop. I'll fight til I see the sunlight!

Herregud, hur ska jag beskriva dagen typ. Först började den jätte gosigt tack vare min finaste älskling, sen spelade jag typ rumble hela mattelektionen på Elin's bebis.. Hade engelska lektion med den nya engelska läraren, Ingrid heter hon. Och öh ja, hon verkar faktiskt så mycket bättre än Per. Kanske kan lära mig någonting nu? Well, var sedan forever alone på kinesiskan och på hälsopedagogiken fick jag veta att jag fick VG på omprovet.. Från att ha ett poäng från G på det första provet till VG. Känns gött.
Drog till torp efter skolan, köpte förvånandsvärt mycket typ. bästa köpet var väl den där munsårsalvan som jag köpte nu efter typ en månads munsår i mungipand som spricker upp hela tiden. Jag ser ut som jag har rabies så hoppas det är värt det typ.. :((( Sitter hemma i Hollertz lägenhet nu, ska spendera natten här med henne, andra Julia och Elin. Införskaffat godis och ska se på film! :)
Don't stop make me poop...

.............................................................................................................................

HEJ VILL NI VETA VAAAAD?
Drog till ålderdomshemet, typ rätt nervös men ändå glad för var ju rätt säker att jag skulle få jobba i år igen,´ dom hade saknat mig, och dom kom ihåg mig allihop,  MEN, jag var inte 18 och kunde inte söka freriepraktik i år igen, såååååååååååå, DU FÅR JOBB HOS OSS NÄSTA SOMMAR, GARANTERAT, MEN INTE I ÅR. FML. Drog till andra ställen med, typ 3 stycken, men vågade bara fråga ett ställla, FEGIS.



Ellen DeGeners är på tv och tröstar mig och sådär, seriöst, Ellen är bäst.

Jag undrar om du, hade kraft att ge dig av. Eller mod att stanna kvar.

Tja. Mitt hår blev på något roligt sätt lite halvt vågigt/lockigt efter att jag duschade förut. SÅ HIMLA FINT SÅ JAG TROR JAG DÖR LITE. Herm ja. Har studiedag idag, känns skönt, har varit rätt duktig med, eller ska vara det ivarje fall. Ska dra bort och söka sommarjobb på ålderdomshemmet i år igen tänkte jag, vet inte om jag söker lite sent men.. :((( Får väl hoppas att dom saknat mig! Sen måste jag mäta mitt rum för ett skolarbete och städa klart rummet, uuuh..

Så fort musik har spelats har denna varit konstant under hela dan.


Elin gästbloggar!

Elin in da haauus! Tja tja bloggen! Här sitter vi och njuter av en riktigt gooo goooofika, kan det bli bättre? nej! blabla vad ska man säga...? Jo idag har min kärsate bebis (min iphone) blivit tappad.... TVÅ GÅNGER!!! INGEN AV GÅNGERNA VAR MITT FEL! BITTER!

Jessica är också lite bitter men det är för att hon inte får någon gooofika.... jag säger skyll dig själv, är man gluten så är man. Tur att saften är glutenfri iallafall. Haha! Skojjjja med dig jessebabe- puss!


Sötaste brudarna!!!
Tjata på jessebabe så kanske jag gästbloggar någon mer gång! Tills dess-
hejhopp gummisnopp, ses!

Tja.

Solat, gjort om mitt rum, ätit våfflor, och spelat pokémon, fett värd dag. Minus stelheten i ryggen o sådär men jaja. Borde skriva klart uppsatsen men orkar typ inte, borde städa rummet men orkar inte det heller så det här går ju braaaa.

You used to play games on me but no longer no not ever again

Hade superkul hos Alexandra tjejmiddag igårkväll, fast åt alldeles för mycket glass :$ Och så sjöng vi ju superbra kareoke i ett antal timmar..
Somnade med datan på magen inatt när jag chattade med hjärtat, usch, vilken hemsk människa jag är..
Vaknade vid 8, gick upp och drog ut och sprang, fett mysigt, fast det blåste och hade solen i ögonen så började typ fälla massa tårar hela tiden..But hey, it's cool. (oh, nu typ spydde min katt på golvet bara sådär och drog ut.. Lovely.)
Lyssnar på musik på Vh1 på tv, för mtv är ingen musikkanal längre.. <//3 Skriver på den där psykologi uppsatsen som skulle varit inne för cirka 4-5 veckor, men har ingen driekt aning om vad det är jag är tänkt att skriva om såatteh, får se hur det går. Ska få hjälp av pappa att göra lite små ändringar i mitt rum sen med, och ikväll ska vi tydligen grilla.. SUPER NAJS OCH GOTT O SÅDÄR FNISS.



I ain't want a fucking title.

BRÖL. HEJ. Jo jag är trött, min rygg är seg och värker till och från. En lektion idag, satt och färglade ett rum, blev missnöjd ändå ( fast jag har gjort om de typ 4 gånger nu..) Gick tidigare därifrån och gjorde omporovet, gick helt okej tror jag, sen lunch med juliorna och sen ett litet samtal med rektorn.
Mötte Alexandra, Maria och Antonia vid bussen o så, ska hem till Alex ikväll.. (måste gå och köpa present snart! ) Men jaa.. sitter och äter cheeseballs och dricker läsk och ser på krokodiljägaren, Steve Irwin, bäst är han. kommer alltid vara sådesåååå.
Jupp, ensam hemma och har så roligt. Antingen depp eller överhyperomogen.

Don't let a bad day feel like you have a bad life.

Sitter just nu och blir förhörd av mamma på hälsopedagogiken, har ju ett prov i det imorgon efter jag slutat skolan..( Sen ett enskilt snack med min rektor om min engelskalärare..)
Kan inte säga att jag kan så mycket, men känns skönt att det är det näst sista grejen jag har kvar innan jag är klar med alla prov och uppsatser! Har bara en uppsats kvar sen :')
Har haft ont i ryggen idag igen, men har varit mer stel.. Blir att köpa en ny säng snart hoppas jag! (pappa betala unts unts unts)
Blah blah blah, ska sova snart, super trött och sådär, skönt att det är fredag imorgon, drar på tjejmiddag och myser lite imorgon kväll med!

-

För nu läget, mitt klassrum när ingen lärare infinner sig:

This song is strange, it makes me feel strange. It's the music actually.

Sitter på mattelektionen, småpratar med Rebecka och tar lite bilder. Deppar ihop pågrund av mitt dåliga resultat på detn enorma matteprovet som jag faktiskt pluggade till.. Fick ju typ 25 poäng fin rygg har bestämt sig för att vara cepe idag med, vara sådär stel och göra ont så jag inte kan böja mig ner och att gå i trappor är ju, skönt. mghjklkjhjklkjhgvhjkljhjklö
Längtar till "engelska" lektionen sen, ingen lärare då han hatar oss, så vi får väl leka snälla och arbta med något ändå, schalalala.





Typ hemskt mycket hej

Schallå, trodde aldrig jag skulle kunna lämna sängen imorse.. But well, well, känns som lite ovärd dag faktiskt, jobbat med historia arbetet, jobbat jätte bra på matte lektionen, varit väldigt aktiv muntlig på kinesiskan och fick massa frågor av Tina från Kina för hon tyckte tydligen att jag var bra, åt knäckebröd som lunch ( som vanligt typ :(( )  drog iväg till kampenhos och köpte den där otroligt efterlängtade och goda glassen Solero/Calippo.. Trodde jag fick en munorgsam eller något :$ Seriöst, KÖP DEN. Helt klart värd 15 kronor.
Sen så ja, gick vi ju på den där teatern som vår mentor bokat in oss på, och ja, oh god why.. Den var speciell, innehöll bara två personer och så var den ju speciell.. lite äckligt på slutet dock och sådär.. :(( Ha svart kalsonger nästa gång du uppträder och är nervös säger jag bara. Eller i alla fall mörka.
Har pluggat på samhäll och nu håller jag på att skriva en uppsats i engelska, känns dock ovärt eftersom det inte blir betyg på den av den anledningen att min lärare är lat..  Så fortsätter att lyssna igenom Deadmau5's låtar för att vara en bra flickvän och sådär.

Lite sugen på Carlings nya snygga kläder.. :$

Saints & Mortals Hallis
Saints & Mortals D-Less
Saints & Mortals Strappy
PL&Co Hood

ASDFGHASDFGHJKL!!!

Tj1a!  :))
Kom hem från Johan för lite mer än en timma sedan, är supertrött och vill tillbaka och pussas lite mer. :'( Men men, har haft det mys. Åkte till Karlstad igår och köpte en armbandsklockan och Johan köpte typ kläder.. Sett på film, spelat mario portal och worms, blivit slagen lite då och då när man haft kuddkrig och gått och köpt sex glassar idag, fniss. :)) Och typ, pluggat. Hehe.
pic.twitter.com/nLr4txBZ
Men nu har jag någon blixthuvudvärk och vill typ bara lägga ig och sova. :(

Dagen låt jag lyssnat på x * x antal gånger typ..


I don't know what to do (again)

TJA.
Matteprov i tre timmar imorse, satt i typ två.. Gick ju sådär, typ 8 sidor ren jäkla matte b... INTE OKEJ ATT HA DET ISTÄLLET FÖR HISTORIA OCH SVENSKA. Fuck. :(( Men ja, det gick nog okej.. säger vi :pPPppPppPP
Åt en potatis som tröst efteråt typ<3333333 (Känner mig så jävla seriös just nu så gilla läget.) Vår psykologi lärare blir grinig på oss för att han kände tydligen inte till det där och blev grinig för att typ hela klassen njutit av att komma försent till hans lektion, anywaaaay, han säger att jag ligger på VG, på den enda grej jag lyckats lämna in under kursen.. men att jag mycket troligt kan nå högre betyg som jag försöker.. Undrar hur han tänkte där typ.. :D
Och sen typ världens mest chilla-göra-ingenting lektion, klippa bilder och sätta in i min "inspirationsbok" i två timmar. SUPERKUL. Bussen hem och ja, ska åka till Bengtsfors sen tror jag, på kalas för kusinen som fyllde i typ, igår..

Dear friends in higher places, please carry me away from here*

Försöker plugga mattematik, men råkar istället ladda ner den där låten jag försökt hittat så länge, gråter nästan av lycka, tills jag liksom märker att jag laddat ner den på engelska, så fult... 747 på svenska, någon? skickade iväg pappa till konsum för att köpa godis till med mig, måste ju ha något att göra i de där två timmarna imorgon i stora hemska aulan..

Dis iz mah lajf.

Och eh ja, heeejjjjj. Fuck this shit känner jag typ, om allt. Pluggade matte igår tills jag mådde så dåligt att jag bara kunde gå o lägga mig tillslut, och fortsatte plugga matte på morgonens matte lektion, men vet ändå att jag kommer få ig på morgondagens 2 timmars matte prov.. suck.. :(( Min engelska lärare är dum och gav oss typ en uppsats att skriva tills på tisdag, och han kommer inte betygsätta den, och jag vette fan när jag ska kunna hinna skriva den. Känner ju inte för att sitta och plugga hela helgen i Värmland direkt så får väl offra min sömn nu fram tills Tisdag verkar det som.. Snyft. Ska snart ha kinesiska förhör med, och jag kan ingentiniiing, hurra vad bra det här går för mig!!!!!!!!!!!!!!! Well.... 11 veckor idag, mysigt. Och äh, jo.. jag mår inte bra, har ont i magen, och tvingade i mig lite mat förut så nu mår jag illa med, huhu kul :(( ( fan vad jag bara klagar... )

Men jag glömmer aldrig bort vad du gjort, du får passa dig som satan!

Det här går inte det går inte alls. Försöker plugga matte men klart det inte går, magen gör ont och mår illa och mamma har börjat tro att jag har magkatarr, skulle ju inte bli förvånad eller något, skulle ju vara just min tur liksom. Orkar inte med någonting. Inte idag och inte imorgon, inte på hela veckan troligen. Vill bara lägga mig och lyckas sova bra i en natt, utan dessa plågsamma mardrömmar och ständiga uppvaknande i ren o skär panik.

-

I guess this is all I ever does.
Historia provet imorse gick väl okej, skrev och skrev och skrev helt ologiska saker och sådant men det går nog säkert troligen kanske bra! Lite jobbigt att må illa och så dock. HAHA, matteprovet på torsdag går ju inte lika bra då men eeh.. hehe..  syyyynd.
Rast nu, helt okej, minus det att Antonia kastar saker på mig.. Shit.

Försöker hålla migsjälv glad med diverse stuff.

And then you feel so low you can't feel nothing at all

Ooooh, min tumme gör ont, har gjort om lite smått i rummet, flyttat runt och sådant! Lite najs, men inte klar än. Får börja plugga istället typ, orkar dock inte. Yeahyeahyeah, tänkte bara tipsa om en bra låt. :)))))))  Dricker äcklig light-cola förövrigt, fyfan.

Dying to know, but too afraid to find out.

För mitt hopp är en skadsjuten kråka
och jag är ett springande barn
som tror det finns någon som kan hjälpa mig än
som tror det finns nån som har svar

O jag springer med bultande hjärta
jag springer på taniga ben
O jag bönar och ber, fast jag egentligen vet
att det redan är alldeles för sent

Tja. Ska träffa Evelyn♥ om en stund, hon är ju så jävla grym att hon kan brumma hit med bilen nu, himla najs,  efter det att jag orkat ta mig ur min varma säng och ut i min igloo till hus. :( Lyssnar på låten på repet, känner ingenting eller allting, känner ingenting bra hur det än är. Fy fan för detta helvete. (Mina fingrar är nog det kallaste som finns just nu på tal om det.) Juste, historia provet imorgon, fitta. FÅR VÄL PLUGGA LITE INATT ELLER SÅDÄR. Dubbelfitta.

Cuz I know I'll never free my soul

Tjenis din lilla penis!
Konvetet igår var ju lite sådär.. Segt o dött. TYP. Men jag köpte mig en supergullig badmössa (CUZ OF REASONS.) Vart supertrött så åkte hem efteråt, så missade hela star wars marathonet med tjejerna, undrar om deverkligen lyckades med alla sex filmer.. Sov dåligt inatt, drömmde mardrömmar och vaknade ständigt, hade behövt en viss pojkvän vid min sida inatt känner jag. Snyft. :'( Men ja, jag lever ju ändå änsålänge!
Well, ska snart åka iväg till Trolhättan på kalas för kusin vitamin som fyller 20 på tisdag. Trots att jag känner mig hur äcklig som helst. Och jag ska köra ilen hela vägen till Trollhättan, shitshitshit, kommer typ dö eller någonting sådant. NAJS.

Schoop da whooop

Tja! Satt och målade i två timmar idag sen slutade jag, NAJS. Kommer gilla fredagarna ett tag nu asså.
Är hemma nu, men om typ 40 minuter åker jag tillbaka till Uddevalla med lillasyster och följer med henne på konvent. Najs najs.
Hejdå typ!

And when you think of fme I hope you smile like I do when I think of you.

Sooo guess what? På I&D lektionen satt vi och ritade med kladdiga kritor så hela jag blev som en regnbåge till slut. Finfint! Min lärare är halvt antik med. Sen har jag typ bara vilat sen jag kom hem, så himla skönt. Ska nog fan ta och lägga mig tidigt med, få sova sådär länge.
(Hur ska jag kunna betala 1200 kr i mitten av Juli och gå på tre konserter med tre grymma artiseter? Så rik är jag inte. MÅSTE SÖKA JOBB. Buhu.)

Send me a question or something so I know that my followers are alive..?

Hush, hush, the world is quiet. Hush, hush, we both can't fight it

Och herregud vad har hänt idag igentligen? Jo typ, först försov jag mig, lite, typ en kvart. Duschade med raketfart och sådär, åt frukost och pratade med mamma om morgondagen, antingen går jag på ett Star wars maraton eller på ett konvent för en dag med syster. (WHAT TO DO?) Drog till bussen, bussen åker iväg, bussen står still på motorvägen i cirka 40 minuter? Somnar, vaknar, om och om igen. NICE. Kommer precis i tid till skolan, får höra att dagens historia prov är uppdelat i två prov, dör lite. Skriver provet om Amerikanska och Industriella revolutionen, ordbajsar typ 6 av 10 sidor. Blir lite sur över hans val av frågor. Men meh.
Så nu är det håltimma från 9.50 till 13.40..HELKUL TÄNKER VÄL NI. Men neh, jag är forever alone typ, Juliorna drog hem för de har slutat helt för dagen, och Elin drog till sitt andra hem.. :$ Så jag sitter ( plus en vilt främmande person) i ett jobba-tyst-rum i biblioteket, hehe. :$
Lyssnar på denna låten :$

Är fett nervös, typ, eller nej. Men ska ha första indredning & design's lektionen idag, på Sinclair tror jag, men VET INTE SÄKERT HAHHAAA.

Talk'd about the future like we had a clue

Tja.
Buhuuhuhuuu-dag typ, mår inte bra någonstans idag så dissade skolan idag. (ingen kinesiskan idag då, woho)
Och eh ja, har spelat pokémon och sovit, samt undvikit mormor har jag gjort, ska börja plugga snart, men jag orkar inteeeeeeeeeee. Vill bara sova mer och pussas med min pojke, men det går ju inte så fuck it. :(( Inget går som jag vill typ. Fett sadface!



What to do now that I love more and more?

Schahahahaha! Dålig dag började dålig, ååh, sov skönt på bussen ivarjefall, ett litet +!!!
Samhällslektion, där Julia och jag typ, kollade upp diverse telefonnummer som stod på vägen i vårt klassrum, najs. Henån-people, Y U WRITE YOU'R NUMBER ON WALL? Jajaja, sen skulle vi ju haft engelska, men våran super snälla lärare hade inte fattat att det nya schemat innebar nya tider + nya klassrum, så ja, vi väntade och han kom inte så vi drog, värt. Långlunch, där jag satt och fotograferade fina saker, typ mat och människor med Nile's bebis.
(TYP TJA PÅSAR UNDER ÖGON!)
Och eh ah, sen skulle vi ha psykologi, men den läraren visste tydligen inte heller om schema ändringarna.. ååh, blev så less. :(( Kände för att åka hem och allt, orka vänta över en timma på en idrottslektion liksom.. Men jag stannade fan! Och Nile med ( fast hon ångrade det rätt hårt..) Fick även veta resultatet på mitt idrottsprov, fick 41,5 och VG var 42.. ÅÅÅÅÅH SÅÅ ARG... :(((( Körde sen bil hem, och körde i Uddevalla med (typ en raksträcka + stoppljus oasbrant backe, MEN ÄNDÅ!!!!!) men typ, när jag kom till högsäter mådde jag mucho dålig och mamma fick ta över :((
Men nu blir det att fortsätta inför detta trevliga historia prov jag har på torsdag! Och öva lite kinesiska glosor! Schalalalal!



Guess this is all I ever do

Tror nästan jag dör, vill göra om hela mitt rum, tapetsera, byta ut möbler och göra om totalt.. Sitter och dreglar över möbler och inredningsdetaljer och drömmer om hur mitt rum skulle kunna se ut.
(och min blogg är dum i huvudet och kan inte lägga upp alla super fina bilder på allt super fint jag hittar..)
Smideskrona

För han är det finaste jag har ♥


snälla låt mig sjunka in, snälla låt mig somna in

Sitter med en klump i magen vid skolbänken och har skrivit om både amerikanska och den franska uppsatsen, ska snart ha matematik och dör lite när jag tänker på att jag kommer få reda på mitt prov resultat från förra provet. Rätt uppenbart att det blir ett IG där så blir ju ingen överrasking men ändå. Matteprov nästa vecka igen tydligen, snälla skjut mig eller något.
Och eeh, jo. Ja. Grymt. Kanske extra matte efter skolan sen och sen köra bil hem från skolan.
En bra grej med livet nu är min pojkvän, och att Lars Winnerbäck spelar i gbg den 13 juli och att Kent spelar i gbg den 14 juli. Måste gå på båda, är ju som att välja mellan godis och dricka om jag måste välja en. GÅR INTE. Så ja, spara pengar, schalalalala.

'Cause I just can't stop this shivering

Bwahahahaha. Tjenna.
Um, ja, jo. Ehrm. Skolan gick bra, fort och sådär typ, fast det blev typ cepe mitt i allt, but nevermind. Hade min sista lektion i konfliktlösning idag, fick Vg på kursen, orkar inte klaga, så meh. Det är ju bra ändå I guess. :) Drog hem efter skolan, har typ spelat pokemon hela dagen, pngrar det nu när jag har cepeont i huvudet och inte har städat eller pluggat alls, shiiiit. Får gå upp tidigt imorgon och göra allt det där innan vi hämtar Johan då antar jag, eller så pluggar jag bara och låter honom städa mitt rum när han kommer hit? Mjoo, det låter bra. ;]
Och jag förstår innte varför en beliber (med enbart bieber bilder) har börjat följa min tumblr. The fuck broh?


pic.twitter.com/YYxctGD5

Effektiv psykologi lektion ♥

RSS 2.0