Trött chey och pojkvänn

21.07, jag och Johan sitter på tåget hem från Göteborg och Liseberg. Hela dagen har varit jätte mysig och fin och underbar och bäst. Men nu är vi båda trötta i hela kroppen.. :((( Kommer somna så fort vi kommer hem tror jag :$

Ingen tycker om oss buhuhu

Hej, livet är bra och jag mår lite bättre än sist. Åkte in till Bengtsfors tidigt imorse (kvart över 9, så jävla tidigit..), hade tid hos tandläkaren klockan 10, och jo de gick väl bra. Lekte turister därefter i staden jag aldrig varit i förut.. åååh. Försöker just nu beställa biljetter till Liseberg för imorgon, Johan är söt och bjuder mig på det imorgon eftersom det är ett halvår imorgon, tihi :$
 
 

Nu äntligen

Blogg.se har gjort om väldigt mycket, och det fanns massa buggar och jag har därför inte kunnat blogga tidigare av någon dålig anledning :((( ANYWAY! Midsommar var mys, spenderades med släkten, och i lördags kom älsklingen hit och stannar en vecka. Men självklart har jag haft turen att bli sjuk, så snörvlar och nyser och hostar då och då, stackars Johan, hoppas jag inte smittar honom :(( Men vi ska ivarjefall ta en liten sväng bort till Konsum snart, nu när det äntligen inte regnar.. 
 
 
 

To love and be loved

Hellu! Här har vi mig idag, något trött och sliten men även lite smått peppad. Åker ju till Uddevall aklockan ett, sen vid halv 4-4 åker jag och ett gäng till Götebrg för MTV WORLD STAGE. Hoppas det blir najsnajs! ( Även om artisterna inte var dem bästa blir det förhoppningsvis grymt ändå! )
Någon av er som ska dit? :D

Tja

Var nyss och hämtade barnen (syster och vår granne) på fotbollsträning, känner mig gammal när jag kör bilen och allt nu och fick ett tack för skjutsen, shiiie. Körde med otorkade naglar med, klarade mig utan en skråma på dom!

Hardboiled

Kört bil till Göksäter idag med mamma och syster! Lite smått rolig väg och så, en jävla massa vägarbeten och några få hjärtattacker då och då, men jag klarade det fan! Köpte inte så jätte mycket, men tillräckligt mycket för att jag skulle bli fattig! Bla. en parfym till mig själv och presenter till både min kära och min syster. Nu ska jag bara sitta och pyssla resten av kvällen, greja med några små överraskningar och möjligen göra om mina naglar. Och peppa inför imorgon, drar ju till Göteborg på MTV world stage ju!!
Lyssnar på soundtracket till the legende of Korra,  typ ååh<3333



Var är det fina vädret?

Det är sommarlov, så vart är solen? :( Känns som att det är typ September eller så, jätte hemskt. Men jaja, sitter med ansiktsmask och hårinpackning, och ser på tv med mamma och syster, lite mys sådär!  Kommer bara fortsätta att göra ingenting idag verkar det som, kul..

BILDBOMB FRÅN IGÅR

Skolavslutning!
Student i Vänersborg



Grillning vid skeppsviken


Sommarlov, studentfirande och kvällens blivande roligheter

Tjenna, tårtkalas och mys med klassen imorse, lyssnade på ett band från skolan som var riktigt bra! Åkt buss till Trollhättan och till Vänersborg och tillbaka och gud vet allt vi åkt idag. Tur att vi åkte gratis :)))) Nu sitter vi äntligen hemma i Julias lilla lägenhet, ska sminka oss och byta till lite varmare kläder, för halv nio sticker vi ut och grillar med några andra. Marshmallows är ju himla gött liksom.
Bilder från studenten och allt kommer imorgon!

Hatar detta med titelnamn

Mådde oerhört dåligt imorse, magont och illamående, ville verkligen inte gå till skolan. Men var ju faktiskt tvunget.. Kan inte lämna Julia ensam direkt. Rensa ur skåpet och gick frågepromenad och såg på när alla klasser gjorde femkamp mot varandra. Vi vann ju inte eller så, men har väldigt duktiga klasskamrater  och klassföreståndare! ;D
Slutade tidigt, sett på lost och ska snart slå in lite presenter o sånt. Ska färga håret ikväll igen, hoppas det blir jämt nu!

Jag trodde sköldpaddor var växtätare..

I Didn't Know They Could Do That!

Det fuckar upp och sabbar mitt humör genom att begränsa mig

Tja! Himla gött att vara ledig idag ja, tills jag blev ombed att göra en hilma himla massa saker, men det är helt okej ändå antar jag. Ska hänga ut tvätt och sen cykla bort till farmor och plantera blommor till henne och kanske dra ut på en liten promenad. :] Samt laga mat och leta efter bilder och massa annat gojs :$
Fast jag är lite trött, sover inte riktigt bra på nätter längre, wonder why.. :((


He cries as the moons sets and she smiles as the wind blows

Såatteh, idag hade jag sista riktigt skoldagen för tvåan, himla gött! Ledig imorgon, på torsdag är det promand och staffett, sen på fredag är det massa fika, fira Evelyn som tar studenten och sen fira att man fått sommarlov på kvällen! Känns som en helt okej vecka jao!

Jag lovar du betyder nånting

Så, helgen är över. Har gosat och spelat mario kart och anndra spel och ätit lösgodis och vattenmelon och vilat och gosat och sovit lite för mycket.  MEN DET VAR MYSIGT ÄNDÅ.
Så nu väntar en totalt ovärd vecka i skolan med cirka en lektion eller mindre varje dag..UNDERBART SÄGER JAG.

Pappa är döpt efter en gris

Klockan är 11:11 och jag önskar att inget blir förstört. Sitter på altanen med pappa och farmor och intalar henne att hon ser ut som en ungmö utan smink och att pappa slår mig med mattpiskan. (fast det gör han inte! vi bara driver lite med henne. Vi har inte ens någon mattpiska) Hon skriker på sitt lilla goa sätt, fniss. Försöker äta frukost men får inte ner någon mat, weird. Åker snart till mitt hjärta, spenderar helgen där med honom. ♥
Grattis till alla studenter dessutom! ♥

KOM IGEN, RÖSTA OCH VAR SNÄLL

https://www.facebook.com/torpkopcentrum/app_329398690441954

Kan ni vara snälla och klicka på länken ovan, gilla och rösta på bandet Medmera! Vore himla snällt om ni gjorde det, då skulle dom få chansen att delta i en festival i sommar, vilket skulle betyda en hel del för dom :D Dessutom går det på några sekunder bara! :D

You said forever and always, but you didn't mean it

Fint väder på en ledig dag är verkligen inget man klagar på! Att bli väckt av en fluga som surrar runt örat är ju inte lika uppskattat :( Men jaja, har solat en liten stund, blev typ brun :$$ Och nu sitter jag och jobbar med min bok om grekisk mytologi, ska välja lite detaljer och försöka hinna skriva klart den andra berättelse och kolla igenom misstagen o sånt, hoppas den blir klar och att jag själv blir nöjd :D  Sen ska jag även packa och sånt, åker ju till Värmland imorgon! c:

Du är drömmarna jag drömmer ibland

Det är nationaldagen o sådär, jag har varit ute o cyklat över en timme och nu tänker jag inte lämna sängen igen, på ett antal timmar. SÅDESÅ. Kanske stannar i sängens till fredag faktiskt, mys.
potatisnäsa.

Jag är en vampyr jag suger och spyr jag vill komma in jag vill bli din

Vaknade, kollade spegeln, insåg att mitt hår antingen är oranget eller brunt, fult som fan, alltså hela jag är förjävlig. Hoppas att ingen i familjen eller så ska påpeka det. MEN PFFFFFFFFFFFFFT, vad trodde jag egentligen :)))))))) Käfta med mamma inom loppet av fem minuter efter jag lämnat sängen, lyckliga dag <33333333333333
Bitter_bitch idag alltså, hej kul att ni alla bah kommer och förstör mitt redan förstörda humör. Nä, ska ut och springa eller cykla nu fan. Palla bry sig om att folk glor utomhus med, måste fan avreagera mig nu juuu.

All I want to do is to be here with you to be here with you


Det finns inga ord för det på det här jävla språket

Hejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhej.
Idag har varit en, skön dag. Drog till skolan, satt där nästan två timmar innan jag och Julia hade nationellt prov, usch, var nervös och hela mitt ordföråd försvann totalt så man bara "I think potato." ungefär.. Men jaja, åt väl en halv vattenmelon till lunch och sådär, gött. Köpte även hårfärg efter skolan.
Men typ idag har det varit sol, regn oc hagel? The fuck?
Ser nu ut som en paprika.


Lite halv planerat lite halvt spontant

Tja. Blekte håret igår, hårbotten blev vit och resten av håret är nmorotsfärgat/tiger-aktigt. Inte fint någonstans. Behövde bara åka till skolan för de muntliga nationella jag har om cirka en timme, sen ska jag köpa röd hårfärg och färga det idag. Hoppas att det blir bra bara..

Cover


Thought I knew who you were, turned out I didn't knew you at all

Såatteh ja, lite ovärd dag faktikst. Eller ah, såg på film på historian, fick veta att jag fått VG i kinesiska sen flyttade vifram samhällslektionen ett par timmar så att vi 8.. som var där fick dra hem tidigare. Gött, mindre gött med regn.. :(( ....Hade dessutom varit ledig i en hel vecka nu, om det inte var för att jag har muntligt nationellt prov i engelska kvart i tio imorgon.. fy så segt.

Är så himla duktigt ja jag vet så himla bäst.


"Humans. Honestly, I don't know what you see in them."

Usch, kunde inte sova inatt, var full av oro och längtan och att sova var ungefär omöjligt, men somnade tillslut.. Väcktes runt 8  av mamma. "Vi ska till Överby!" yttrade hon, jamenjaha, jaja, kul. Slösa pengar och låta sömnen lida.. Körde bil hela vägen, spännande att pröva nya saker liksom så wai nat? :D 
Köpte en del saker, skulle köpt mycket mer om jag inte behövt spara pengar nu :(((

So much ambition yet no motivation

Ytterligare en kurs avslutad och ytterligare ett betyg till betygshögen. Känns ju faktiskt helt okej~
Nu ska jag äta en smörgås och sen börja bära ut möbler från mitt urm och sånt där, ska möblera om igen! :D
Fast måste ju skriva den där sista uppsatsen också.. Men den tar jag sen.

This.


RSS 2.0