uff

Vaknade när klockan var runt halv 9, härligt osv.  Har fixat mig nu, ska slänga i mig lite frukost och sedan ska jag ringa till Karlstads Universitet och diskutera mina frågor med dem. *ute i sista stund lixxx* :---) 
Sen åker jag och far till Uddevalla igen för att ha körlektion, uff.
Och ikväll blir det mer jobb, wohoihoho. 
 

hektisk dag typ

Vaknade runt kvart i 9 imorse, gick upp o duschade och fixade mig, sedan åkte familjen tilll Uddevalla, jag skulle ha en körlektion, pappa skulle till sjukhuset, och mor och syster åkte till Ikea. Körlektionen gick väl helt okej men ändå lite sådär. läraren tyckte dock att det gick bra, ska in imorgon igen och köra. 
Kom hem för en stund sedan, har precis suttit i telefonkö en lång tid för att fråga om högskolan, dock hänvisade han mig bara vidare och sa att jag skulle ringa någon annan imorgon så får väl göra det.. usch. :--) 
Ska dra till jobbet om ett tag med, är inte pepp alls egentligen. Men pengar liksom. Lyssnar på Yohio, och nu ska jag göra lunch, funderar på om jag ska ringa ett samtal till. Men meh. 
 

Tufft liv

Idag har jag jobbat, och innan klockan ens var 8 så var jag fruktansvärt rädd och lätt panikslagen. Det är skrämmande hur fort man kan bli dålig, men allting gick bra tillslut ändå, lyckligtsvis. 
Mitt fritidskort är försvunnet, förmodligen lyckades jag supa bort det när jag var ute senast, vilket inte känns roligt alls. Men min bästa väns mor är snäll och låter mig låna hennes kort under några dagar. Hon är helt underbar den där Annika alltså, sjukt snäll! 
 
 
Imorgon ska jag ha körlektion och sedan jobba på kvällen. Kommer jobba varje dag denna vecka, så kommer bli utsliten ganska fort tror jag. 

dagen

Igår var en helt okej dag på Liseberg, var dock sjukt långa köer hela tiden så gick ganska segt. Men hade det bra ändå, vann dessutom en söt förvaringsbox. Hihi. Var dock ganska trött på kvällen.
Har städat rummet idag inför släktbesöket, pappas systers dotter med familj kom på besök eftersom de varit på semseter här i närheten. Så åt lite mat och sådant, sedan begav jag mig till jobbet för ett kvällspass. Var ganska lugnt och skönt, sådär som det alltid borde vara. :) 
Är dock väldigt trött, så ska lägga mig ganska snart tror jag! 
 

idag

Idag har jag jobbat från 07 till 13.30, så nu är jag ganska trött. Men det har liksom varit en ganska bra och rolig dag, så liksom. Det gör inget, har dessutom fått tre extra turer från en kollega. Så fuck yeah!
 
 
Egentligen skulle jag fått besök denna helg, men det fick jag avboka i sista stund.. :( Hade längtat men aja. Ska istället åka till Liseberg imorgon med Billys familj, och på söndag får vi besök utav pappas släktingar. Så meh.
Funderar på om jag ska fixa mitt rum, men jag orkar inte haha. :$

Tummen upp..

...för en mycket bra dag! 
Började dagen med att göra förarprovet, och JAG KLARADE DET!! WIIIII!!! Första försöket med så är ganska stolt och väldigt glad! Nästan ingen trodde att jag skulle klara det (inte jag heller haha!) men jag pluggade verkligen hela förrgår och hela dagen igår nonstop, antar att det var det som gjorde att jag klarade det :'))) Nu är det bara uppkörningen kvar, men den är jag inte lika orolig över! Var sjukt nervös och kände mig nästan spyfärdig när jag satt och vänta förut :o
 
 
Efteråt åkte jag, far, och Elina till Torp och Ikea! Köpte mig underkläder, ett armband och fick även en bok av pappa som en slags "du är så duktig som klarade förarprovet på första försöket"-present. The Hobbit i pocketformat blev det iallafall! Hittade en hel drös med böcker som jag ville ha dock, men eftersom jag köpte två böcker på Ullared kanske jag borde vänta med att köpa fler just nu.. haha. Köpte mig några ramar på Ikea bara, kollade även in en byrå som jag ska köpa ^______^ Mitt rum kommer bli så fint. ♥

Livet osv.

Sov så jävla värdelöst inatt. Har vaknat var tjugonde minut ända sedan klockan var 3, fram till klockan 6 då jag gick upp för att göra mig iordning för jobbet. Har bitit sönder underläppen under natten med, så den är svullen och öm :--) På jobbet mådde jag inte särskilt bra heller, huvudet värkte och snurrade så otroligt så jag trodde jag skulle falla omkull ett flertal gånger, härligt liksom. 
Har pluggat körkortsteori sedan jag kom hem i princip, och kollat på lite Naruto. 
 
 
Lol. | via Tumblr
 
Zayn är söt i Best song ever

You know I know

Haha igår var en väldigt händelsefull kväll/natt får jag säga! Fick upp Evelyn tillslut, så vi tog fem bussen till Uddevalla o mötte Cornelia på pingvin, så Eve fick i sig lite mat. Sen tog vi bussen upp till Timothy där även david och Andreas var. Så ah, så kom Billy och Erik efter en stund. Så då drack vi där o sen missade vi tydligen bussen till Trollhättan ahah, så vi fick springa ner, från skogslyckan till kampenhof, smått onyktra och med tunga väskor. (FY FAN VILKEN TRÄNINGSVÄRK JAG HAR I BENEN IDAG ALLTSÅ.) Vi dog flera gånger på vägen men hann med bussen iaf! Gick runt på stan i Trollis, försökte komma in på Lipz men fick inte, gick runt lite till, fick komma in på lipz, där dansade vi som galningar och jag slängde konfetti överallt. Haha det var en så jävla rolig kväll ändå.
Sen hämtade pappa oss o så åt vi donken. Sen ska vi ju inte prata om vad som hände när jag kom hem och om hur jag har mått idag men aja.. 
Nu ska jag sova iallfall, ska upp och jobba delad tur imorgon, första gången, uusch!
 
 

yää

Inatt drömde jag en konstig dröm, att jag var ett jättestort fan utav Håkan Hellstrom och var på konsert med honom och var gamla buddies eller något. Det var ganska konstigt. 
 
Vaknade tidigt och hade jätteont i magen, så har inte haft en bra morgon alls. Och nu känner jag mig väldigt varm och snurrig/ont i huvudet. Härligt. Men jag ska fan ut ikväll ändå. Kommer avlida :--) wooohooo
Evelyn sover djupt. Henne går det iallafall inte att nå hahah. Stackare som jobbat hela natten :((((
Har Nathalie här brevid mig, hon är söt. Jeg tuller ikke no..
 

ullared

Igår fyllde Elina 15, och jag åkte till sjukhuset för att kolla upp mitt huvud. Alla värden var normala och doktorn blev förbryllad över det hela, det var tydligen inte vanligt att man kände allt det jag gjorde på en gång, men ändå kunde han inte hitta något fel på mig. Så förhoppningsvis sa han att jag hade något virus, och om det inte gått över om några dagar ska vi röntga huvudet och se om det är något allvarligt som ligger bakom. Uuh.
Efter det åkte vi till Ullared iallafall! Hann gå runt i ungefär 1,5 timme, och på den tiden hann jag spendera 800 kr.. woho.
Vi tältade på campingen, det var lite problematiskt att få upp tältet men det blev asnajs. Väldigt mycket väsen hela natten dock, men oh well liksom.
Har handlat för över 2500 idag.. min plånbok har ångest. Men mitt rum kommer bli fint sedan. 
 
 

ullared och födelsedag

Det är Tisdag. Min syster fyller 15 år idag. Wihiho! 
Jag ska till sjukhuset för att ta diverse prover och kolla tyck och sånt, ska se om jag får några tabletter eller så, och sedan åker vi till Ullared, wiiiiii!! :D
 
 
 

yäää

Helena är konstig. Men det är okej, tycker om henne ändå. Och hon ska fixa en ny header till min blogg någondag med, kommer bli nääääääjs!
Idag har huvudet inte blivit bättre alls, så åkte till jouren med pappa och pratade lite, fick en tid imorgon så ska ta prover och kolla diverse saker, ska se om de kan säga vad det är för fel på mitt fucking huvud.
Sedan fyller ju min syster 15 år imorgon! Så det ska vi fira med att ( förmodligen) åka till Ullared efter jag varit på sjukhuset! :) Ska spendera så mycket pengar hihihihiihihihihi!

Vila i frid

Börjar med att säga att jag inte visste vad jag skulle säga eller tro när jag fick höra att Cory dött. Förvisso har jag endast sett honom som Finn i serien Glee, men han är ju en otrolig skådespelare och en härlig kille till vardags. Är verkligen ledsen för Lea's skull som blivit lämnad och är så ledsen att droger tagit ännu en fin människas liv. Detta är väl anledningen till att jag är så emot droger.
Men nu är han verkligen stjärnan som Lea kan se upp till som tröst.
 
 

Kusten

Idag vaknade jag precis som alla andra nätter hela tiden, gick tillslut upp vid 10 eller något, huvudet snurrade mer än tidigare och det var ett hårt tryck på sidorna utav huvudet. ( som det blir när man dyker för långt ner i vatten ni vet? så kändes det.) så tog mig två migräntabletter direkt. Mamma pratar på att jag borde åka till sjukhuset och kolla upp det idag eller emorgon, det blir ju inte bättre och inget hjälper.. 
Oh well, jag, far, och syster åkte till Grebbestad idag, det var crusing och karneval där så det var huuur mycket folk som helst där! Gick runt där och åkte sen till sportshopen, köpte mig två tröjor där, fancyyy!
Har sedan tagit sammanlagt 5 migräntabletter idag, känns ju bra. Får ta max 6 stycken på en dag, så det känns ju inte så bra.. De värker inte särskilt bra heller :s
Sen ska jag och pappa äta räkor iallafall! Kommer bli asgött! :D
 
 

ew känslor

pphonetics:

Är det de?

my day with gumsi

Hellu, var ungefär lika snurrig i huvudet och hade huvudvärk, precis som igår. Tog en migräntablett och hoppades att det skulle gå över, jag var ju typ tvungen att åka in till Uddevalla och göra provuppkörningen idag.. Var lite nervös o så när jag skulle köra med en annan lärare och en annan bil, men det gick bra! Det gick lite fort i kurverna ibland ( men det påpekade jag själv) så bortsett från det så ansåg han att jag kommer klarar den riktigt uppkörningen iallafall! Wiiiiii!!! :D Nu måste jag bara råplugga teori, alltså det är sjukt hur efter jag är med den :((
Mött Elin efteråt iallafall, då gick vi runt och fixade några ärenden jag var tvungen att göra ^__^ Och så åt vi thaibuffe, det var alldeles för längesedan! :((
 
Har solat sedan jag kom hem, men det är änna för varmt för att ligga o sola tycker jag??? hahah jag är knäpp. 
 
 

sjuk?

Idag har varit en dålig dag, gick upp kl 6 och kände mig lite urslig, tog en värktablett och tänkte inte mer på det. PÅ jobbet var jag helt otroligt snurrig och kändes flera gånger som att jag skulle svimma eller ramla omkull, lite obehgaligt. Så vid 9 åkte jag hem, och har sovit fram till 3. Är fortfarande helt snurrig i huvudet. Vettefan vad som är felet. 
 
 

uff

Idag har jag jobbat, det är lite knas just nu med allting. Hoppas det känns bättre snart :s
Vår båt har drunknat och det har byggts ett getingbo i den, så imorgon ska vi rädda den och skrämma bort getingarna haha :D 
Men alltså. Imorgon ska jag ha halkan, eller Risk 2an som den heter. Och jag är ganska nervös för det, känner mig ritkigt osäker.. får se hur det går :((
 
 
Vill bara ha helg nu så jag får vara glad. 

shalala

OM DIG SOM PERSON: 
Vilket datum fyller du år? - 22 september. 
Hur gammal blir du nästa födelsedag? - 19 år. 
Vad använder du för parfym? - ingen aning om vad den heter
Vad hade du velat ändra gällande dig själv? - min vikt
Vad tänder du på hos det motsatta könet? - snyggt hår
Vad är avtändande? - dålig hygien
Hur ofta duschar du? - Varje/varannan dag. 
Vad älskar du? - mat
Vad stör du dig på? - människor,
Är du pessimist eller optimist? - Lite fram och tillbaka. 
Har du dålig syn? - ja
Vilken egenskap önskar du att du hade haft? - ,kunna laga mat
Vad är du på för humör just nu? - trött. 
Vilka världsdelar har du varit i? - Europa.
Hur går du helst klädd? - snyggt.

KÄRLEKSDRABBEL 
Vad gjorde du senast på alla hjärtans dag? - var bitter med Julia. 
Vad är det mest romantiska någon gjort för dig? - tänker jag inte skrova ut här,  tss
Har du haft sex med fler än 10 personer? - nej
Är du singel just nu? - Ja. 
Vilket är ditt favoritkärlekspar? - elin o frankie
Hur länge har du varit olyckligt kär som längst? - drygt 3 månader.
Vad är det viktigaste i ett förhållande? - Tillit och kommunikation.. 
När kysste du senast någon? - torsdags
Hur ser drömbröllopet ut? - secret
När miste du oskulden? - 14.  
Gillar du romantik? - jo
Favoritkärlekslåt? - why do birds suddenly appear

VÄNSKAP 
Vem vet mest om dig? -eve
Vem smsar du oftast med av dina vänner? - eve eller chrille?
Vem ringde dig senast? - anton
Vad stod det i ditt senaste inkomna sms? - meh
Litar du på alla dina vänner? - jo typ?
Vem har du känt längst? -eve o helena
Har du blivit sviken av en vän nyligen? - njä
Vem bråkade du senast med? - åh

SKULLE DU KUNNA... 
Resa jorden runt ensam? - Ne
Dejta en som suttit i fängelse? - Beror på varför hen har suttit inne. 
Hoppa fallskärm? - nä. 
Ha ett långdistansförhållande? - jo 
Lägga ut naken/bikinibilder på dig själv? - Nä
Kyssa någon du inte känner? - Ja. 
Dejta någon med player-rykte? - mjaaa..osäker
Spela in en porrfilm? - nä
Jobba med något du inte tycker om för pengarna? - Beror på vad för arbete och hur mycket pengar. 
Ha ett öppet förhållande? - nä
Vara tillsammans med en mycket religiös person? - Troligen inte

SENASTE... 
Boken du läste: syskonkärlek. var tvungen att läsa om den..
Filmen du såg: 2012
Personen du pratade med: syster. 
Personen du kramade: ????. 
Personen du hade sex med: mitt ex. 
Gången du spydde: midsommardagen. 
Gången du var full: lördag. 
Gången du var hög: aldrig. 

ÖVRIGT 
Vart vill du bo i framtiden? - dör de e fint
Vad skulle du vilja jobba som? - inredare kanske
Vad vill du ha just nu? - kramar. 
Om du vore en film/seriekaraktär, vem hade du velat vara? -meh
Vilken är din favoritmaträtt? - thai<3333
En kändis ser du upp till? - liam payne kanske
Vad brukar du äta till frukost? - smörgås o o'boy
Brukar du röka eller snusa? - n'
Har du gjort en audition någon gång? - Nej. 
Den snyggaste svenska artisten? - ???
Vilket land vill du resa till och varför? - england, miljön o allt<3
Vad gjorde du på din senaste födelsedag? - vakna bakis o gick på krogen. 
Vilken sport gillar du? - basket. 
Vilket skolämne avskyr du? - Matematik.
vem tycker du förtjänar att dö? - meh

Good night in Mellerud

Okaj, gårdagen var faktiskt väldigt rolig! Var med Helena, Mattias, Lisa, Marcus, Alex, Nikola och ibland va de någon mer med oss haha. Vi gick runt i Mellerud och spelade ölspel hemma hos Marcus, haha. 
Vi hamnade på förfest hemma hos Helenas klasskamrat, helt trevligt. Helena o jag gick dit i förväg, och vi dog nästan så kissenödiga vi var alltså! haha, blev "uppraggade" på vägen dit utav x antal killar som satt i sin trägård o ropade att vi skulle komma o vara med dem, vi sa nästa ja bara för att gå in i låna toaletten o gå igen.. haha :DD 
Men aja, jag tappade bort Helena o alla dem på efterfesten, så de gick iväg o jag blev kvar med Helenas två klasskamrater, så vi tre gick in till Mellerud o hade en trevlig pratstund på vägen. x) 
På torget träffade jag Billy, hur stor är chansen liksom? Men ah, så hittade vi vår gamla lågstadielärare, så vi pratade med henne, väldigt skoj faktiskt! Så kom Erik med, så jag hängde med dem o deras kompisar, gick hem tilll någon tjej, lånade toaletten som var fylld med söta kattungar, ringde tönten o några andra samtal. Billy tyckte synd om mig för att någon hade tagit min alkohol så jag fick gin på burk, helt sjukt gott! Sen följde Erik och Billy mig till pressbyrån där jag mötte upp Helena o gänget igen. Så snälla pojkar har jag! Så kom mamma och pappa och hämtade mig, Mattias och Lisa så åkte vi hem. Yeah. 
Idag ska jag jobba. Hoppas jag inte blir bakis. Hahahaha :(((   
 
Eric på grävskopa, hihi. 
 
 

tjena igen

Hej hej, hemskt mycket hej. 
Nu har jag ätit och fixat mig och allt sådant. Så nu ska jag snart bege mig till bussen o dra till Mellerud. Är väldigt trött men samtidigt ganska taggad faktiskt. Hoppas det blir roligt iallafall. :) 
 
 

härliga tider

Älskar att bli väckt alldeles för tidigt för att jobbet ringer och frågar om jag vill jobba extra igen. Härligt. 
Idag ska jag iallafall åka med Helena till Mellerud, om jag lyckas ta mig hem inatt det vill säga.. hahah :)) 
 
En bild från igår när SP10E hade en reunion, igår var det en månad sedan vi tog studenten, så det firades med en återträff liksom :D
 

wiihiii

Hello dudes. 
Idag ska jag måla min systers rum o slipa lite lister, sedan ska jag till Uddevalla, prata lite med min älskling och min gumsi, för att sedan dra vidare och ha klassfest. "Party at Praticias place" Åh som jag saknar dem.<333333333 
Imorgon ska jag följa med Helena till Mellerud för att förtära alkohol med henne och henne gäng. Kommer nog bli asnajs. :]
Längtar till nästa helg osv. Fett glad chey. 


Kollar på E.T. just nu, så jävla söt film.  

 

Det pirrar i mig. Inte underbart.

Igår åkte hela familjen till göteborg, och jag körde hela vägen dit och hela vägen hem, tyckte det gick bra faktiskt, var lite nervöst att köra på den stora motorvägen till en början, var så längesedan jag körde på en motorväg, men det gick jävligt bra tillslut och jag körde ganska avslappnat och allt ^__^ Fick ju dock en himla massa tillsägelser från min nervösa moder, slutade med att jag skällde ut henne, erhm.
Men ja, gick runtpå Ikea, hittade massa saker jag ville ha men köpte inget, för jag, elin och mamma ska till Ikea på onsdag igen så jag handlar då istället.
Iallafall så åkte vi till Göteborg för att köpa en bil, vilket vi gjorde också! Så nu efter två månaders tjat har mamma äntligen fått sin Peugot 206! Den är grå och av gammal model, men den duger. Körde den halva vägen hem igår, den är ju helt okej, men har för tillfället bara en kassetspelare??? Hahaha var så lame...
 
Jag idag:
 
Idag ska jag iaf åka till Uddevalla igen, först ska jag gå på en teorilektion och efter det ska jag träffa Elin! :D
 
 

RSS 2.0