Feelings, give me a blowjob

 
Den där årliga höstmarknaden ägde rum idag, köpte mig lite godis och önskade jag hade haft 150 kroner till ett av världens snyggaste linnen. Tug life.
Hänger på tumblah, kollar på one directions auditions på x factor, dör så små de var. Borde egentligen göra min engelska analys eftersom jag inte orkade göra något plugg alls igår, så yeh. 
 
 
 
Blev kallas hipster av en dude på gifyo. WAT.

Never stop for anyone

Mådde skit när jag vaknade idag. Så meh, stannade hemma. Varit vaken sedan klockan åtta nu och har inte ätit än. Klarar inte av att äta, kul. Superkul osv. :)))))))))))))))))))))))) Drömde om Zayn Malik inatt förövrigt, herregud. Höll hans hande och skrattade med honom och allt, underbart. Dog rätt hårt när jag vaknade och började nästan gråta, åh, skitliv. <////3
Spela pokemon, städar, mått dåligt och mått sämre och nu hatar jag världen mer än vanligt. 

 


Sen var det ju just din födelsedag idag med. ♥

 
Och precis som alla andra dagar saknar jag dig. 

And now the stories comes, when winning is for exploring

Regnet faller hårdare just nu än det har gjort på hela veckan, skulle uppskatta en översvämning just nu. Tog min mössa idag, så himla mysig så jag dör lite, sen är jag glad att jag tog den för vi fick skolbussen från helvetet imorse, så jävla kallt så jag trodde jag skulle dö. But I didn't. Himla tur för alla andra att jag inte gjorde det.
Sitter här med Malin, har ångest för jag kan inte sitta bekvämt, så flyttar på mig hela fucking tiden, känner att jag stör henne där hon sitter och kollar på film. Som en peasant.
 
 

And this I swear will last for only a second

Kollar studentmössa och balklänning. Jag behöver ett jobb.
Är i skolan idag, fast kändes som jag hade feber imorse, men det är typ okej. Brandövning imorse, så VÄRT. :)))))) Sen har resten av dagen bara varit blä. Vill hem, åh. Men ska gå och kolla på balklänningar sen, Hollertz kommer bli sad för att hon valde att spendera dagen med sin grottman idag. ♥
 
 

And time was still after our moment

Kroppen är glödhet, vet inte om det är för att ved att brunnits i kaminen sedan timmar tillbaka eller om jag olyckligtvis har fått feber.
Water for elephants på tv, himla fin film. Sorgsen och kärleksfull och hemsk. Robert Patrickson ser ju inte så dålig ut heller, så det gör ju allting bara bättre. Orkar inte röra mig, men ska försöka ta mig till skolan imorgon!
Sen har jag ju de tre finaste vännerna någonsin.


NostalgicNerd moment

Är hemma idag med, mådde inte bra imorse och kände att jag har ändå en lektion idag, och det kan ajg jobba med hemma. Typ. Men imorgon ska jag allt försöka gå~ Men ja, sitter och skriver på en analys som ska vara klar snart, går väl helt okej - tills att jag på något sätt kom att tänka på Naruto.. Alltså wat. Serien som jag i stort sett älskade förr ( lol älskar den fortfarande, tönt. ) Så ger er några bilder/gifs. ( vadå ger er, vill bara titta på dom för min skull. <3333
 
 
 
 
BUHUHUHUH åt sista bilden. 
Nä man nu ska jag visa mognad igen. ( lol nej vadå mognad.

Sjuk osv.

Vill spy. Låt mig spy. Ska spela Pokemon tills jag somnar, eller spyr. Ont i magen med, men är inte bakis, så sluta tjata om det folk. :)))))))) blir sur osv.


Jag vet hur ont det gör när hoppet dör

Kunde inte sova inatt, låg vaken och kändes som jag hade feber, problem med andningen med. Trevligt osv. :))) Mådde dåligt när jag väl skulle upp imorse med, reste mig inte ens hur sängen, så stannade hemma. Hejdå fina icke-frånvaro <////3 Men ska fan jobba idag, plugga. Ska göra nytta även omm jag är sjuk, sådeså!!! :(( Fast fick ont i magen nu med, helvete. 
 
 

Och så några från min födelsedagskväll.

 
 
 
 
 
 
 

Några från i fredags.



Lite av le presenter (fint att man ser hur städat rummet är och sånt)

 
+ mer..

Krogggggen

Varit på krogen nu, Eve är skyldig mig 120 kr.. ;)))) oh well, jag hade kul! Viktigast, nu ska jag sova...


För idag är min dag

Fyller 18 idag, känns både skönt och lite jobbigt, haha :)))
Just nu är släkten här och firar mig, kollar på roliga youtube videos och sånt xD snart blir det tårta med!! :$$ kommer bli tjock. Ska ut på krogen sen med för första gången, hoppas det blir kul ccc:
Var med några av dom allra bästa igår kväll/natt och firade mig, it was najs. :$$ fick spotify premium och lite mer.... ;$$$ snälla vänner osv.<3

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2425924/images/2012/pic_505dcb72ddf2b3562b003a96.jpg" class="image">


Klassfotograferingen och tonårskänsla

Inbäddad bildlänk
 
 
 
Har klassfotografering om ungefär två timmar. Men här sitter jag ensam i skolans bibliotek och väntar på alla klasskamrater som bor tillräckligt nära skolan för att kunna komma ungefär 5 minuter innan vi ska ta kortet. Tillskillnad från mig som måste komma in till skolan två timmar innan vi börjar. Känns bra osv. Känns även bra att jag ser ut som en potatis idag och alla andra kommer vara himla fina som de alltid är. Kul liv och sånt.
Ska jobba med projektarbetet efteråt med, inte pepp alls. Längtar dock lite till ikväll, känns som det blir najs.
 
 
 
 

Frustrationen är maxiaml

 
 
image
 
 

Kiss kiss then fall in love

På min lediga dag skulle jag: Plugga.
På min lediga dag har jag: Kokat ägg, dammat, tagit bort bilder på mitt ex, bakat smörgåstårtbotten, städat köket skalat potatis osv.
 
Planering är bra. När den håller osv. :)))) Tur att klockan bara är halv ett i varje fall, hinner väl förhoppningsvis plugga lite också. För övrigt är jag lite arg, på en person. Man skriver inte så och man gör inte så. För helvete.
 
Jag gillar inte när folk inte fattar vinken när man inte svarar dem.
Bara sluta skriv.

Behöver nån som behöver mig

Har så jävla tråkigt, ovärdaste dgen på länge. Först sovmorgon, inser i skolan att vi kunde haft sovmorgon i ca två timmar till, sen en kortkort lektion om historia och som man inte hinner göra något på ändå. Regnet försötrde allting imorse, håret ser fult ut och jag känner mig fulare och hej det regnar fortfarande. :)))
Är så jävla tjock, ska börja äta sallad hela tiden bara.
 
 

Is this who you really want to be? Looking back at the time you wasted

Gick upp sex timmar innan jag började skolan idag, känndes ju sådär när man fick veta att man kunnat sova mer osv. Alltid lika trevligt att läraren berättar att hon är sjuk när hon har första lektionen på morgonen. :))) Oh well, när vi väl började skolan så satt vi i kyrkan i en timma, stängde av öronen, räckte upp handen och tittade på arkitekturen/inredningen i kyrkan. Duktig elev, jupp. Såg på film på engelskan, som vi nu ska skriva ( vad det känns som) en meterlång analys om fördomar, rasism, stereotyper m.m. på engelska och disksutera för och emot och himla massa mer om vad vi tycker osv. Orkarrrr inteee. Seriöst, det är för mycket just nu.
 
 

Min dag med mitt tard

Dagen har spenderats på Överby med mitt kära tard, köpte mig en ärmlös spetsblus, ska nog ha den på lördag ( lördag = 18 års dag = första utgången!) Hoppas det blir najs osv.
Oh well, köpte mat med. Men nu sitter vi på bussen hem, ordnar och pratar lite om lördag och sånt, orkar Inge hålla koll på sånt så låter Evelyn ta hand om allt det där... Snäll som jag är. :))))


Pluggar som inget annat finns

Hej guys, hoppas ni mår bra och inte har blivit förkylda som folk ofta blir nuförtiden... (detta är verkligen inget jag menar eller brukar säga, så inse min jag-bryr-mig-inte-stämma när ni läser det där. :)) )
Hela familjen har åkt till stan för att handla en himla massa saker. Jag kände att jag troligen gör bäst i att stanna hemma och göra någon av alla läxor jag har. Så just nu sitter jag och jobbar med ergonomi inlämningen vi har. Går faktiskt helt okej, än så länge.. :'))) skadade min tumme förut dock, så är svårt att skriva med pennan..haha får inget grepp :((((


Underbart stavas SP10E

Klassen lyssnar på svenska kärlekslåtar. Fiffig känner sig manlig som ensam kille här, och jag njuter av varje sekund som jag spenderar i denna stund.


Jag vet hur ont det gör när hoppet dör

Regnet faller från skyn lika hårt och lika tätt som varje höstmorgon. Blåsten sliter i håret och låter kalla rysningar färdas genom varje nerv i kroppen. vattenpölar bildas överallt och efter att ha gått 100 meter känner man redan hur skorna är näst intill genomblöta. Skolbussen är fylld med ungdomar som alla vill återvända hem till sina varma trygga sängar och spendera sin fredagsmorgon i sina drömmar. Och vad du än känner just nu så är inget av det äkta, ingenting är äkta sålänge du föraktar något ting som inte förtjänar att känna sig föraktad. Du är inte äkta och inte heller jag.
 
 
Väntar på att vår för nuvaranda fejksvenska lektion ska börja om cirka 30 minuter, läraren är sjukskriven i två veckor och vi förväntas arbeta på eget bevåg på vår böcker eller projektarbeten. Sist så hoppade ju klasskamraterna ut genom fönstret och sådnat, bara för att vår klass är den mest seriösa av alla sp-3or. :))))))))) Nej men det var kul, fast kallt. Stäng fönstret när ni hoppat ut nästa gång. ♥
Hm, vill träffa mitt tard idag, ska se om vi kan ses sen.

Skolan är allt underbar ibland.

Igår var kul, onyktert men väldigt roligt, speciellt att vara med dem från klassen. It was najs. Träffade Kevin vilket var ett tag sedan, men ja. Allt slutade med att vi satt på donken och kastade ketchupdoppade äpplebitar på en snubbe vi inte tyckte om. Fin klass är inte snäll.
Nu idag mår ju alla som dom mår, några verkar ha dragit hem pga deras mående.. Var rätt nära att Julia och jag gav in för sängens värme och stannade i sängen, men vi var starka osv. Sen så är det ju kul i skolan. När man inte mår dåligt och typ vill dö men annars så. :))))


Lånetiden är snart slut, vi måste finna någon ny.

Har varit så himla trött hela dagen, varit trött och blivit tagen på i stort sett hela dagen. Mänsklig värme har komit närmre. <3333333 Lol nej men det är bra. Typ. Kanske. JO. Confused. Nåja, någosntans under lunchen blev det bestämt att klassen ska gå ut ikväll tillsammans och så, hur detta kommer gå för de 17 åringar i klassen återstår ju att se. Blir troligen donken häng :'))))))) Men ah, så ska sova hos Julia inatt med, najs. 
 
Bjuder lite på mig själv.

Blackout

 
 

This is just not acceptable.

Åh, är så lat. Överväger att inte ara med på idrotten imorgon pga. är för lat för att packa ner tröja, byxor och deo i väska. Herregud. Min bebis är bäst. Nej men snart. Jag saknar mamma, har inte sett henne sen imorse, buhu. :((( Jag vet hur ont det gör när hoppet dör.
Min pappa har gjort äggmackor till mig nu, hejdå.
 
Allting suger för du är en värdelös person som förstör och jag tycker inte längre om dig.
 

Woop woop woop

Hade muntlig redovisning på engelskan förut, fett nervöst var det eftersom jag inte hade med några nateckningar - till skillnad från alla andra. :))))))) Men det  gick helt okej, så it's cool. Sitter med Malin och Juliorna just nu, lyssnar på gangnam-circus och kollar balklänningar och smeker min bebis. Fick låna skal av Hollertz med idag, himla snällt av henne~
 

Ignorerar ansvaret angående läxor och dylikt.

SENASTE 
Du fick SMS av? - Christopher 
Kompisen du träffade? - öööööööh typ Karl, vi träffades inte. Vi gick, räknas det?
Filmen du såg? – Never let me go
Låten du lyssnade på? – T-ARA - Sexy love
Alkoholdrycken du drack? - Rekordelig <333
Personen som skrev åt dig på fbchatten? – Er, Elin. 


DITT 2012 
Gjorde du något du verkligen ångrar? - Haha ja. :)))
Blev du kär? - Alltså typ nej. Nej. inte typ nej utan nej. Typ. :))) 
Hade du ett förhållande? - Ja, hade. Hihi
Hur var sommaren 2012? – konstig, jobbig, ful och regnig.
Gjorde du något som du aldrig gjort förut? - Öh, jo ja såg Melissa live :$
Vad saknar du från 2011? – PER.<3333333333 Lol nej. Värmen kanske. 
Bästa minnet från 2012? – Vettefan. Någon av alla dagar jag skrattar och mår bra med mina babes. 

FAVORIT 
Film? - Hjärnläpp så säger bara Avatar serien för det är typ en långlång film.
Årstid? - Vår
Serie? – Lost, eller Avatar. Eller True Blood. 
Kändis? - Linnea Henriksson, Kent, Melissa Horn, Markus Krunegård.
Bok? - Blondie, eller Eldens barn. 
Färg? - Lila och khaki.
Maträtt? - Cheesburger. Mvh tjock och glad. :))))
Stad? - London 
Artist? - ^ Se kändis listan.
Band? - ^

KÄRLEK 
Har du ett förhållande? – Nej,
Älskar du någon på riktigt just nu? – Min bebis. <333333333 
Tror du på distansförhållanden? – Alltså jag vill göra det men typ nej jag pallar nog inte ett till sådant, synd att det inte finns några snygga killar i Dalsland bara. :)))))))
Hur många gånger har du varit kär? - I år???????? En gång.
Hade du kunnat bo ihop med den du är ihop med? - Jag och min bebis delar ju typ säng så jaa :$ 
Har du kysst en kompis? - Jo ja det har jag säkert vem fan minns. 

FRÅGOR & SVAR 
Vad är det första du gör när du vaknar? - Typ "Shit vad är klockan?" eller "shit är det fredag idag?"
Vill du ha barn i framtiden? - Tvillingar<33333333333
Har du en blogg? – ..Nej. :)))))
Isåfall, varför bloggar du? – Mitt liv är tillräckligt exalterande för att jag ska kunna skryta för mina framtida tvillingbarn om att jag hade ett bättre liv än vad dom kommer ha. Nej men jag startade den och så känns det trist att låta den dö så jag bara förlöjligar den lite. :)))))) 
Tycker du att du själv är snygg? - Inte speciellt nej. 
Har du ett rykte efter dig? – Säkerligen, hopaps det är att man ska ge mig en cola när man träffar mig eller något för att få tur med sig. :))
Ditt humör för tillfället? - TRÖTT OCH SLITEN OCH POSITIVT NEGATIV. :)))
Har du piercingar eller tatueringar? - Hål i öronen, standard.
Gillar du skolan? - It is bäst minus alla läxor <///3
Vilken är din naturliga hårfärg? - Mörkbrun.
Vad har du för hårfärg nu? - Mörkbrun, lol.  
Saknar du någon just nu? - Mitt tard.
Liknar du din mamma eller pappa? - Båda, eller nej. Eller åh, bestäm själv.

SORG & FARLIGHETER 
Har du gråtit dig till sömns - Ja :))
Har du vaknat gråtandes? – Ja :)) Jävla ormhelvete. 
Dricker du alkohol varje helg? – Nej. 
Har någon varit otrogen mot dig? - :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Har du rymt hemifrån någon gång? - Var cool och rymde till konsum med Lisa när vi var små, fick åka raggarbil hem sen.
Är dina biologiska föräldrar skilda? - Nej.
Har du blivit jagad av polisen någon gång? - VI gömde oss i en källare, dom ropa på oss och vi kom upp. Inte mycket till att rymma där inte. :)))))) 
Har du varit i ett slagsmål? - Yeah, badassss.
Har du sett någon bli mobbad utan att du ingripit? – Jo.
Har du mobbat någon? - Inte medvetet eller så tror jag.
Har du blivit riktigt sviken någon gång? - Oja, typ hela jävla året men det är lugnt för personerna hade dåliga ursäkter. :)))))))))))))))))))))))))))))

ÄR DU: 
Är du snygg? – Nej. :)))
Är du smal? – HAH nej :))))))) 
Är du en sportfåne? – "Vadå, har du ingen hiss i ditt hus?" ... :)) 
Är du rolig? - Jag är bäst med.
Är du sjuk? - Jag känner mig rätt frisk, tackar som frågar.
Är du blyg? - Lite. 
Är du törstig? - Nej, har min cola<3333333333333
Är du 15 år? – Ja mamma. :))))))
Är du rik? - Pappa betalar<333333333333
Är du smart? – Adda mig på quizkampen så får du se :$
Är du retsugen? – Nej. 
Är du shoppingsugen? – Alltid.
Är du saknad av någon? –  Slår vad om att Julia saknar mig. (lol nej hon saknar mig aldrig.)

SKULLE: 
Skulle du vilja vara längre? – Nej usch jobbigt ju.
Skulle du vilja väga mer? - Men åh nej. :)) 
Skulle du vilja ha sex med en kändis? – Niall eller Zayn, eller Sawyer eller Charlie från Lost, eller Eli eller Declan från Degrassi eller kanske Alexander Skarsgård eller åh varför inte allihop :))))))
Skulle du dricka dig full nu? - Vadå skulle? 

KAN: 
Kan du vifta på öronen? - Är inte fullt retarderad nej.
Kan du slicka dig på näsan? - ^ 
Kan du kolla i kors med ögonen? – Ja. :)))
Kan du låta bli att prata på 4 timmar? - Sover i typ 14 sååå... 
Kan du vara på en fest utan att dricka? – Haha inte än. Shit. 
Kan dina vänner lita på dig? - Ja.
Kan du tänka dig att pierca dig i naveln? - Tjockismage + navel, mums<3333

ANTINGEN ELLER: 
Pierca tungan eller näsan? – Måste  jag.. Lol tungan,då ser andra det inte sååå mycket i allafall. :(( 
Umgås med dina fiender eller föräldrar? - Haha, föräldrar. Lätt.

SVARA ÄRLIGT: 
Tycker du om någon just nu? – Usch, människor. 
Sol eller måne? Båda typ. 
Vinter eller höst? - Hööööst 
Soligt eller regnigt? - Sol sol sol älskade sol
Är du uttråkad? - Vet inte, lite smått.

OM MIG: 
Hur mycket är klockan just nu? – 19:19
Var vill du bo? – London
Vill du gifta dig? – Ja. 

VEM: 
Vem är i rummet med dig? - Min bebis, annars är jag forver ensam. :)) 
Vem pratade du i med i telefon senast? – Elina.
Vem tänker du på nu? – "Vem fan kom hem?" Insåg att det var mamma så, mamma. 
Vems hus var du senast i? – Mitt, annars Hollertz.
Vem önskar du var med dig nu? -  Le snygging. 

VAR: 
Var är din telefon? – Under mah boobs. Framför mig, på skrivbordet.
Var är din mamma? – Köket, där hon hör hemma. :$
Var sover du? - Le bed. 
Vad handlar du mest? – ..Donken.
Var fick du tag i tröjan du har på dig? - Snodd från pappa.
Vart åkte du senast? – hem från Uddevalla


VAD: 
Vad åt du senast? - Mammas mat. 
Vad drack du senast? - Cola<33333333333 
Vad är det för färg på dina byxor? – Svarta
Vad hör du just nu? – Jpop

HAR DU NÅGONSIN 
Sovit i en annan säng? - Nej :$$$$$$$$$$$$
Hånglat på en bio? – Pussats.
Hånglat i skogen? – Haha ja. 
Tyckt att din kusin är het? – Vet inte vad jag ska svara på den här frågan eftersom jag har både fula kusiner och mindre fula kusiner och kusiner jag aldrig sett och jag vet inte vilken av alla jag ska välja att prata om.


you’ve returned to my heart (Now my heart is flaring up)

Idag var ingen vanlig dag nej. För idag åkte vi till fucking Skår. :)))))))) Med klassen alltså, eller ja, typ halva klassen. :))))) Det enda som var bra med dagen var att vi hade med egen mat och fick äta, fniss. Var där och mätte salt-halten i vattnet och kollade på plankton och sånt där trevligt. Superdupermegakul.
Vågade inte/fick inte/ville inte ha med min bebis, är så överbeskyddande över den nu när den är naken utan skal och sådant. buhu. Lite smått abstinens hade jag idag, jao. (Har nog inte släppt den sedan jag kom hem, känns bra. ) Annars var altl bra, typ. Gick runt och var kissenödig ett bra tag. Vet att ni bryr er. 
 
 
 

Your really sexy eyes,
sexy nose, sexy mouth, sexy love
In my eyes, everything is sexy 
Sexy eyes, sexy nose, sexy mouth, don't you know?
You're very sexy to me today


Letar efter skydd till min bebis

Funderar på någon av dessa :$$ Hjälp mig bestämma vilken?
 

Vad du än heter you're the love of my life

Hej guys. Vaknade halv 8, lagom kul och sånt :)))) Spelade pokemon ett tag, men nu har man tråkigt och typ, "jaha.. va ska jag nu göra med mitt liv? :)))"  Fast har tre böcker att läsa och två intervjuer att rätta och en ergonomi-uppgift och shit och jag bryr mig bara om att min bebis inte har ett simkort. :((((( Intressant att jag bara babblar på och shit.
 
 
 

Kul liv osv.

Bah öh. Chill dag, var i skolan. Ifrågasätter hela Kristendomen och ställer frågor om logiken i religionen och får till svar att det bara var så, det bara är så. Finns inget som är så ologiskt som kristendomen. :))))  Hängde på donken med Julia och hennes morsa efter skolan. Lite sådär, smått nervöst efter måndags-incidenten. :)))))) Drog hem till Hollertz efter, hängde lite där och pratade och så, utmattade efter helvetestrapporna. Körde bil hem och bara åh. Körde i stan klockan 4, då är det fan folk över fucking allt. :)))) Krockade inte alls idag. Stolt. (Inte för att jag ever har gjort det, bara varit nära några gånger, teehee.)
Hihihihihihihihihihihihih, fick min bebis idag. :$$$ ♥ (Kul att jag inte har något simkort till den så den ligger bara där på min byrå och ser sexig ut. Kul.)
Gjorde chockladpudding med mamma nyss, ska gå och äta upp den nu. GOTTTTT.

Såatteh.

 
 
Tja, gjorde migsjälv som katt. Cool.
 

Låtsades som jag inte såg er

Allt som har med engelska intervjuver kan ju ta sig någonstans, tror jag äntligen är klar efter två dagars slit. Shit alltså. Så nu ska jag bara skicka över den till Julia, och sen tar jag nog fan och gör en äggmacka, för jag har varit sugen på ägg hela veckan och ni bryr er så himla mycket. :))))

Nykterism, geografi och historia går hand i hand.

Har historia men läraren har bytts ut mot den onyktra klasskamraten som försöker hålla en geografi-lektion. Så jävla skön. Älskar min klass. Även när den inte är helt nykter. ♥
Har jobbet med projektarbete och sånt, och massa annat fult. Börjar få ont i huvudet för jag är så trött, även fast det faktum att jag lägger mig tidigare än någonsin på kvällarna. Heh. Är lite stressad, eller rätt mycket stressad.
Tre böcker att läsa, en på sex veckor och två på ungefär detsamma. Alla på 300+ sidor, känns lite sådär. Men oh well, kommer vara död när jullovet börjar och sånt.
 
Ska hem och äta sen. Gött.
 

Are you, are you bringing the rope to me

Bah tja, hade sovmorgon idag, en lektion, sen sluta jag. Jävligt chill. Satt dock kvar och gjorde en uppgift med Juliorna i skolan, jävla skituppgift. Yeye, vädret suger, regnar så man blir genomblöt och ser helt förstörd ut när man går på bussen som alltid är överfull.
Sitter hemma, jobbar lite smått med engelska intervjun om Julia och lyssnar på Hungergames soundtracket. Ska kanske träffa mitt tard och hennes gubbe senare ikväll. Kan bli najs.
 
 
(Detta är ungefär jag i skolan och det blir jag mobbad för...↓ )
 
Lalalalala...

Pretty fly med kalsonger på huvudet

Tjejer är så jävla opålitliga så det är hemskt. Skämms lite för att tillhöra det kvinnliga könet när jag inser vad det finns för slynor egentligen. Äckligt.
Skolan var najs, åkte bil hem och åt god mat hemma (tjockismat..heh), sen kom mitt tard hit vid sex eller något sådant. Cool. Pratade och smsade segt och blev arg över skvallerkärringar till vänner och sådant. Hade kalsonger på huvudet som egentligen var menade att ges till någon som aldrig kommer få dom så skänker dom till David istället, typ imorgon. Någonstans under kvällen blev jag även kontaktad av Julias mamma som i nästan panik ringde och sökte sitt älskade flickebarn. Vilket i sin tur fick mig att bli bekymrad och lekte beskyddande mor. I did a good work though. Fyfan, imorgon ska hon fan få veta att hon lever.
 
 

Hey baby

Sitter med Maria och Malin i skolan, berättar om vad vi upplevt under helgen och vad vi känner angående det osv. Ingen verkar ha varit med om enbart bra saker, tyvärr. Och den ena verkar ha haft det värre än den andra.
Oh well, Naturkunskap B, pedagogiskt ledarskap och engelska C står på schemat idag, och efter skolan ska jag träffa Evelyn är det tänkt.
 
 



Förklara för mig.

Ärligt, förstår inte. Förstår inte dig, inte längre. Har jag gjort något som gjort dig missnöjd med min existens eller vill du bara inte veta av mig?
Vad än svaret är orkar jag inte bry mig om att få veta. Orkar inte. Du valde uppenbarligen, trots att du sa att du ville motsatsen, men jag orkar inte bry mig en gång till. För ärligt, jag förtjänar att må bra nu.
 
 

Mänsklig värme snälla kom närmre

Tja, vaknade lite efter klockan 9 imorse. Shit, så går det när man lägger sig innan 11 en fredagskväll. (Men seriöst, har somnat vid 10-11 tiden hela veckan tror jag, sliten much?) Anyway, well.. ska äta frukost and such, sen vet jag inte alls vad jag ska göra idag, spela Pokemon och kanske börja kolla på ergonomi uppgiften eller sånt. Don't know.
 

RSS 2.0