Kanske något av det underbaraste som släppts

 
 
 

Sångerna, Mikael minns du sångerna?
När alla VJ:s kom till byn.
Vår skolgång framför MTV.
Sommaren, Mikael minns du sommaren?
Vi slösa all vår tid på den.
Och tid det fanns i överflöd.

 

Verklighet, det här som blev vår verklighet.
Allt det här var oplanerat, oddsen är emot oss nu.
Somrarna, Mikael minns du somrarna?
Ett snedsteg ifrån barndomen.
En fransk kyss från en vuxenvärld,
full av våta hemligheter, rå som en Decemberdag.
Vi trängde oss förbi i kön, in i katedralen.

 

Det fanns inget som kunde röra oss.
Men du vet att jag var lika rädd som du.
Det fanns så mycket att se så jag släppte taget om din hand och du försvann.
Du vet att jag var lika rädd som du.

 

Det fanns inget som kunde röra oss.
Inget som kunde röra oss.

 

Somrarna, vad hände med dom somrarna?
När du och jag var kungarna av ingenting från ingenstans.
Nu faller snön och mörkret är en mördare
som kväver varje kreativ tanke som vi någonsin tänkt.
Men du och jag, vi dansar än, ett krig, ett spel, en lek, ett skämt.
Vi kunde aldrig enas ens om musiken.

 

Det fanns inget som kunde röra oss.
Och du vet att jag var lika rädd som du.
Det fanns så mycket att se så jag släppte taget om din hand och du försvann.
Du vet att jag var lika rädd som du.

 

En del vänner kommer tillbaka.
Men det är alltid dom som försvann som får oss att ligga vakna
trots att vi glömt bort deras namn.

 

Andas in och andas ut, orkar jag så orkar du.
Andas in och andas ut, orkar jag så orkar du.

 

Det fanns inget som kunde röra oss.
Det fanns inget som kunde röra oss.
Det fanns inget som kunde röra oss.
Inget som kunde röra oss.


typical me

Tja, fick gurgla whiskey och äta superstark mat igår för att bli frisk, jag blev frisk igår. Men när jag vaknade idag mådde jag ungefär lika dåligt som igår morse, härligt.
Ska iallafall åka till stan med familjen idag, fixa grejer inför nyår och förhoppningsvis köpa några nya kläder/stuff. Tihi.
Tjarrå!

Fuck it

Väcktes av Nathalies höga skrik och klampande i huset. Kände redan när jag vaknade hur dåligt jag mådde, halsen sved som fan och näsan rann. Kul. Tänker fan inte bli sjuk igen, inte en jävla chans. Känner mig hängig med, åh.
Ska förska arbeta med mitt projetarbete idag hur som helst, medan jag kommer överkonsumera te, halstabletter och nässpray. Håll tummarna för att jag inte bli sämre eller något.. :D

And it's over once again

Julhelgen är väl typ över nu, skönt. Har ätit julmat så jag spruckit och fortsatt äta trots det. Så jävla tjock. Men julafton se mys iallafall, fick himla mycket fint i julklapp. Men orkar inte ta kort på det, haha :(

Så igår fyllde Julia 18 år, så vi drog ut och firade henne, jag Lisa. Elin och födelsedagsungen alltså. Så mycket folk, förstörde typ allt det roliga.

Så idag kom jag hem, har pratat på Skype med Elin och Hollertz i en timma om nyår och nu ska jag plugga mer! Fyfan, orkar inte med alla läxor, buhu.


With the thought of you~

Idag är en hektisk dag, älskar att jag behöver agera mamma åt både lillasyster och åt pappa idag. "du får bära in granen", "du får hjälpa mig i köket", "du får börja göra det där", "kan du hjälpa mig med lakanen?", "kan du börja damsuga nu då?", "vi måste klä granen nu juuu".. osv. Samma grej varje år när mamma jobbar dagen innan jul + julafton. " :-))))))" Känner mig så jävla mogen osv.
 
 
Drömde en cp dröm inatt, åkte båt och tog kort med min iphone på en flock med späckhuggare som simmade brevid båten, var så lycklig. Tills en åt upp min hand när jag skulle klappa den. Då blev jag hysteriskt glad för då var det tydligen som att vi var sammankopplade. Sen åkte jag hem med killen jag hae en crush på och så sovde vi tillsammans i en docksäng i en leksasaffär som det bodde massa kollo-barn på. Mysigt. :)))
 
Hate on me för att jag gillar låten w/e
 
 

Falalalala no.

Var på torp med Elina och pappa igår, köpte så mycket julklappar att min plånbok börjar gråta av ångest.

Men jupp, idag, eller ja, snart ska vi tre åka och leta efter en gran, hoppas vi hittar fort. Måste städa och shit idag, blä.


I can’t stop thinking about you.

Väcktes 15 minuter innan bussen gick imorse. Bra Jessica, riktigt bra. Sprnag rutn i huset och hann trots allt med bussen, hur fan lyckades jag alltså wat???? Men sen så gick bussen sönder när vi kommit fram till högsäter.. så blev en försening på 30 minuter, inte för att det gjorde mig något alls.
 När jag kom till skolan hängde jag lite med Malin, mamma ringde och pratade lite. Sedan gick Malin, jag och Ella och Julia till Willys och de köpte fika till klassens knytis. Vilket var himla mysigt, blandat med julfrågor och julklappsbytning. Hihi, vår klass är så himla mysig och fin. Love it.

När vi slutat gick jag, Elin, och Juliorna och köpte presenter till Juliorna, börjar fan bli stammisar på det där stället med nu.. shit.
Oh well, ska ut ikväll, tänker fan inte bli av med något idag!! :D Förfest med klassen och sedan mortens, woho~

Asdfghjkl

Efter att ha stannat hemma hela lördagen och mått dåligt och tyckt synd om migsjälv så åkte jag iväg med familjen på söndagen till torp. Vi köpte julklappar och mamma köpte en ny bebis till mig! Är himla glad för det, men fortfarande väldigt ledsen över att alla mina bilder från min gamla bebis är borta för alltid.. Känns så jävla tråkigt! :(
Men ja, efter torp körde jag hem till Julia, sen mötte vi upp Lisa och Kevin och såg The Hobbit! Åh herregud, finns inga ord. ♥ HAR  DU INTE SETT DEN, SE DEN. :') Ska inte spoila eller något, men fyfan, så jävla bra.
väl hemma hos Julia så somnade Lisa rätt fort, så jag och Julia låg vakna ett tag och pratade om hela filmen, hihi.
 
Fick gå upp själv imorse och åka till skolan, himla värd dag. En matte lektion som vi inte lärde oss något på, sedan lång rast.. men jag, Elin, Karin och Frida drog till donken, Elin bjöd på en cheese för hon tyckte synd om mig. Gulle. Hade trevligt iaf, haha :D Sen så var det några ur klasse som fick hålla i sin egen lektion.. gjorde heta stolen och så.. yeah. 
Min abstinens är total, saknar min bebis, har tafsat på Elins mobil flera gånger under dagen.. tihi.. 
 
Fili & Kili.  <3333

Die die die die die die die

Alltså igår.. nä fyfan. 
Hade roligtförst, fick gratis drinkar och sådant, så det ble ju en billig kväll.. men allt gick ju åt helvete eftersom någon snodde min mobil. kul. Kommer bli helt handikppad, särskilt eftessom biljetter och skolarbetet är på den, plus personliga saker och minnen. :)))))) Har nog inte mått så dåligt någon gång, hahah gud. Ville bara dö igår, buhu. Men Patrik tröstade mig och det gjorde rebeckorna med, så snälla klasskamrater har jag!! 

Idag har jag mått ännu sämre, ångest och bakis som in i norden. Familjen åkte på kalas, jag orkade helt enkelt inte följa med, obviously. Så ska försöka äta något snart, sen plugga..som vanligt. OCH IDAG ÄR DET OK ATT VARA BITTER. 

13 december i bildform.

 


We got it all~

Hey ya' all!
Somnade på något konstigt sätt igår, så min rygg värker helt makalöst. Kul. ^_______^
Sitter i biblan med Malin nu, väntar på att klockan ska bli halv nio elelr så, då drar vi och kollar på luciatåget i skolan, sen ska vi äta jullunch och tydligen jobba med projektarbeten hela dagen. buuhhuuh ångest.
 

Det finns inga ord på det här jävla språket

Hade lagom kul på sjukhuset. Först var de försenade så fick vänta i nästan tjugo minuter innan de hämtade mig, efter min egentliga tid. kul. :) Men ja, fick blåsa i en tub så många gånger att det blev jobbigt att andas. Och sen fick jag min efterlängtade bricanyl, har längtat efter den sedan dagens idrottslektion haha. Men fick dubbla doser av en starkare än den jag har, så blev helt skakis, har inte gått över helt än.. kul osv. Oh well, har jag riktigt med tur i livet kan astman kanske försvinna, men med den lilla tur jag är den inte troligt... :)))

Oh baby it's cold outside.

Tjaaaa, idag var en liten mysig dag.( Förutom bussen till skolan som det var så kallt i att jag tappade känseln i mina tår och ben och armar ochallting. ) Först höll några ur klassen sin laktion, där vi fick göra egna kransar. Jävla vad det stack i händerna av all barr bara, buhu. Men det blev väl, fint. Heh.
Hade gympa efteråt, vilket var roligt, förutom det där med att jag i stort sett inte längre kan springa utan att få andnöd :-) Så det var ju ännu roligare att jag inte fick ta medicinen idag eftersom jag ska till sjukhuset kl. 15.. Ska få information och ta prover om astman, härligt.
 
Slängde in mig i Marias insta-bild. Höhö.
 

Come on skinny love

Klockan är 23:42 och jag startar ännu ett True Blood avsnitt och ignorerar ansvaret när det gäller att lägga sig i tid för skolan. Somnar ju ändå inte förrens efter ett så varför bara ligga och tänka.
Slänger iväg pengar jag inte har, ska på krogen och bio och köpa julklappar.. Buhu så fattig.
Blir bara två lektioner imorgon, sedan har jag tid hos sjukhuset. Ska få information om astman och sådant, härligt härligt.
 
 

I don't want to wake up

1. är du singel? - Ja
2. saknar du ditt ex? - Nej
3. hur är relationen till ditt ex idag? - vi har inte pratat sedan han fick sin ny tjej, ungefär.
4. hur länge varade ditt längsta förhållande? - Nästan 1,5 år.
5. hur länge varade ditt minsta förhållande? - 1 månadisch? 
6. hur länge varade ditt senaste förhållande? 7 månader.
7. sårat någon? - Ja
8. har någon sårat dig? - Ja.
9. röker du? - Nej.
10. dricker du? - Ja
11. har du provat nåt av dem? - Uppenbarligen?
12. hur lever du ditt liv? - fattigt
13. senaste du smsade? Julia
14. senaste du fick ett sms av? Julia
15. vem ringde dig sist? Elin.
16. vem chatta du med sist och om vad? - Christopher, visa honom en grej.
17. går du på nån sport? - motion usch fy blä :ss
18. sminkar du dig och isåfall hur? - nsgubsgfnsprdgb eyeliner, mascara, foundation och puder.
19. föredrar du att fixa håret eller låta det vara naturligt? Föredrar att fixa det, men är jag hemma hela dagen blir de toffs obviously.
20. hur länge var du uppe ikväll? - La mig innan 12.. somnade dock efter 1 så låg vaken o bah kunde inte sova. :-)))
21. vart hemma hos en kille? - Va nä :ss
22. kysst en tjej? Ja
23. en bra film som duj. rekomenderar? - Shes the man, 10 thing I hate about you.
24. ljugit för nån om vart du är? - Ja
25. tagit en kompis ex? - Um nä.
26. om ja, vad sa din kompis om det? -
-

Har du kysst någon idag? - Nej
Har du kysst någon de senaste 30 dagarna? - Öh, ne?
Har du ett förhållande? - Nej
Om nej, varför inte? - Forever alone
Hur många har du varit tillsammans med? - 3 seriösa


När går gränsen vid otrohet? - kyss, och när man börjar radera meddelanden antar jag.
Har du sagt till en person att du var kär i henne/honom när du inte varit det? - Jo
Är du romantisk? - :$
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? - nej
Är du svårflörtad? - Hahah nä..
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? - ja :-)))
Vad hette din första flickvän/pojkvän? - Jacob
Hur länge höll det? - 1,5 år.

Har du någon gång slagit någon du tyckt om? - hahahah alltid
Har du lekt med någons känslor? - Typ inte med flit dock.
Har du haft sex med över 20 personer? - Nej


Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - Ha ett förhållande
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - wat.
Är du en bra pojk/flickvän? - Osäker.
Vem sov du senast bredvid (av det motsatta könet)? - Johan
Har du varit tillsammans med någon du sen hade ett KK-förhållande med? - Big no. Usch.

När fick du din första kyss? - Hahha ååh.. dagis.. lol.
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? - mama gick typ i 9an..
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - min syster har inte haft någon kille än, och min bror hade bara dumma brudar..
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - Nej

Som things aren't meant to last

Ärligt talat jag är så trött.
Vill bara ligga i min soffa och kolla på Trueblood och må bra. Men nä, måste skriva så mycket jag hinner på mitt PA, sen skiter jag i att göra de där hundra sidorna i matteläxan, tror jag struntar i att skriva mina cv'n i svenska och engelska med. F Ö R  Ä R L I G T  T A L A T  J A G  Ä R  S Å  T R Ö T T.
Ska ut ikväll, till torget här i stora byn. Syster ska sjunga i luciatåget, och det kan man ju inte missa liksom. Kommer vara svinkallt och blåsigt och en himla massa människor jag helst skulle låta bli att se igen. Peasants.
 
 

Oh baby it's cold outside.

Ok nu ska jag ut halv tre och möta min syster som kommer med bussen då. Det är 2,5 timma tills dess, nu är frågan, ska jag sova och hoppas att jag vaknar av att hon ringer? Eller ska jag kämpa med att hålla mig vaken fram tills dess? Decisions decisions..

Come on skinny love

Himla skönt med sovmorgon, ännu skönare när man försover sig lite. Men yeh, använde linser idag, i typ tre timmar, innan jag var tvungen att ta ut dem pga. irritation. :( Men det var himla najs att kunna se utan glasögon! :$
Hade seminarium om etik och moral.. och det gick ju.. ok. Gruppen var rätt tyst, prata lite, tyst ännu längre. Tillochmed läraren sa att det gick trögt för oss. Hej duktiga barn :-))

Men yeeh, har lagat mat när jag kommit hem, har en myskväll med mamma eftersom både Elina och pappa kommer hem inatt av olika anledningar. Så vi kollar tv och är onyttiga. Fuck yeah.
Borde plugga snart, måste plugga så himla mycket i helgen åååh orkar inte.
 


Let me be your last kiss

Hellu, har inte något att berätta om idag i stort sett. Var praktiskt taget ledig idag så stannade hemma, har försökt att plugga men det har ju inte gått.. haha~ men yeh, blä. Jag är fattig, har två hundra ungefär kvar på kortet.. och det är den sjätte. HUR FAN SKA DETTA GÅ HERREGUD ALLTSÅ KUL. :)))))) Jävla julklappar och tågbiljetter och att allting ska vara så dyrt. :))))
 

We used to be together always

 

Vilken svordom använder du mest? - Fan, eller jävla. Tror jag?
Äger du en iPod? - Nej
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? - 05.45, 05.47, 05.49
Hur många resväskor äger du? - en rosa ful dragväska.
Använder du flip-flops? - Nej
Var köper du dina matvaror ifrån? - Det gör jag inte. Men typ Willys.
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? - Vilket som, sålänge man inte ser förjävlig ut.
Vilken var den senaste filmen du såg? -Hannibal rising!
Du är ledig. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en vän? - The fuck. Med vännerna.
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? - Köpa nya kläder och grejer till rummet, betala pengar till föräldrarna för saker jag troligen bör betala dem. Och typ spara pengarna.
Har någon någonsin kallat dig lat? - Nejdå. :)))
Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare? - Nej
Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu? - En bränd skiva med house låtar på tror jag..
Vilken är världens bästa artist/grupp just nu? - James Blunt kanske, eller åh vet inte.
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall VAD? - Um.. har någon nu gjort det är mitt minne fan värdelöst. Eller vänta, jo typ. en hemlighet.
När var senast någon stötte på dig? Alltså.. hahahaha, förrgår.
Vad åt du till middag senast? File och potatis.
Använder du huvtröjor? - ja för det är fan vinter och kallt och jag vill inte få äcklig kall snö i nacken :(((
Kan du vissla?  Ja :$
Vem var den senaste som ringde dig? Mamma
Vilken är din favoritåkattraktion på ett nöjesfält? Bergochdalbanorna! :D
Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? säkerligen.
Vilket riktnummer befinner du dig i? 0530
Tittade du på tecknat när du var liten? Jag är väl fortfarande liten.
Hur stort är ditt närmaste köpcentrum? Torp eller Överby. Helt ok stor.
Hur många syskon har du? En yngre syster, en äldre broder.
Är du blyg inför det motsatta könet? ALLTSÅ DET BEROR PÅ SITUATIONEN OCH RELATIONEN OCH ALLT.
Vilken film kan du alla replikerna till? haha disneyfilmer<3333
Äger du några band t-shirts? Noooo
När flög du senast? Never.
Hur många stolar står kring ditt köksbord? 5
Läser du för skojs skull?  Ja~
Pratar du några andra språk? Förutom svenska, så.. Engelska, och små delar av tyska, Kinesiska, och Japanska.
Diskar du din egen disk? Har inget emot att diska faktiskt, men vi har diskmaskin så neh
Har du gråtit offentligt? Hahhaha bussen förra året<3333
Har du en stationär dator eller en laptop? Laptop
Försöker du alltid lära dig nya saker? Orka.
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Vill göra en tatuering!
Tycker du att killen borde bjuda på första dejten? Alltså.. Killen kan ju bjuda ut en, sen kan man ju bjuda varandra på saker.
Kan du kasta macka? Haha.. ibland. Suger för det mesta dock.
Har du någonsin varit i Jamaica? Nej
Vad har du med dig in på bion? Dricka och popcorn antar jag
Vem var din favoritlärare och varför? Um Niklas från förra året ( please come back~), och sen typ, min lågstadielärare Liselotte.
Har du dejtat någon av en annan religion? Nej.
Vad har du för väder? Kallt och blåsigt och snöigt
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? Typ, kommunikation A, historia A, Religionskunskap A, sen var inredning och design helt ok.
Gillar du att flyga? Vet inte, never done it.
Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner? Humor
När sov du senast på golvet? Något år sen typ.
Vilken är din favoritdrink? Cola<3333
Gillar du din boende-situation? Jo
Vilken är din mammas hemstad? Ed..?
Din pappas hemstad? ...
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? Mer än de 5 timmar sömn jag får. :)))
Är dina dagar fullbokade och stressiga? Det känns som de är det, men det är väl stressen i skolan som förstör
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Haha nä
Vilken är din favoritfrukt? Kiwi och clementiner
Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper? Näh
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 19.
Är du petig när det kommer till stavning och grammatik? Har blivit det mer det senaste, är inte helt pedantisk. Men är på 20 ska man fan inte skriva som man gjorde när man var 12 för då är det ju något fel. :)))
Tror du på liv på andra planeter? Bryr mig inte så mycket, spelar mig ingen roll så har inte gett det något större tanke.
Vem var den sista personen som gjorde dig arg? Riktigt arg? Haha, antingen mamma, eller någon i skolan.
Vad var det senaste du åt? Godis :$
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta? Beror på personen.
Hur valde dina föräldrar ditt namn? JAG VET INTE.
Gillar du senap? Nej.
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Du suger.
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Aldrig.
Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv? Mushu från Mulan.
Har du någonsin köpt något från eBay, vad var det senaste i så fall? Haha nä, förstår mig inte på grejer med utländsk valuta.
Tycker du om att krama folk? Beror på vem/vilka.
Skulle du säga att du är trendig? Trendig vet jag inte. haha
Äger du en digitalkamera? Ja
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Loreen, Kleopatra, um, säkert någon mer.
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? ja.
Vilka böcker, om några har fått dig att gråta? Jag saknar dig fick mig att fälla någon tår.
Tycker du att du är attraktiv? Inte särskilt nej.
Vad är du allergisk mot? Gluten, absolut idiotism.
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Nej~
Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat? Joshua, eller Ludwig.


Om du lärt dig nåt om livet

 
Utvecklingssamtalet gick nästan galant, är dock osäker på om min lärare tror jag är deprimerad eller inte. Hon är lite otydlig, den där catta. Men bästa läraren, still. (Bortsett från Niklas, ååh.)
Drog till specsavers efteråt! Kollade min syn och sånt, sen fick jag prova linser, stoppa in dem och ta ut dem. Fyfan, var ett helvete att få ut dom.. :)))) Så jävla ont, buhu. Men ska teste nu i to dagar, ska tillbaka den 14. Himla massa "kolla om jessica kan bli normal" besök de senaste månaderna, sjukhusbesök och optikertid nästa vecka, woho!
 
Mmmm så jävla luden. :-))))

Vad du än heter you're the love of my life

Har varit så trött idag, faktiskt var hela klassen typ död idag, vet inte varför dock.
Väntar på min lärare just nu, ska ha utvecklingssamtal, sen ska jag g och kolla på linser. ~
Och det snöar idag, så jävla mycket. Inte okej!!


Now I'm dancing with a broken heart, ain't no doctor who can make it stop

Idag har jag haft kul, typ, bortsett från dagens engelska engelska prov. Hade hjärnsläpp och fattade ingenting och läste inte ens igenom det innan jag lämnade fram det. Hej ig. :))))
Men har varit glad, har fnittrat och varit varm i kroppen även fast jag kanske inte borde vara det, men anyway.
Har skypeat sedan jag kom hem i stort sett, försöker skriva på mitt projektarbete men det går inte så bra.. haha. sämst. Så ska råmanuset in nu på fredag, orkar inte åh. :) Nej men jag är positiv, egentligen.
 
 

Allt värt att veta har du lärt mig men du säger att jag inte står i skuld

Hej jag är inte död men jag är trött och glad och förvirrad och sleten, och jag vill bara ha fredag igen.
Orkar inte mpndag imorgon, orkar inte prov, orkar inte gå upp.
O R K A R  I N T E  S K R I V A  P Å  M I T T  P R O J E KT A R B E T E  M E N  J A G  M Å S T E  S Å  F U C K  L I F E. :))))))))))
 
 
 
allt som är och allt som varit
allt vi tänkt och allt vi drömt om

What we can do is to love

Not sure if I'm happy or sad today. Var helt klart överglad hela dagen igår, men nu vet jag inte, hm. Jävla sopa.
Måste städa rummet, sedan julpynta lite. FÖR NU ÄR DET DECEMBER SÅ NU ÄR DET OKEJ ATT LYSSNA PÅ JULMUSIK OCH HÄNGA UPP JULSAKER. Plus plugga. Kul. Så ok nu vet alla det.
 

RSS 2.0